Κατι τσιχλοκοτσυφα....σταβροβελονια!Και σαν τι κενταγες σημερα ..?
Κατι τσιχλοκοτσυφα....σταβροβελονια!Και σαν τι κενταγες σημερα ..?
Μόνο έκει μπορώ να τα βρω;alfa game
Ευριπιδη που εισαι!!! Ξερω οτι δεν συμφωνεις μαζι μου γιατι εισουν ο πρωτος που καναμε την ιδια συζητηση. Εμαθα απο εγκυρη πηγη και για την αλλαγη τους. Καψυλι. Λιιιιιγο πιο βραδυκαυστο.
Πάντως παιδιά, εγώ μια φορά το πήρα το Sipe NSI πριν καμιά 10αρια χρόνια, τότε ήταν στον κίτρινο κάλυκα με το χαμηλό μέταλλο 8 χιλ. και είχε καψούλι 686 (και δόση 1,45 Χ 32 και βύσμα GT 24). Αυτό είναι σίγουρο γιατί κρατώ σημειώσεις ...Σφαχτε ενα να σασ πουμε τη καψουλι εχει μεσα λογικα η nsi την σιπε την εχει με 686καψουλι να εβαλε 684.δεν Νομίζω η το παλιο σιπε είχε 688 και τωρα εβαλε 686 και αυτο ειναι πολυ δυσκολο παντοσ να ξέρετε οτι ακομα και η αλλαγή πελματοσ απι 8αρι σε 12αρι αλλάζει πολυ το φυσηγγι
αυτος ειναι ο εισαγωγεας. απο μαγαζια θα σου απαντησουν οι συντοπιτες σουΜόνο έκει μπορώ να τα βρω;
Αυτο ειναι που λεμε με τον Ευριπιδη. Γαζωνε. Τωρα καλο αλλα οχι οπως τοτε. Επειδη δεν κατεχω θα σφαξω ενα να σου πω. Τι ακριβως πρεπει να κανω?Πάντως παιδιά, εγώ μια φορά το πήρα το Sipe NSI πριν καμιά 10αρια χρόνια, τότε ήταν στον κίτρινο κάλυκα με το χαμηλό μέταλλο 8 χιλ. και είχε καψούλι 686 (και δόση 1,45 Χ 32 και βύσμα GT 24). Αυτό είναι σίγουρο γιατί κρατώ σημειώσεις ...
Τι να κάνεις ;;; Εγώ τα κόβω περίπου στη μέση και αδειάζω προσεκτικά τα υλικά, χωριστά τα σκάγια, χωριστά τη μπαρούτη. Αν πράγματι έχουν αλλάξει καψούλι, δεν πρέπει να έχει 686 (κόκκινο χρώμα στην τρυπούλα του καψουλιού). Αν είναι πράσινο είναι 688, αν είναι άσπρο 684 αν και το βρίσκω απίθανο. Αν έχεις ζυγαριά ακριβείας μπορείς να ζυγίσεις την πυρίτιδα, αλλά η Sipe σβωλιάζει στον πάτο του κάλυκα και θέλει ξύσιμο για να την βγάλεις όλη. Ακόμη μπορείς να βγάλεις φωτο τα υλικά, να δούμε αν έχουν αλλάξει και βύσμα, αν και το θεωρώ απίθανο κι αυτό...Αυτο ειναι που λεμε με τον Ευριπιδη. Γαζωνε. Τωρα καλο αλλα οχι οπως τοτε. Επειδη δεν κατεχω θα σφαξω ενα να σου πω. Τι ακριβως πρεπει να κανω?
Σε κυνήγι τσίχλας μια δύσκολη μέρα όπου ξεφτιλίστηκαν πολλοί από τα φυσίγγια, ένα παλικάρι τις είχε τσακίσει με αυτό το φυσίγγι. Πήρα και εγώ προχθές 2 κουτιά που βρήκα και την Κυριακή θα τα ρίξω αν βρω πουλιά. Δεν έχω σφάξει κανένα όμως...καλησπερα
εχουμε αποψη για super kill κιτρινα.? 33gr..
τα εχουμε δοκιμασει σφαξει?????...ευχαριστω
Στην Αταλάντη λες Μπιλ; όντως έκαναν ζημιά εκείνη την μέρα..πόσο έχουν αυτά;Σε κυνήγι τσίχλας μια δύσκολη μέρα όπου ξεφτιλίστηκαν πολλοί από τα φυσίγγια, ένα παλικάρι τις είχε τσακίσει με αυτό το φυσίγγι. Πήρα και εγώ προχθές 2 κουτιά που βρήκα και την Κυριακή θα τα ρίξω αν βρω πουλιά. Δεν έχω σφάξει κανένα όμως...
Λοιπον εσφαξα ενα sipe. Το καψουλι ειναι τελικα κοκκινο. Τωρα βυσμα και συγκεντρωτηρας δεν ξερω να σας πω. Δεν εχω ασχοληθειΤι να κάνεις ;;; Εγώ τα κόβω περίπου στη μέση και αδειάζω προσεκτικά τα υλικά, χωριστά τα σκάγια, χωριστά τη μπαρούτη. Αν πράγματι έχουν αλλάξει καψούλι, δεν πρέπει να έχει 686 (κόκκινο χρώμα στην τρυπούλα του καψουλιού). Αν είναι πράσινο είναι 688, αν είναι άσπρο 684 αν και το βρίσκω απίθανο. Αν έχεις ζυγαριά ακριβείας μπορείς να ζυγίσεις την πυρίτιδα, αλλά η Sipe σβωλιάζει στον πάτο του κάλυκα και θέλει ξύσιμο για να την βγάλεις όλη. Ακόμη μπορείς να βγάλεις φωτο τα υλικά, να δούμε αν έχουν αλλάξει και βύσμα, αν και το θεωρώ απίθανο κι αυτό...
6.50€ ναι φίλε για την Αταλάντη λέω..Στην Αταλάντη λες Μπιλ; όντως έκαναν ζημιά εκείνη την μέρα..πόσο έχουν αυτά;
Παιδια σημερα το labro επετιακο γαζωνε.Αν και δεν τα συμπαθουσα καθολου με καιρους πανω απο 15 βαθμους και μηδαμινη υγρασια μαμανε.Σημερα με 8αρια στο απογευματινο περασε μια φασα γυρω στα 35 μετρα και την εριξε ξερη!4 σκαγια ειχε φαει με 3*τσοκ μπροστα! Οσο για τις τσιχλες ξερες διχως αιματα
Σε κυνήγι τσίχλας μια δύσκολη μέρα όπου ξεφτιλίστηκαν πολλοί από τα φυσίγγια, ένα παλικάρι τις είχε τσακίσει με αυτό το φυσίγγι. Πήρα και εγώ προχθές 2 κουτιά που βρήκα και την Κυριακή θα τα ρίξω αν βρω πουλιά. Δεν έχω σφάξει κανένα όμως...
Πολυ καλη τιμή..δεν προλαβαινω φέτος για δοκιμητου χρόνου σίγουρα και αν κάνει ίσως γίνει η πρώτη μου επιλογή6.50€ ναι φίλε για την Αταλάντη λέω..
πάλι τσίπουρα πίνεις?? ha haaaΚαι σε τι τιμή τα πήρες Βασίλη ;
Σκέφτομαι τις φάσσες και ειμαι σε παραζάλη.πάλι τσίπουρα πίνεις?? ha haaa