Ηλια τον Οκτωβρη κοβει περιπου να δουλευει σε μας μετα απο περιπου μια ωρα αριστης αποδοσης, εξαρταται βεβαια ποσο καλοκαιρινος θα μας βγει ο καιρος.Εξερετικα πηγαν σημερα τα b/p32classic.παρα τον νοτια με βροχή και 17βαφμουσ. στα μπασιματα τον Οκτώβριο Πρέπει να κάνει πολλεσ κηδείεσ
Τουσ 17βαφμουσ σίγουρα τουσ εχουμε στα μπασιματα πιστεύω μεχρει 20/23βαφμουσ ακομα να κρατάει.και ποιο κάτω απο 17 που το εχω δοκιμαση παει πολυ καλα τουλάχιστον στην γρια μου(302)Ηλια τον Οκτωβρη κοβει περιπου να δουλευει σε μας μετα απο περιπου μια ωρα αριστης αποδοσης, εξαρταται βεβαια ποσο καλοκαιρινος θα μας βγει ο καιρος.
Τουσ 17βαφμουσ σίγουρα τουσ εχουμε στα μπασιματα πιστεύω μεχρει 20/23βαφμουσ ακομα να κρατάει.και ποιο κάτω απο 17 που το εχω δοκιμαση παει πολυ καλα τουλάχιστον στην γρια μου(302)
Ηλια και ομως οχι......ειναι μερες που κρεμαει,πολυ δυνατο φυσιγγι!το εχω δοκιμασει για αυτο εκφερω αποψη....του χρονου να μαστε καλα θα στραφω αλλου για τον οκτωβρη και μαλλος σε 28-30 γραμμαρια!Εξερετικα πηγαν σημερα τα b/p32classic.παρα τον νοτια με βροχή και 17βαφμουσ. στα μπασιματα τον Οκτώβριο Πρέπει να κάνει πολλεσ κηδείεσ
Ποιο πανω imperial 32gr.δοκιμασμενο στα δικα μου οπλα με πολυ καλα αποτελεσματα και ιδιογομωσηΗλία πιο κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποιο πάνω είναι το θεμα
Αν τα πήρες 7 € μην το πεις ούτε του παπά και πήγαινε να στοκαρεις.Σήμερα για πρώτη φορά έριξα μερικά φυσίγγια απο το ένα και μοναδικό κουτάκι που ειχα Lambro classic.Tα πήγαν πολύ καλά και μου άρεσαν.Δεν μου αρέσουν όμως τα 7€ που εχουν .
Παύλο επειδή δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί του ,δεν ειχα και εικόνα της τιμής.Ξέρω ότι από κει που το πήρα τα είχε προσφορά απ ότι μου ειπε αλλά δεν έδωσα σημασία.Τώρα βλέπω οτι η τιμή του παίζει από 8,90 μέχρι 9,20.Υπερβολή ρε γαμώτο.Αν τα πήρες 7 € μην το πεις ούτε του παπά και πήγαινε να στοκαρεις.
7 ευρώ? 8,30 τα παίρνω αλλά και 9 να πάνε αυτά θα παίρνω (άν συνεχίσουν να έχουν τέτοια απόδοση).Τέλος τα πειράματα,σήμερα άλλαζα με nike και η διαφορά ήταν μεγάλη.Σήμερα για πρώτη φορά έριξα μερικά φυσίγγια απο το ένα και μοναδικό κουτάκι που ειχα Lambro classic.Tα πήγαν πολύ καλά και μου άρεσαν.Δεν μου αρέσουν όμως τα 7€ που εχουν .
Μάπα λες τα φετινά τα nike?7 ευρώ? 8,30 τα παίρνω αλλά και 9 να πάνε αυτά θα παίρνω (άν συνεχίσουν να έχουν τέτοια απόδοση).Τέλος τα πειράματα,σήμερα άλλαζα με nike και η διαφορά ήταν μεγάλη.
Μάπα όχι εντός τύρου καλά, αλλά όχι σαν τα classic. Τουλάχιστον στο δικό μου όπλο στο δικό μου στυλ ριξίματος. Πιό σκληρά μου φάνηκαν και τα πουλιά είχαν αίμα και τις 3 φορές που τα δοκίμασα. Δέν ήταν άσχημα αλλά...Μάπα λες τα φετινά τα nike?
ρε το σφαξες αυτο που σου δωσα???Σε προσφατη συνομιλια που ειχα με καταστηματαρχη, μου λεγε να περιμενω πτωση στην τιμη των σκαγιων απο Απριλη-Μαη και επειτα. Κλασσικα θα περιμενω να φορτωσω τοτε
Άμα το σφάξεις να μου φωνάξεις να τηγανισουμε το συκώτι .buy buy.Οχι ακομα ρε συ. Αποψε εχει καφε στο σκοπευτηριο, και μετα εχει εργασιες τετοιου ειδους. Θα ενημερωθεις προσωπικως μολις εχω αποτελεσματα