D20 με 688 θα ειναι καλο με 686για τα μπαζα
Αυτο θα το αναφερει καπου? Δεν νομιζω εεε? Απλα αφου αγοραστουν και τα δει καποιος γνωστης....νομιζω ομως οτι μονο την μπαρουτη απ οτι διαβασα θα αλλαξει...τωρα τι χρεισημοποιει στο tordo?D20 με 688 θα ειναι καλο με 686για τα μπαζα
αν εννοεις τα diana απο αρτα τιμια φυσιγγια ....δεν ξερω ομως την τιμη που τα πηρες γιατι για 6,70 που τα βρηκα εγω τα θεωρω λιγακι τσιμπιμεναΕγώ πάλι μιας που απαγορεύτηκε το κυνήγι φόρτωσα φυσίγγια.. Πήρα τα ελληνικά DIANA σε 32 και 30 γραμμάρια μιας που τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή.. Γνώμες κάποιος?
D20 με 688 θα ειναι καλο με 686για τα μπαζα
αν εννοεις τα diana απο αρτα τιμια φυσιγγια ....δεν ξερω ομως την τιμη που τα πηρες γιατι για 6,70 που τα βρηκα εγω τα θεωρω λιγακι τσιμπιμενα
Gm3τωρα τι χρεισημοποιει στο tordo?
Κάλυκας Fiem με καψούλι 686 - Μπαρούτι μάλλον Aquila, αλλά μπορεί νάναι και PSB2 ... .xm. το συγκεντρωτήρα δεν τον γνωρίζω ... .xm.
ακουιλα εχει γιαννη στο 1,70×33 με 686 πολυ καλη γεμισια είναι καλο φυσηγγακι δουλεύει και με πολυ υγρασίαΖιασε την μπαρουτη να μου πης ποσο ειναι να σου πο
Ο συγκεντρωτήρας ποιος είναι;ακουιλα εχει γιαννη στο 1,70×33 με 686 πολυ καλη γεμισια είναι καλο φυσηγγακι δουλεύει και με πολυ υγρασία
Το κιαθιο πρεπει νανε LBRSΜπαλάκι τον πάει αυτόν τον συγκεντρωτηρα σε όλα του τα φυσίγγια .xm.
Ο ακουηλα εχει εξτρα δαχτηλιο στην ρηζα του αμορτισερΟ συγκεντρωτήρας ποιος είναι;
Μοιάζει με Aquila ....
LBRS ειναιΤο κιαθιο πρεπει νανε LBRS
Την πέταξες ήδηισως να πεταξω καμμια μπουρδα