Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες τα πήρα 5,80 στον παρδαλακη. Άρεσαν και σε μένα και στο θείο μου που τα ρίξαμε σήμερα.
Επίσης πήρα ένα κουτί sporting του καρδαρα νομίζω μου είπε Νο 8 1/2.
Το δίνει 4,60€. Καλουτσικο ήταν αν και σε δυο τουφεκιές έβγαλε ακαφτη μπαρούτι που μου ήρθε στο μάτι. Για ίδιο λόγο είχα κόψει τα φυσίγγια του Ζωτου πριν λίγα χρόνια.
 
SuperKill στα 28gr........δείχνει να γίνεται αγαπημένο φυσίγγι, χωρίς ερωτήματα για τις επιδόσεις του, στο τερραίν....βέβαια εχτές τα πρώτα πρωινά πουλιά τα κράτησα με το επίσης αγαπημένο Euromix (είχαν μείνει 3τμχ από πέρυσι)
 
Να ρωτίξω κάτι που δεν κατανοώ; Το αίμα είναι δείγμα ελλιπούς δύναμης - διάτρησης;
Δυσκολη ερωτηση με αποψεις να διιστανται.
Εγω προσωπικα εχω παρατηρησει αιμα σε πουλια που εχουν παρει ενα μονο σκαι στο πισω μερος του σωματος τους(οχι σε ζωτικα σημεια).
Επισης αιμα εχω σε φυσιγγια με μεγαλες αρχικες ταχυτητες οπου δημιουργουν διαμπερη τραυματα με αποτελεσμα να μην καταβαλλουν αμεσα το θηραμα και να συνεχιζει για καποια μετρα την πορεια του.Για την τσιχλα αυτα τα φυσιγγια ειναι αχρηστα......οχι ομως για πιο μεγαλα οπως η φασσα.
 
Η σημερινή για παράδειγμα έπεσε πατσαβούρα με δυο σκάγια(αυτά είδα με αίμα δεν έψαξα να δω αν έχει άλλα) ένα στο στήθος - καρδιά και ένα στον λαιμό αλλά εκεί που τα έφαγε ήταν κατακόκκινη και όταν την έπιασα και την έβαλα στο γιλέκο τα χέρια μου γεμάτα αίμα.
 
τι σας προβληματιζει με το αιμα? μολις σφιξει λιγο ο καιρος θα σταματησουν τα αιματα .πολυ ζεστη με υγρασια ξερη ζεστη υγρασια με νοτια. μ αυτους τους καιρους τα φυσιγγια δουλευουν στο κοκκινο. οπως επισης οπως σωστα ειπε ο φιλος dimmys γρηγορα φυσιγγια με υπερβολικη διατρηση το δημιουργουν το φαινομενο. το σημαντικοτερο ομως ειναι ο καιρος. και για τα φυσιγγια τα mb τα ετοιμα εννοω οι καιροι που κανει τωρα δεν ειναι και ο καλυτερος φιλος τους. θελουν πιο πολυ κρυο
 
Εμπειρικά έχω παρατηρήσει τρεις περιπτώσεις που έχουνε ως αποτέλεσμα ματωμενα πουλιά
1. σκαγια όχι σφαιρικα και λεία δλδ κακής ποιότητας
2. Ακατάλληλες γομωσεις για ζέστη που πάλι έχουν ως αποτέλεσμα παραμόρφωση σκαγιων
3.απλά ατυχία γιατί κάποιο σκαγι χτύπησε σημείο που είχε αποτέλεσμα μεγαλύτερη αιμορραγία για αυτό μερικές φορές ενώ ρίχνουμε σε όλο το κυνήγι το ίδιο φυσσιγγι μόνο λίγα θηραματα έχουν αίμα.
 
Μπορει να ειναι και τυχη, μπορει και οχι, αλλα σημερα φυσιγγια ιδιογομωσης με C7 ρελιαστα, εδιναν ρεστα σε ολες τις αποστασεις. Φτανει να εριχνα εγω σωστα εννοειται
Αυτά τα ρελιαστα......Άλλο πράμα ρε φίλε σε όλα τα θηράματα! Η επόμενη που θα δοκιμάσω θα είναι η C7!
 
καλησπερα ειμαι αναμεσα στου ζωτου τα φυσιγγια και του κενταυρου στον κορυδαλλο.θα ηθελα την γνωμη σας παντα για 32γρ
 
καλησπέρα Σταμάτη

του Ζώτου τα άφησα πριν 3 χρόνια για τον λόγο ότι είχε πολλές άκαφτες με αποτέλεσμα να σακατευώ τα μάτια μου,,,το ίδιο και φίλοι μου

από του κένταυρου έριχνα τα silver,πολύ ευχαριστημένος και σε καλή τιμή
 
του Ζώτου τα άφησα πριν 3 χρόνια για τον λόγο ότι είχε πολλές άκαφτες με αποτέλεσμα να σακατευώ τα μάτια μου,,,το ίδιο και φίλοι μου
Τελικά έχασε πολλούς πελάτες ο Ζωτος με εκείνη τη φουρνιά... Άραγε να έχει αλλάξει;
 
Ένα κιβώτιο σιλβερ είχα ρίξει ....καλά σε ξερους καιρούς , τραβαγανε ζόρια με υγρασία (ζόρια τραβάνε και τα τορντο και τα euromix και πολλά αλλα με την υγρασία μας) σχετικά ανοιχτές κατανομες.
 
Ένα κιβώτιο σιλβερ είχα ρίξει ....καλά σε ξερους καιρούς , τραβαγανε ζόρια με υγρασία (ζόρια τραβάνε και τα τορντο και τα euromix και πολλά αλλα με την υγρασία μας) σχετικά ανοιχτές κατανομες.
τι να διαλεξω τοτε γιατι ειναι η δευτερη χρονια στο ψαξιμο κ ακομη κανενα αποτελεσμα
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top