το σ/κ μιας και στα πρωινά καρτέρια έγινε ένας χαμούλης,είχα την ευκαιριά να δοκιμάσω σχολαστικά κάποια από τα φυσίγγια που ρίχνω αλλά και το καινούργιο επετειακό tordo
- lambro tordo επετειακα Νο8 πολύ καλά αποτελέσματα,έχει περισσότερη ανάκρουση από το πορτοκαλί και περισσότερο θόρυβο στο μπαμ,,,να πω πώς τα πορτοκαλί δεν τα συμπαθώ καθόλου και το επετειακό το συμπάθησα πάρα πολύ,,,μακρυνά σκοτώματα και ακαριαία,θα το ξαναπάρω σίγουρα
- cheddite tordo Νο9 που για άλλη μια φορά με δικαιώνουν σαν φυσίγγια είναι μόνιμα στην λίστα με τα αγαπημένα μου,μαλακό σχεδόν καθόλου ανάκρουση το λατρεύω για την έναρξη και τώρα βλέπω πώς δουλεύει καλά και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες γιατί αυτός ήταν ο μόνος μου ενδοιασμός
- καραμανίδη Kill 32 τί να πεις για αυτό το φυσίγγι μόνο τα καλύτερα,,,αλλά δεν του δίνω 5 αστέρια και θα του δώσω 4 γιατί εξακολουθώ να έχω σε κάποιες τουφεκιές "χαρτοπόλεμο" όταν τα ρίχνω με τσοκ kicks , και φίλος που τον είχα δίπλα μου,μου ανάφερε πυρίτιδα στο μάτι
- oscar μπλε 33γρ G3000 περσινά ( φέτος δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια αλλαγή ) ,το συγκεκριμένο φυσίγγι το βάζω 1ο στην κατηγορία των 33γρ που έχω ρίξει,είναι το κάτι άλλο χαρίζει χαμόγελα με τις τουφεκιές και αρκετά μαλακό για τα γραμμάρια του
- τρίμμης comando Νο8 Νο9, τα Νο9 μου έκαναν τα γούστα αλλά,,,,το Νο8 μου έμειναν 2 κουτάκια και τα αντάλλαξα με τον φίλο γιατί έχει καψούρες με τα συγκεκριμένα,εμένα δεν μου τα έκανε το βρήκα διαφορετικό με το περσινό και μάλλον δεν θα τα ξαναπάρω
- f2 classic μια κατηγορία από μόνο του δεν χωράνε συζητήσεις,την γνώμη μου την έχω ξαναπεί για αυτό το φυσίγγι και όποτε το βρίσκω σε τιμή ευκαιρίας θα το στοκάρω πάντα
Ηλία για κανόνισε μου 1 κούτα gorilla red με την έκπτωση εεεε να τα κάψω το επόμενο σ/κ