Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα οκ τα είχα ρίξει κάποτε ήταν 31 γρ. Σκληρό φυσίγγι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε έκλαιγε ούτε γελούσε. Πολύ καλύτερο το εκείνης της εποχής και ίδιας εταιρείας tordo 32. Το mb 32 το είχα δουλέψει για μια σεζόν με την benelli με τσοκ 3* ήταν αρκετά καλά και σχετικά μαλακά, αλλά πολλές φορές είχα τραυματισμένα αρκετά. Τα δούλεψα και μια χρονιά με την xlr5 τα πήγαινέ πιο καλά αλλά δοκιμάζοντας τελικά κατέληξα στο λαμπρό Βεργίνα τότε που πήγαινέ απίστευτα. Κορυφαίο φυσίγγι τότε κι Ελληνικο ήταν το Άρτεμις Πυρκαλ τελειο καραμπινοφυσιγγο φτηνό για 34 άρι και γαζωνε. Αλλά δυστυχώς μας τελείωσε η Πυρκαλ...

bp ΜΒ32 classic φοβερό, αλλά όχι για ζέστη. Ότι πιο καλό σε 32γρ. και πάντα σταθερό όσα χρόνια το θυμάμαι. Πέρσι το έριξα αρκετά στις αρχές, μετά η τιμή πήρε ανηφόρα και πλέον δεν συμφέρει για τσίχλα
Θυμασαι πως πηγαιναν με νοτιαδες και υγρασιες,κρυα παγετους και τετοια?Μου δινει ενας φιλος σε καλη τιμη για τα δεδομενα του συγκεκριμενου φυσιγγιου και το σκεφτομαι να τα παρω..Αλλα δεν τα εχω ριξει ποτε για να εχω αποψη...

Άρτεμις Πυρκαλ τελειο καραμπινοφυσιγγο
.well done.
Παμε παλι λιγο πισω στον χρόνο ..
"Κ+Φ " Απρίλιος '97..
Πυρκαλ Άρτεμις,πυρίτιδα ΜΒ 32 στο 1,90γρ
Πίεση 719,8 bar μέσος όρος,ελάχιστη 673,μέγιστη 785..
Δυναμιτακι" απο τα παλιά"...sarcastic.

Θυμασαι πως πηγαιναν με νοτιαδες και υγρασιες,κρυα παγετους και τετοια?Μου δινει ενας φιλος σε καλη τιμη για τα δεδομενα του συγκεκριμενου φυσιγγιου και το σκεφτομαι να τα παρω..Αλλα δεν τα εχω ριξει ποτε για να εχω αποψη...
Ιδανικό σε αυτά που περιγράφεις, σε υγρασία και κρύο γαζώνουν, μόνο με ήλιο και ζέστη να φοβάσαι. Αν η τιμή είναι καλή, πάρτα χωρίς κανένα φόβο, θα με θυμηθείς.

.well done.
"Κ+Φ " Απρίλιος '97..
Τάσο ενώ όσα ειχα σφάξει είχαν mb32 δεν τα ειχα ζυγίσει ποτε! Παντως σαν εικόνα τοσο στο χαρτί οσο και στο θήραμα ηταν πολυ καλα!

.well done.
"Κ+Φ " Απρίλιος '97..
Εχω ακομα μισο κουτι και κατι παραπανω Τασο..Το ριχνω που και που στα τρυγονια,απο κανενα μην ξεμεινουμε τελειως.sarcastic....Δεν μου φαινονται δυνατα εμενα,ισα ισα...Σε οσα πουλια ημουν σωστος επεφταν ξερα...Απο κανενα μπορει να ειχε λιγο αιμα...Μου αρεσουν παρα πολυ μπορω να πω!!!

.well done.
"Κ+Φ " Απρίλιος '97..
Ουτε μια στο εκατομμύριο στο 1,90 ×34. 1,75/80το πολυ τιπογραφικο λαθοσ τασο. Αν ηταν 1,90 θα ειχε σκοτωθη κοσμοσ...εχτοσ αν λεσ για το 36 αρι πυρκαλ.με mb36

Ουτε μια στο εκατομμύριο στο 1,90 ×34. 1,75/80το πολυ τιπογραφικο λαθοσ τασο. Αν ηταν 1,90 θα ειχε σκοτωθη κοσμοσ...εχτοσ αν λεσ για το 36 αρι πυρκαλ.με mb36
Οχι για το 36αρι Ηλια,για το Αρτεμις 34γρ λεω,ταπα gualandi,καψουλι μεσης ισχυος κ κλεισιμο στα 57χιλ.
Δεν νομιζω να εχουν κανει λαθος,γιατι μην ξεχνας ότι μιλαμε για την ΜΒ του 1997 κ οχι την σημερινη..

.well done.
"Κ+Φ " Απρίλιος '97..
Βλέπω αυτά τα ....ανεβασμένα set up κ πλημμυρίζει αγαλλίαση η καρδιά .well done..well done..well done.
Λέτε να το κοιτάξω μπάς καί .....my man..my man.

μην ξεχνας ότι μιλαμε για την ΜΒ του 1997 κ οχι την σημερινη..

Όλες, μα όλες οι πυρίτιδες, έχουν βελτιωθεί τεχνικά από κάθε πλευρά, σε σχέση με το παρελθόν...!!! Π.χ. ακόμη και οι πιο φθηνές, απλές μονοβασικές σημερινές μπαρούτες αποδίδουν πολύ ικανοποιητικά ακόμη και σε ακραίες συνθήκες...!!! Πριν από 20 - 30 - 40 και πλέον έτη αυτό ήταν αδιανόητο...!!! Σήμερα πια, όλα τα μπαρούτια την κάνουν πολύ καλά τη δουλίτσα τους, αρκεί να "βοηθάει" λιγάκι και αυτός που βρίσκεται πίσω απ' το τουφέκι...!!! ;)

Παιδια εχει κανεις αποψη για τα MB Classic?Σε τι καιρους δουλευουν,αν ειναι συγκεντρωτικα κλπ..
Πολύ ωραία φυσίγγια Θοδωρή και με μεγάλη σταθερότητα στα υλικά!
Ακόμα και φάσσες έχω κυνηγήσει με τα συγκεκριμένα με άριστα αποτελέσματα.

Βίκτωρα πολύ καλά τα γράφεις φίλε, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...!
Πιστεύω θα το καταλάβει από μόνος του ο Ρουμελιώτης αυτό το θέμα με την συχνή αλλαγή κάλυκα και χρώματος των - κατά τα άλλα εξαιρετικών - φυσιγγίων του και θα το διορθώσει άμεσα και οριστικά...! Έτσι οφείλει άλλωστε, για να "δέσει το γλυκό" απόλυτα, αφού ήδη, τα φυσίγγια του αποδίδουν άριστα...!
Καλημέρα στην ομάδα και με το καλό ο νέος χρόνος..οφείλω να προσθέσω πως χθες παρέλαβα την δεύτερη κούτα από τον Ρουμελιώτη 32gr gm3 με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την πρώτη αγορά μου και βαμμένο κάλυκα και επίσης οφείλω να πω για άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση και άριστα για μένα αποτελέσματα χθες το απόγευμα στο '' γηπεδο'' με συνεργασία με brain chok tm.....

Καλημέρα στην ομάδα και με το καλό ο νέος χρόνος..οφείλω να προσθέσω πως χθες παρέλαβα την δεύτερη κούτα από τον Ρουμελιώτη 32gr gm3 με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την πρώτη αγορά μου και βαμμένο κάλυκα και επίσης οφείλω να πω για άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση και άριστα για μένα αποτελέσματα χθες το απόγευμα στο '' γηπεδο'' με συνεργασία με brain chok tm.....
Γιωργο καρτερι εκανες αποκλειστικα;

Παιδια να περιμενετε αυξησεις στα fantom..Το ειπε ο ιδιος σε γνωστο μου...Εχουν αυξηθει τα σκαγια λεει..Τωρα,το αν θα γινουν φετος ή του χρονου δεν το ξερω..Επισης ακουστηκε ζημια σε οπλο εξαιτιας φυσιγγιου που παραγεται απο μεγαλοβιοτεχνη στην Πατρα..Ο παθων θα κινηθει νομικα...Τσεκαρετε τα φυσιγγια που βαζετε στα οπλα σας..Προσοχη.pray to God.

Γιώργο ήτανε και τυπωμένοι οι κάλυκες...;

ακουστηκε ζημια σε οπλο εξαιτιας φυσιγγιου που παραγεται απο μεγαλοβιοτεχνη στην Πατρα..Ο παθων θα κινηθει νομικα...

Όπα! Όπα! Αυτό - εάν πράγματι αληθεύει - είναι πάρα πολύ σοβαρό!!! Πάνω απ' όλα, είναι πάντοτε το προϊόν να είναι ασφαλές στη χρήση του...!!! Ύστερα είναι όλα τ' άλλα...!
Ωστόσο, δεν είμαστε και σίγουροι για το εάν η ζημιά προκλήθηκε από έμφραξη της κάννης από κάποιο "ξένο" σώμα (π.χ. φύλλο, λάσπη κλπ.) και όχι απαραίτητα από υπερπιέσεις συγκεκριμένου φυσιγγίου...! Σε κάθε περίπτωση η πληροφορία πρέπει να ελεγχθεί και να διασταυρωθεί, πριν τελικώς επαληθευτεί ή διαψευσθεί...! Δεν χρειάζεται πανικός...!

Όπα! Όπα! Αυτό - εάν πράγματι αληθεύει - είναι πάρα πολύ σοβαρό!!! Πάνω απ' όλα, είναι πάντοτε το προϊόν να είναι ασφαλές στη χρήση του...!!! Ύστερα είναι όλα τ' άλλα...!
Ωστόσο, δεν είμαστε και σίγουροι για το εάν η ζημιά προκλήθηκε από έμφραξη της κάννης από κάποιο "ξένο" σώμα (π.χ. φύλλο, λάσπη κλπ.) και όχι απαραίτητα από υπερπιέσεις συγκεκριμένου φυσιγγίου...! Σε κάθε περίπτωση η πληροφορία πρέπει να ελεγχθεί και να διασταυρωθεί, πριν τελικώς επαληθευτεί ή διαψευσθεί...! Δεν χρειάζεται πανικός...!

Αναμενόμενο να γινόταν

Status
Not open for further replies.
Back