D
DrV
δε μου λετε παιδες εριξε κανεις φετος express 32 ν ακουσω αποψεις
Τα καλύτερα .shoot.
Τα ρίχνει ο πατέρας μου τα τελευταία 5-6 χρόνια, με τη benelli 18,3 αυλό.
δε μου λετε παιδες εριξε κανεις φετος express 32 ν ακουσω αποψεις
Γιατρε μου με 8αρια είναι αυτά? Κι ή δικιά μου 18,3 εχει
Τα καλύτερα .shoot.
Τα ρίχνει ο πατέρας μου τα τελευταία 5-6 χρόνια, με τη benelli 18,3 αυλό.
Με 7αρια και 2*. Στις τσίχλες ρίχνει 8 συνήθως και λίγες φορές 9 με 3*.Γιατρε μου με 8αρια είναι αυτά? Κι ή δικιά μου 18,3 εχει
Όλα τα φυσίγγια του Δορκα γεμίζοντε με ισπανικές πυριτιδες;κι ο δορκας είναι ο μόνος που γεμίζει με ισπανικές πυριτιδες.
Απ' οτι θυμάμαι παλαιότερα που έιχα ανοίξει καποια.Ναι μύρο.κάποια στιγμη θέλω να πάρω τηλ.να τον ρωτήσω με ποιες ακριβως γεμίζει γιατί δεν μπορω να βρω στο site του
Σε γενικές γραμμές όλα τους μαλακά (με εξαίρεση το3Α), συγκεντρωτηκα φυσίγγια με λίγο θέμα στην πολλή υγρασία και σε κάποιες περιπτώσεις στην αναντοιστηχία αναγραφόμενου Νο σκαγιων με το πραγματικά γομωμένο...Όταν είχα μόνο το s.pose εριχνα μόνο του Δορκα φυσίγγια. Rothwell το απλό,το Rothwell το plus το 3Ά το neo velox και το express 32. Από όλα ειμουν ευχαριστημένος, και περισσότερο από το Rothwell το απλό μετά το neo velox και μετά το express 32. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι,γιατι όλα αυτά πρην 15 χρόνια.
ΣωστόςΣε γενικές γραμμές όλα τους μαλακά (με εξαίρεση το3Α), συγκεντρωτηκα φυσίγγια με λίγο θέμα στην πολλή υγρασία και σε κάποιες περιπτώσεις στην αναντοιστηχία αναγραφόμενου Νο σκαγιων με το πραγματικά γομωμένο...
Παντως εγω κυνηγουσα πολλα χρονια συνεχεια με neo velox με τη rafaello και δεν τα αλλαζα χειμωνα καλοκαιρι ειδικα στα τρυγονια δεν υπηρχε αλλο φυσιγγι για εμενα. Ομως πλεον να δινω 8 και euro με τιποτα και εδω και δυο χρονια πλεον μονο καραμανιδης.
Παντως εγω κυνηγουσα πολλα χρονια συνεχεια με neo velox με τη rafaello και δεν τα αλλαζα χειμωνα καλοκαιρι ειδικα στα τρυγονια δεν υπηρχε αλλο φυσιγγι για εμενα. Ομως πλεον να δινω 8 και euro με τιποτα και εδω και δυο χρονια πλεον μονο καραμανιδης.
Πολλάααααα χρόνια το εριχνα με το pozeανο φυσίγγι και μου ταίριαζε .Το είχα συνηθίσει τέλος πάντων.Τώρα όμως με τέτοια τιμή για τσίχλες ,οχι δα.
Για το 3Α ξέχασα να πω ότι εδώ χρησιμοποιείτε παραδοσιακά απο πολλούς σαν τρυγονοφυσιγγο.Aσχέτως ότι φυσικα έχουν αλλάξει τα υλικά απο τότε μέχρι τώρα..off