Του Alectoris εννοείς??Και γιατι αυτο? Ηταν σε ενδιασμο σε τι συνταγη να καταληξουν? Πρεπει να ναι καλα φυσιγγια παντως. Εγω φετος κατεληξα παντως να δουλεψω του μητσ
Ναι αυτα και σκεφτομαι να παρω τα 31 light σε νο8.Του Alectoris εννοείς??
Ενδιαφέρον φαίνεται....γενικά εχω ακούσει οτι βγάζει καλα φυσιγγάκια κ το sporting του μ έχουν πει οτι ειναι αρκετα καλό!! Εγω μάλλον προς το σπορτινγκ του oscar gold αν και τα 6$ δεν ειναι κ λίγα, αλλα ειναι πολλύ αξιόπιστο!Ναι αυτα και σκεφτομαι να παρω τα 31 light σε νο8.
Εχω ακουσει το ιδιο καλα λογια και για αυτα!Ενδιαφέρον φαίνεται....γενικά εχω ακούσει οτι βγάζει καλα φυσιγγάκια κ το sporting του μ έχουν πει οτι ειναι αρκετα καλό!! Εγω μάλλον προς το σπορτινγκ του oscar gold αν και τα 6$ δεν ειναι κ λίγα, αλλα ειναι πολλύ αξιόπιστο!
Εγω προσωπικά τα δούλεψα πολύ φέτος σε 8 κ 9 νούμερο και ειλικρινα έπαθα πλάκα!!!Εχω ακουσει το ιδιο καλα λογια και για αυτα!
Θεσσαλονίκη Ποια μαγαζιά έχουν φυσίγγια εκτός από τον Καρασσαβιδη;Μακαρι να μπορουσα να εχω περισσοτερες επιλογες και χρονο για δοκιμες. Εδω θεσνικη περα απο τις επιλογες των μεγαλων εταιριων και καποια του καραμανιδη δεν παιζει τιποτα αλλο. Ε... Του υψηλου αλλα δεν μου αρεσαν καθολου...
Ο γκιουλεκας εχει φιλε και φερνει και καραμανιδη και καποια gorilla. Ο πετριδης εκελισε και εχει καποια που έμειναν ο αδερφος του στο αεροβολαδικο στην κολομβου αλλα απο τιμες... ΑστοΘεσσαλονίκη Ποια μαγαζιά έχουν φυσίγγια εκτός από τον Καρασσαβιδη;
Ο Κυργιας πρέπει να βάλει 1 πράσινο σταυρό από έξωΑ μετα ο κυργιας που εχει τα δικα του και ολα οσα εισαγει. Federal seller bellot κλπ
Τον Γκιουλεκα τον είχα ξεχασει,ευχαριστωΟ γκιουλεκας εχει φιλε και φερνει και καραμανιδη και καποια gorilla. Ο πετριδης εκελισε και εχει καποια που έμειναν ο αδερφος του στο αεροβολαδικο στην κολομβου αλλα απο τιμες... Αστο
Ειναι διαφορετικα στησίματα Βασίλη. Το δευτερο είναι με διπλή ατρακτο και ανοιχτο να διορθωνει Το πρωτο ενα νορμαλ φυσιγγακι. Θα Στησω και πιο μακρυνη παραλλαγή αλλα θα δοκιμάσω πρώτα και θα επανελθω.Από τα 32 στα 36 έχει πολύ μεγάλη διαφορά ή μου φαίνεται?