Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
40 ΧΡΟΝΙΑ LAMBRO - Νέο TORDO 32 ANNIVERSARY.

Το γνωστό σας TORDO 32, τώρα σε επετειακή γόμωση αποκλειστικώς γεμισμένο με την VECTAN D20-SE μια πολύ ειδική και υψηλών προδιαγραφών πυρίτιδα. Η εμπειρία 40 ετών συνδυασμένη με την μέγιστη φροντίδα και αξιοπιστία, τώρα σ’ ένα επετειακό φυσίγγι περιορισμένης παραγωγής αλλά στην ίδια τιμή με το κλασσικό TORDO 32!

Από τις 17 Ιανουαρίου στα καταστήματα.

για να δουμε το καινουργιο φρουτο
σου λεω απο τωρα οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι. ιδια πυριτιδα με το κιτρινο και το feels right.καλο για την πρωτοχρονια

σου λεω απο τωρα οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι. ιδια πυριτιδα με το κιτρινο και το feels right.καλο για την πρωτοχρονια
Ελα ρε φκλε μην μου κατηγορειτε το κιτρινο....εχω και μαρτυρες τι κανω με αυτο .pop.....sarcastic. παντα με το ποζε !!

Ελα ρε φκλε μην μου κατηγορειτε το κιτρινο....εχω και μαρτυρες τι κανω με αυτο .pop.....sarcastic.
και πολυ καλα κανεις. τωρα θα τις κανεις και με το αδερφακι του. τωρα θα ειναι μπλε κοκκινο πρασινο καραβακια στο αιγαιο δε με παιρνουνε καλε
.terror.

και πολυ καλα κανεις. τωρα θα τις κανεις και με το αδερφακι του. τωρα θα ειναι μπλε κοκκινο πρασινο καραβακια στο αιγαιο δε με παιρνουνε καλε
.terror.
Εγω το κιτρινο δεν το αλλαζω ,δεν ξερω για συγγενιες .......το μπλε με πρασινους κοκους αφορα το αγαπημενο σου...ha haaa

.terror.
Να το δοκιμασεις κι αν δεν σου κανει μπορει να το υιοθετησω...my man.

γιατι κατι μου λεει οτι αποχαιρεταμε το παλιο tordo εεεεεεε?
Γενικα ευριπιδη ο ναυπλιωτης πλεον μας δειχνει οτι η μα.....λ...κια δεν εχει ορια. Ρε ναυπλιωτη αμα θες επετειακο γεμισε το lambro καφε οπως ηταν παλιααααα....αντε.hunter.1.shoot..shoot.

Εχω ενα κουτι victory που το βρηκα στο χωριο το ειχε ο πατερας μου απο την δεκαετια του 90 σε καλη κατασταση ...λεω να ριξω μερικα φυσιγγακια να τα δω , οχι ολα θελω να τα εχω ετσι ...buy buy.
upload

Τρομερά φυσίγγια τα victory.

Και παλια που λεγοταν rotweill με ισπανικη πυριτιδα γεμιζοταν και ..
http://w2.isolservers.org/article.asp?AID=765
Μια εκδοχη που εχω ακουσει χωρις να ξερω αν ισχυει ειναι οτι η rotweill ζητησε απο τον Δορκα κάποιο χρηματικο ποσο προκειμένου να του επιτρεψει να συνεχισει να εχει το ονομα της,Ο Δορκας δεν δέχτηκε και αλλαξε ονομασια.

Εγώ δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Όμως η αλλαγή από rotweill (σαράντα χρόνια φούρναρης) σε rotwelve (R12) μόνο σαν προσπάθεια να με κοροιδέψουν την εκλαμβάνω.

Όμως η αλλαγή από rotweill (σαράντα χρόνια φούρναρης) σε rotwelve (R12) μόνο σαν προσπάθεια να με κοροιδέψουν την εκλαμβάνω.
Γιατι και πριν που λεγοταν rotweill τι εκαναν?
Ξερεις ποσοι που δεν γνωριζαν νομιζαν οτι γεμιζοταν με πυριτιδα rottweil οπως τον παλιο καλο καιρο?
Για εμενα ειναι καλυτερα που εγινε r-12....

40 ΧΡΟΝΙΑ LAMBRO - Νέο TORDO 32 ANNIVERSARY.

Το γνωστό σας TORDO 32, τώρα σε επετειακή γόμωση αποκλειστικώς γεμισμένο με την VECTAN D20-SE μια πολύ ειδική και υψηλών προδιαγραφών πυρίτιδα. Η εμπειρία 40 ετών συνδυασμένη με την μέγιστη φροντίδα και αξιοπιστία, τώρα σ’ ένα επετειακό φυσίγγι περιορισμένης παραγωγής αλλά στην ίδια τιμή με το κλασσικό TORDO 32!

Από τις 17 Ιανουαρίου στα καταστήματα.

για να δουμε το καινουργιο φρουτο
Με d20 νομιζω γεμιζοταν το παλιο καλο sporting αν θυμαμαι καλα. Αν ισχύει, πιστευω θα εχει ενδιαφερον.
Καποιο μαγαζί κοντα στην αριστοτελους που να το πουλαει ξερουμε;

Επισης αν μπορουν καποια απο τα τσακαλια μας να μας πουν για αυτη την μπαρουτι 2 λογια... :)

To Sporting γεμιζονταν με την AS στην αρχη, επειτα το γεμισαν (νομιζω) και με Prima μεχρι που γυρισε παλι σε AS. Για την D20 δεν εχω να πω, την αγορασα περσι θελοντας να φτιαξω ενα ελαφρυ 30αρι οπως τα Tordo 30, αλλα εκανα λιγες δοκιμες και δεν προχωρησα. Δεν μου αφησε ασχημες εντυπωσεις, αλλα ξερεις πως ειναι, αν δε ριξεις καμποσα φυσιγγια, και κυριως αν δε το κανεις συστηματικα, οι εντυπωσεις ειναι επιδερμικες

To Sporting γεμιζονταν με την AS στην αρχη, επειτα το γεμισαν (νομιζω) και με Prima μεχρι που γυρισε παλι σε AS. Για την D20 δεν εχω να πω, την αγορασα περσι θελοντας να φτιαξω ενα ελαφρυ 30αρι οπως τα Tordo 30, αλλα εκανα λιγες δοκιμες και δεν προχωρησα. Δεν μου αφησε ασχημες εντυπωσεις, αλλα ξερεις πως ειναι, αν δε ριξεις καμποσα φυσιγγια, και κυριως αν δε το κανεις συστηματικα, οι εντυπωσεις ειναι επιδερμικες

Βικτωρα ξερουμε τι αλλαγες εγιναν στο Lambro Sporting φετος?

Status
Not open for further replies.
Back