Α και που εισαι, να στειλεις κανα σαιτο μαχερο για τους που....δεςΑν εχεις και μια λουλου για σκυλάκι θα τα φας όλα τα κορίτσια της Καλαμάτας..
Α και που εισαι, να στειλεις κανα σαιτο μαχερο για τους που....δεςΑν εχεις και μια λουλου για σκυλάκι θα τα φας όλα τα κορίτσια της Καλαμάτας..
Τετοια έχουν στην Κρήτη ρε εδω μόνο αρκαδικό μαυρομανικοΑ και που εισαι, να στειλεις κανα σαιτο μαχερο για τους που....δες
Αλμυρο ομως! Ξανθη ειμαι τωρα.....ειχαμε καλαματα και καλαμιεςi miss you grandpa poems
Με τζιν η παραλλαγές παει και κομψό αλλά Ταΰγετο δεν πας εκεί στις καλαμιές στην βιομηχανική για κανα παπι αξίζει.
Ναι γιατι νομιζεις τα γνωριζω?Τετοια έχουν στην Κρήτη ρε εδω μόνο αρκαδικό μαυρομανικο
Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κανένα άρβυλο για κυνήγι αλλα κυρίως και για μεσα στην πολη? Μεχρι κανα 120αρι το πολυ τα δινω! Κανένα ομορφούλι ξέρετε εσείς
Φίλε miccael03, τα έχω 5 χρόνια, πολύ τίμια για τα λεφτά τους, τα φοράω στο κυνήγι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά , ζεστά και πολύ μαλακά, δεν είναι για κατσαβραχα εννοείτε,αλλά για καρτέρι είναι αψογα
Και δέρμα;!;!; Τζάμπα!
Με δύο τσιγάρα θα πάτε για περπατητο τίγρης.Ρει όλοι οι πατριώτες εδώ μαζευτηκατε? Κανονίστε να κάνουμε κάνα τσιχλοπερπατητο όλοι μαζί κάτω
για βολτα και μεσα στην πολη καλα ειναι ,για κυνηγι δεν ,ειδικα αμα θες να περπατησεις.
αυτο ειναι τρομερο παπουτσι και ελαφρυ ,παντου πας και δεν μπαινει και νερο.i miss you grandpa poems
Με τζιν η παραλλαγές παει και κομψό αλλά Ταΰγετο δεν πας εκεί στις καλαμιές στην βιομηχανική για κανα παπι αξίζει.
Τό ίδιο βγαίνει και με σόλα vibram με μια έξτρα επιβάρυνση 15 ευρώ .
Ευχαριστω φιλαρακι!Φίλε miccael03, τα έχω 5 χρόνια, πολύ τίμια για τα λεφτά τους, τα φοράω στο κυνήγι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελαφριά , ζεστά και πολύ μαλακά, δεν είναι για κατσαβραχα εννοείτε,αλλά για καρτέρι είναι αψογα
Απο που είσαι εισαι εσυ βρε? Αμα κανονισετε τιποτα πειτε μου και εμεναΡει όλοι οι πατριώτες εδώ μαζευτηκατε? Κανονίστε να κάνουμε κάνα τσιχλοπερπατητο όλοι μαζί κάτω
λαμπη εχεις περπατηση με αυτο μεσα σε δροσιες?για περπατα να δεις!Τό ίδιο βγαίνει και με σόλα vibram με μια έξτρα επιβάρυνση 15 ευρώ .
Αυτό τόχω καί μιλάμε για ένα κατασκευαστικό αριστούργημα .
Διαβάζω εδώ με τι ευκολία δίνουν 200-300 ευρώ στίς μέρες μας για ένα μποτάκι
καί είναι να κτυπώ το κεφάλι στο τραπέζι .......
Υ.Γ Φτιάχνουν οι γερμαναράδες σε υποανάπτυκτες χώρες (τους τα φτιάχνουν ) μποτάκια
καί τα πωλούν με το κατάλληλο marketing για χρυσό ,μια χώρα χωρίς καθόλου προιστορία
στο χώρο του παπουτσιού !!
comerica near me
Aκου φίλε ,το παπούτσι είναι η δουλειά μου ,η ζωή μου όλη .λαμπη εχεις περπατηση με αυτο μεσα σε δροσιες?για περπατα να δεις!
καμμια σχεση λαμπη.Aκου φίλε ,το παπούτσι είναι η δουλειά μου ,η ζωή μου όλη .
Αυτό το δοκίμασα στην ακροθαλασσιά αφήνωντας το κυματάκι να σπάει επάνω τους .....
Kοίταξε εδώ μιλάμε σαν ώριμοι μεγάλοι άνθρωποι .καμμια σχεση λαμπη.