Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ το είχα βρει 1,45 με 616 (ναι, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε κάλυκα Fiocchi 67αρη) και συγκεντρωτήρα GT (NSI) ... αλλά πάνε καμιά 10αριά χρόνια ...
Αν μιλαμε για εκεινη την gm3,καλα ειναι!
616,κουτσουρο κυαθιο και 67αρης καλυκας...

DSC01597.jpg
[/url][/IMG]
DSC01596.jpg
[/url][/IMG]
DSC01597.jpg
[/url][/IMG]
Έχει μείνει ενα κουτάκια από παλιά.
Δεν με ενθουσίασε και πολύ.
Ιδιαίτερα ξερή τουφεκιά για 31γρ.
[/IMG] [/URL]
[/IMG]
[/URL]

ναι, όσο κι αν φανεί παράξενο, σε κάλυκα Fiocchi 67αρη
.fff..fff..fff.
Αυτο οσο περναν τα χρονια θα γινει σιγουρα συλλεκτικο...pray to God..pray to God.
DSC01597.jpg
[/url][/IMG]
DSC01596.jpg
[/url][/IMG]
DSC01597.jpg
[/url][/IMG]
Έχει μείνει ενα κουτάκια από παλιά.
Δεν με ενθουσίασε και πολύ.
Ιδιαίτερα ξερή τουφεκιά για 31γρ.
[/IMG] [/URL]
[/IMG]

[/URL]
Ειχα ριξει παλια ένα κουτι ν8,κ ενα ν10..Δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα ..το μονο θετικο που εχω να θυμαμε ειναι οτι ειχα παρει μια μπεκατσα στο περπατητο..
Απο και κ περα οτι τσιχλοκοτσυφα πηρα ηταν ζωντανα..
Οσοι τα εριχναν συστηματικα μου λενε οτι τα κινουργια ειναι πολυ καλυτερα..
Αν κ στα 7.60 εδω,ενα κουτακι θα το παρω να δω..

.fff..fff..fff.
Αυτο οσο περναν τα χρονια θα γινει σιγουρα συλλεκτικο...pray to God..pray to God.

[/URL]
Ειχα ριξει παλια ένα κουτι ν8,κ ενα ν10..Δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα ..το μονο θετικο που εχω να θυμαμε ειναι οτι ειχα παρει μια μπεκατσα στο περπατητο..
Απο και κ περα οτι τσιχλοκοτσυφα πηρα ηταν ζωντανα..
Οσοι τα εριχναν συστηματικα μου λενε οτι τα κινουργια ειναι πολυ καλυτερα..
Αν κ στα 7.60 εδω,ενα κουτακι θα το παρω να δω..
Ούτε κι εμένα με είχαν ενθουσιάσει, κι εγώ 1 ή 2 κουτάκια είχα πάρει, Νο. 8. Δεν ξέρω αν μου έχουν ξεμείνει 2-3 φυσίγγια ...
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν συμπάθησα ιδιαίτερα ούτε τη Gm3 ούτε το 616 ...

688 1.55 έχει μέσα Νικόλαε ;:):):)

Λάμπη μου, δεν γνωρίζω εγώ τέτοιες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο φυσίγγι! Δεν το έχω ρίξει ποτέ άλλωστε...! Απλώς ό,τι διαβάζω σε παλαιότερες παρουσιάσεις σε περιοδικά και από το site της nobelsport...

Παιδιά το γράφω για πολλοστή φορά: προτιμάτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ φυσιγγίων και αφήστε τα ξένα για τους... ξένους!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ δεν έχουν να "ζηλέψουν" ΤΙΠΟΤΑ από τα αντίστοιχα εισαγόμενα...!!! Και τονώνουμε και το εθνικό μας συνάλλαγμα τώρα που "ψυχορραγεί"...!!! Και προσφέρουμε, εμμέσως, και κάποια μεροκάματα σε συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη...!!!

Παιδιά το γράφω για πολλοστή φορά: προτιμάτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ φυσιγγίων και αφήστε τα ξένα για τους... ξένους!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ δεν έχουν να "ζηλέψουν" ΤΙΠΟΤΑ από τα αντίστοιχα εισαγόμενα...!!! Και τονώνουμε και το εθνικό μας συνάλλαγμα τώρα που "ψυχορραγεί"...!!! Και προσφέρουμε, εμμέσως, και κάποια μεροκάματα σε συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη...!!!
Συμφωνώ με ενα μεγαλο ΟΜΩΣ Νικολαε. Αρκει οι Ελληνες κατασκευαστες να μην μας βλεοουν σαν ξενους. Και ιδιος σαν Ιθαγενεις.;)

Για να παρω απ αυτους με τα μεταφορικά που θα πληρωσω μου βγαινει κοντα στο express τ οποιο το παιρνω 6,50 στο κιβωτιο.θα προτιμησω λοιπον δορκα του οποίου το φυσιγγι ειναι μαλακο με καθαρα σκοτωματα και σε cheddite καλυκα.με τους fiem δεν τα παω καλα.ασε που εχει πολυ δυναμη σαν φυσιγγι

Παιδια εχει κανεις αποψη για τα MB Classic?Σε τι καιρους δουλευουν,αν ειναι συγκεντρωτικα κλπ..
Κατά γενική ομολογία είναι καλα φυσιγγια τα οποια προτιμούν το κρύο τους.προσωπικα δεν τα βρηκα ποτε μαζι τους

Status
Not open for further replies.
Back