Και ταιριαζει και το χρωμα τους με το οπλο ρε φιλε..είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα kill
τι προσέχει ο άνθρωπος....απίστευτος.....σε πάωωωωωωΚαι ταιριαζει και το χρωμα τους με το οπλο ρε φιλε..
ναι για τριτο αλλα πρωτα θα το δωκιμασω σε χαρτονι να κ μετα θα το βαλω στο κυνηγιΦίλε μου το f2 είναι πολύ σφιχτο για μπεκάτσα εντελώς ακατάλληλο.....εκτός αν μιλάμε για τρίτο σε ανοιχτά μέρη
Και ταιριαζει και το χρωμα τους με το οπλο ρε φιλε..
άντε πάρε και εσύ ένα ρε φίλε να βγαίνει ωραίες φώτο ha haaa
αλλαξε φυσίγγια φιλε ισως να εφταιγε αυτοΑλλο λιγο κ πεταω την καραμπινα μου απο την εμπλοκη με τα eco. Και το οπλο οτι το πηρα απο σερβις. Λες να ναι τα φυσιγγια;
Περιξ του φωτεινου....Καλημερα παλικαρια, ηλια αρτα που κυνηγας?
Μου έχει τύχει και μένα με Euromix πιο παλιά. Λογικά το κόβω να μην τις πήρε σε ζωτικό σημείο, αλλά να έπεσαν εν τέλει από εσωτερική αιμορραγία μετά από λίγο. (λογικά θα είχαν σκάγια στην κοιλιά)Συνάδελφοι καλημέρα! Πήγα για ένα απογευματινό καρτέρι για τσίχλες με Μ2 τσοκ 3* και NSI SIPE. Όλες οι βολές ήταν μακρινές. Κατέβασα τρία.
Συνέβη το εξής παράξενο. Στα 2 έριξα, συνέχισαν να πετάνε κανονικά, και μετά από 5-10 μέτρα έμειναν ακίνητα και έπεσαν. ο χρόνος ήταν τόσος που πρόλαβα και κατέβασα το ντουφέκι. Λες και τελείωσε η μπαταρία... πώς εξηγείται αυτό?
τα sipe φετος κανουν πολλα νερα.ασε που κανουν και πολυ μπαμ.αλλαξε σε f2 και δεν θα εχεις αυτα που επαθες.τα παθαμε κι εμεις με τα sipe γι αυτο στο λεωΣυνάδελφοι καλημέρα! Πήγα για ένα απογευματινό καρτέρι για τσίχλες με Μ2 τσοκ 3* και NSI SIPE. Όλες οι βολές ήταν μακρινές. Κατέβασα τρία.
Συνέβη το εξής παράξενο. Στα 2 έριξα, συνέχισαν να πετάνε κανονικά, και μετά από 5-10 μέτρα έμειναν ακίνητα και έπεσαν. ο χρόνος ήταν τόσος που πρόλαβα και κατέβασα το ντουφέκι. Λες και τελείωσε η μπαταρία... πώς εξηγείται αυτό?
Kαι περσι που εριξα δυο κουτακια nsi sipe ηταν δυναμιτες..Τα περισσοτερα απο τα θηραματα ηταν ζωντανα αλλα δεν ειχαν δυναμη να ποδαρωσουν..Αλλα κ τα νεκρα ειχαν πολυ αιμα..
Φταιω κ εγω ομως γιατι τα εριξα με "καλοσυνη"..
Ορίστε, πάρτε καλά μου τσιχλουλίνια καυτούτσικο μολυβάκι!! Πάρτε μην ντρέπεστε!!Δηλαδη πως; .asking.