σου λεω απο τωρα οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι. ιδια πυριτιδα με το κιτρινο και το feels right.καλο για την πρωτοχρονια40 ΧΡΟΝΙΑ LAMBRO - Νέο TORDO 32 ANNIVERSARY.
Το γνωστό σας TORDO 32, τώρα σε επετειακή γόμωση αποκλειστικώς γεμισμένο με την VECTAN D20-SE μια πολύ ειδική και υψηλών προδιαγραφών πυρίτιδα. Η εμπειρία 40 ετών συνδυασμένη με την μέγιστη φροντίδα και αξιοπιστία, τώρα σ’ ένα επετειακό φυσίγγι περιορισμένης παραγωγής αλλά στην ίδια τιμή με το κλασσικό TORDO 32!
Από τις 17 Ιανουαρίου στα καταστήματα.
για να δουμε το καινουργιο φρουτο
για το πασχα που ειναι πιο κοντασου λεω απο τωρα οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι. ιδια πυριτιδα με το κιτρινο και το feels right.καλο για την πρωτοχρονια
Αστα φιλε μου θα ειναι για τα καρναβαλιαπαρακαλουνται οι γνωστες της ιδιογομωσης να δωσουν τα φωτα τους
Να σου λεει....ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου....xm.γιατι κατι μου λεει οτι αποχαιρεταμε το παλιο tordo εεεεεεε?
Ελα ρε φκλε μην μου κατηγορειτε το κιτρινο....εχω και μαρτυρες τι κανω με αυτο .pop.... παντα με το ποζε !!σου λεω απο τωρα οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι. ιδια πυριτιδα με το κιτρινο και το feels right.καλο για την πρωτοχρονια
και πολυ καλα κανεις. τωρα θα τις κανεις και με το αδερφακι του. τωρα θα ειναι μπλε κοκκινο πρασινο καραβακια στο αιγαιο δε με παιρνουνε καλεΕλα ρε φκλε μην μου κατηγορειτε το κιτρινο....εχω και μαρτυρες τι κανω με αυτο .pop....
Εγω το κιτρινο δεν το αλλαζω ,δεν ξερω για συγγενιες .......το μπλε με πρασινους κοκους αφορα το αγαπημενο σου...ha haaaκαι πολυ καλα κανεις. τωρα θα τις κανεις και με το αδερφακι του. τωρα θα ειναι μπλε κοκκινο πρασινο καραβακια στο αιγαιο δε με παιρνουνε καλε
Να το δοκιμασεις κι αν δεν σου κανει μπορει να το υιοθετησω..και πολυ καλα κανεις. τωρα θα τις κανεις και με το αδερφακι του. τωρα θα ειναι μπλε κοκκινο πρασινο καραβακια στο αιγαιο δε με παιρνουνε καλε
προς το παρον εχω πορτοκαλι και πρασινα. αν το καινουργιο ειναι μπλε δεσαμε. ε ενα κοουτακι θα το παρω. τασο εσυ?Να το δοκιμασεις κι αν δεν σου κανει μπορει να το υιοθετησω..
Γενικα ευριπιδη ο ναυπλιωτης πλεον μας δειχνει οτι η μα.....λ...κια δεν εχει ορια. Ρε ναυπλιωτη αμα θες επετειακο γεμισε το lambro καφε οπως ηταν παλιααααα....αντε.shoot..shoot.γιατι κατι μου λεει οτι αποχαιρεταμε το παλιο tordo εεεεεεε?
Εχω ενα κουτι victory που το βρηκα στο χωριο το ειχε ο πατερας μου απο την δεκαετια του 90 σε καλη κατασταση ...λεω να ριξω μερικα φυσιγγακια να τα δω , οχι ολα θελω να τα εχω ετσι ...buy buy.
upload
Και παλια που λεγοταν rotweill με ισπανικη πυριτιδα γεμιζοταν και ..
http://w2.isolservers.org/article.asp?AID=765
Μια εκδοχη που εχω ακουσει χωρις να ξερω αν ισχυει ειναι οτι η rotweill ζητησε απο τον Δορκα κάποιο χρηματικο ποσο προκειμένου να του επιτρεψει να συνεχισει να εχει το ονομα της,Ο Δορκας δεν δέχτηκε και αλλαξε ονομασια.
Γιατι και πριν που λεγοταν rotweill τι εκαναν?Όμως η αλλαγή από rotweill (σαράντα χρόνια φούρναρης) σε rotwelve (R12) μόνο σαν προσπάθεια να με κοροιδέψουν την εκλαμβάνω.
Με d20 νομιζω γεμιζοταν το παλιο καλο sporting αν θυμαμαι καλα. Αν ισχύει, πιστευω θα εχει ενδιαφερον.40 ΧΡΟΝΙΑ LAMBRO - Νέο TORDO 32 ANNIVERSARY.
Το γνωστό σας TORDO 32, τώρα σε επετειακή γόμωση αποκλειστικώς γεμισμένο με την VECTAN D20-SE μια πολύ ειδική και υψηλών προδιαγραφών πυρίτιδα. Η εμπειρία 40 ετών συνδυασμένη με την μέγιστη φροντίδα και αξιοπιστία, τώρα σ’ ένα επετειακό φυσίγγι περιορισμένης παραγωγής αλλά στην ίδια τιμή με το κλασσικό TORDO 32!
Από τις 17 Ιανουαρίου στα καταστήματα.
για να δουμε το καινουργιο φρουτο
To Sporting γεμιζονταν με την AS στην αρχη, επειτα το γεμισαν (νομιζω) και με Prima μεχρι που γυρισε παλι σε AS. Για την D20 δεν εχω να πω, την αγορασα περσι θελοντας να φτιαξω ενα ελαφρυ 30αρι οπως τα Tordo 30, αλλα εκανα λιγες δοκιμες και δεν προχωρησα. Δεν μου αφησε ασχημες εντυπωσεις, αλλα ξερεις πως ειναι, αν δε ριξεις καμποσα φυσιγγια, και κυριως αν δε το κανεις συστηματικα, οι εντυπωσεις ειναι επιδερμικες