Τι τιμη εχει και απο που
7 euro απο κενταυρο αλλα πηρα ποσοτητα και μου βγηκε 6.40
Τι τιμη εχει και απο που
Οχι τζιμη τα μαυρα super kill 33.5grΤσ κίτρινα είναι;;;
Παυλο απο οτι εχω καταλαβει σε ολα τα φυσιγγια βαζει τον ιδιο συγκεντρωτηρα και παιζει μονο με μονοβασικες πυριτιδεςΜπαλάκι τον πάει αυτόν τον συγκεντρωτηρα σε όλα του τα φυσίγγια .xm.
Εξερετικη τιμη7 euro απο κενταυρο αλλα πηρα ποσοτητα και μου βγηκε 6.40
Εχει κ κάτι κίτρινα 33 γρ αρκετά καλάΟχι τζιμη τα μαυρα super kill 33.5gr
Παυλο πηρα πολλα kill 32, dynamic 30gr και super kill 33.5 οποτε μεση τιμη 6.40 για ολα. Αλλα εκανα 5.50 αλλα 6 οποτε ολα μου βγηκαν 6.40.Όταν λες ποσότητα πόση δηλ. Ενδιαφέρον γιατί δύσκολα ρίχνει τιμή
Τζιμη σε κρυο τραβανε??? Τα εχεις δοκιμασει??Εχει κ κάτι κίτρινα 33 γρ αρκετά καλά
Παυλο απο οτι εχω καταλαβει σε ολα τα φυσιγγια βαζει τον ιδιο συγκεντρωτηρα και παιζει μονο με μονοβασικες πυριτιδες
Οχι τα ψάχνω να τα βρω...τα έχει δοκιμάσει φίλος...ο κένταυρος δεν τα είχεΤζιμη σε κρυο τραβανε??? Τα εχεις δοκιμασει??
Συμφωνω σε καιρο με 5 βαθμους εκοβαν μια χαραΤο καλο που εχει αυτος ο κατασκευαστης ειναι οτι τη φορτωνει λιγο τη μονοβασικη σε κατι τυπους και την παλευει και με την υγρασια
Φίλε μου έχω ριξει πολλές κούτες από τα μαύρα του Καραμανιδης και σου λέω και σε κρύο και σε υγρασία πάνε μια χαρά. Υ. Γ.το σπίτι μου είναι σε απόσταση 100μετρα από το μαγαζί του. .Τζιμη σε κρυο τραβανε??? Τα εχεις δοκιμασει??
Γενικα φετος του καραμανιδη μου πανε καλα. Εχω απορια ποσο πουλαει ο καραμανιδης απο τονεργοστασιο αμα του παραγγειλουμε και ποσο θα μας κατσει τα μεταφορικα. Φιλε πρεβεζα και διπλανες περιοχες παει καλα??Φίλε μου έχω ριξει πολλές κούτες από τα μαύρα του Καραμανιδης και σου λέω και σε κρύο και σε υγρασία πάνε μια χαρά. Υ. Γ.το σπίτι μου είναι σε απόσταση 100μετρα από το μαγαζί του. .
Ναι πάει πολύ καλά δίνει πολλα φυσιγγια και γενικά εδώ στην Πρέβεζα είναι οι περισσότεροι ευχαριστημενοι.το μαυρο το εχω δοκιμάσει και στον βάλτο και πάει τέλεια.Γενικα φετος του καραμανιδη μου πανε καλα. Εχω απορια ποσο πουλαει ο καραμανιδης απο τονεργοστασιο αμα του παραγγειλουμε και ποσο θα μας κατσει τα μεταφορικα. Φιλε πρεβεζα και διπλανες περιοχες παει καλα??
Ναι πάει πολύ καλά δίνει πολλα φυσιγγια και γενικά εδώ στην Πρέβεζα είναι οι περισσότεροι ευχαριστημενοι.το μαυρο το εχω δοκιμάσει και στον βάλτο και πάει τέλεια.
Στην αρτα παρα πολυ το κοκκινο...
Φιλε το κοκκινο το χρησιμοποιω στη κρητη απο 3 εως 20 βαθμους φετος και στο baikal πηγαινει μια χαρα για 6 εουρα που κανειHλια το κοκκινο το κυνηγατε σε ηπιοτερους καιρους αποτι το μαυρο?