Άρβυλα ( Αγορά )

Φίλε miccael03, τα έχω 5 χρόνια, πολύ τίμια για τα λεφτά τους, τα φοράω στο κυνήγι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά , ζεστά και πολύ μαλακά, δεν είναι για κατσαβραχα εννοείτε,αλλά για καρτέρι είναι αψογα

i miss you grandpa poems
Με τζιν η παραλλαγές παει και κομψό αλλά Ταΰγετο δεν πας εκεί στις καλαμιές στην βιομηχανική για κανα παπι αξίζει.
αυτο ειναι τρομερο παπουτσι και ελαφρυ ,παντου πας και δεν μπαινει και νερο.

Τό ίδιο βγαίνει και με σόλα vibram με μια έξτρα επιβάρυνση 15 ευρώ .
Αυτό τόχω καί μιλάμε για ένα κατασκευαστικό αριστούργημα .
Διαβάζω εδώ με τι ευκολία δίνουν 200-300 ευρώ στίς μέρες μας για ένα μποτάκι
καί είναι να κτυπώ το κεφάλι στο τραπέζι .......
Υ.Γ Φτιάχνουν οι γερμαναράδες σε υποανάπτυκτες χώρες (τους τα φτιάχνουν ) μποτάκια
καί τα πωλούν με το κατάλληλο marketing για χρυσό ,μια χώρα χωρίς καθόλου προιστορία
στο χώρο του παπουτσιού !!

comerica near me

Φίλε miccael03, τα έχω 5 χρόνια, πολύ τίμια για τα λεφτά τους, τα φοράω στο κυνήγι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά , ζεστά και πολύ μαλακά, δεν είναι για κατσαβραχα εννοείτε,αλλά για καρτέρι είναι αψογα
Ευχαριστω φιλαρακι!

Τό ίδιο βγαίνει και με σόλα vibram με μια έξτρα επιβάρυνση 15 ευρώ .
Αυτό τόχω καί μιλάμε για ένα κατασκευαστικό αριστούργημα .
Διαβάζω εδώ με τι ευκολία δίνουν 200-300 ευρώ στίς μέρες μας για ένα μποτάκι
καί είναι να κτυπώ το κεφάλι στο τραπέζι .......
Υ.Γ Φτιάχνουν οι γερμαναράδες σε υποανάπτυκτες χώρες (τους τα φτιάχνουν ) μποτάκια
καί τα πωλούν με το κατάλληλο marketing για χρυσό ,μια χώρα χωρίς καθόλου προιστορία
στο χώρο του παπουτσιού !!

comerica near me
λαμπη εχεις περπατηση με αυτο μεσα σε δροσιες?για περπατα να δεις!

λαμπη εχεις περπατηση με αυτο μεσα σε δροσιες?για περπατα να δεις!
Aκου φίλε ,το παπούτσι είναι η δουλειά μου ,η ζωή μου όλη .
Αυτό το δοκίμασα στην ακροθαλασσιά αφήνωντας το κυματάκι να σπάει επάνω τους .....

καμμια σχεση λαμπη.
Kοίταξε εδώ μιλάμε σαν ώριμοι μεγάλοι άνθρωποι .
Κατασκευαστικά μπορώ καί ξέρω να σου αναλύσω τον τύπο δέρματος που έχει (λαδερό -αδιάβροχο)
την φόδρα κλπ κλπ .
Εάν εσύ αμολάς ένα καμία σχέση είναι δικαίωμα σου .
Το μποτάκι αυτό κατασκευαστικά -ποιοτικά αγγίζει τελειότητα .
Δέν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ για λόγους που εγώ γνωρίζω καί δέν πρόκειται να κουράσει
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ χάριν της ευφυούς σχεδίασης του ιταλού μάστορα -σολά ...

Back