Άρβυλα ( Αγορά )

Kοίταξε εδώ μιλάμε σαν ώριμοι μεγάλοι άνθρωποι .
Κατασκευαστικά μπορώ καί ξέρω να σου αναλύσω τον τύπο δέρματος που έχει (λαδερό -αδιάβροχο)
την φόδρα κλπ κλπ .
Εάν εσύ αμολάς ένα καμία σχέση είναι δικαίωμα σου .
Το μποτάκι αυτό κατασκευαστικά -ποιοτικά αγγίζει τελειότητα .
Δέν πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ για λόγους που εγώ γνωρίζω καί δέν πρόκειται να κουράσει
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ χάριν της εφυούς σχεδίασης του ιταλού μάστορα -σολά ...
λαμπη απο οτι καταλαβαινω δεν κανεις περπατητο ,οποτε δεν μιλαμε να περασεις ενα ρεμα με νερο,κυνηγα 2 ωρες περπατητο πρωι πρωι μεσα στης δροσιες και θα το δεις,δεν λεω οτι δεν ειναι καλο για τα λεφτα του,αλλα λαμπη μου αδιαβροχο δεν ειναι ,.

Δεν έχω ξαναπεί γνώμη για μποτάκι , αλλά επειδή το ανέφερε ο Λάμπης και επειδή τα φοράω η Grisport είναι από τις τίμιες εταιρίες και ιδανική για τους τσιχλάδες . Παραπάνω χρήματα δεν χρειάζονται και μια χαρά αντεπεξέρχονται σε πολύωρα περπατητά και τα μοντέλα της που λέει ότι είναι αδιάβροχα όντως είναι.

Προσωπικα εχω ξαναπει οτι εχω βολευτει με τα ιταλικα ΟΡΙΖΟ

Υπαρχουν αρκετα μοντελα εγω διαλεγω τα στυλ gtx

Δεν ειναι μειντλ φυσικα!!!

Αλλα ειναι στην μεση κατηγορια τιμης και για τα 150-160 που δινω θεωρω ΕΓΩ πτι περνω την μεγιστη δυνατη ποιοτητα σε σχεση κοστους

Καλο κρατημα
Καλη αδιαβροχόποιηση
Κρατανε καλα τους κραδασμους
Ξεκουραστα

Ομως τα προσεχω δηλαδη θα τα συντηρησω συχνα και θα στεγνωσουν στην σκαλα που εχει αερισμο και δεν πιανει ηλιος

Εχουν ενα ευαισθητο σημειο κατ εμενα στην κατασκευη τους και ειναι η μπροστινη πλευρα του περιφερειακοθ λαστιχου

Ωστοσο μεχρι τωρα δεν μου χει ξεκολησει παρα μονο στο τριτο προς τεταρτο χρονο που η σολα πλεον εχει φαγωθει, δεν μου δινει ασφαλεια και τα αφηνω για τις αγροτικες δουλειες

Βαζω αυτα που πηρα περσυ ως παραδειγμα

Προτιμουσα τα πιο κοντα σε υψος αλλα δεν υπηρχαν διαθεσιμα

Για καποιον που δεν θελει να δωσει πανω απο 150-160 τα συστηνω προσωπικα αρκει να εχουν και μια α συντήρηση

Νερο δεν μου εχουν παρει ποτε οσα ειχα τα τελευταια 6-7 χρονια αλλα οκ εμεις εδω δεν εχουμε τοσο προβλημα με τις λασπες το περισσοτερο καιρο παρα με την κοφτερη πετρα

Ωστοσο οταν παλιωσουν και τα βαζω στις δουλειες και στο πλυσιμο των κουμασιων νερο δεν εχουν παρει παρα μονο οταν πλεον σκιστουν

Στην βρεγμενη πετρα γλυστρανε αρκετα ως καινουργια και πολυ σαν φαγωμενα!

Οταν εχουμε λασπες μολις επιστρεψω σπιτι θα τα πλυνω με νερο για να μην μεινουν επανω οι λασπες να στεγνωσουν
καλημερα επιδη ειμαι στην αναζητηση και σα προτη οψη μου αρεσει αρκετα ιδιος η τημη διοτη ανα 2 χρωνια το πολυ και μετα απο 3 σολιασματα καθε αρβυλο που περνω παει για πεταμα η στα βραχια για το ψαρεμα..
βαζεις το λινκγ για τα συκγεκριμανα;;
ευχαριστω πολυ

καλημερα επιδη ειμαι στην αναζητηση και σα προτη οψη μου αρεσει αρκετα ιδιος η τημη διοτη ανα 2 χρωνια το πολυ και μετα απο 3 σολιασματα καθε αρβυλο που περνω παει για πεταμα η στα βραχια για το ψαρεμα..
βαζεις το λινκγ για τα συκγεκριμανα;;
ευχαριστω πολυ
Αντρεα με φυσικη παρουσια τα περνω οποταν δεν εχω λινγκ
Το μοντελο ειναι το denali αν δεν απατομαι

Εαν μπεις στην οριζο ιταλιας μπορεις να δεις λεπτομερειες για καθε παπουτσι οπως βαρος κατασκευη στεγναοτητα υλικα και μετρηση μεγεθων

Πιθανολογω οτι θα στελνουν ελλαδα αλλα δεν ξερω σιγιυρα γιατι σε εμας εδω το ηλεκτρονικο εμποριο για ειδη κυνηγιου διαβιωσης κλπ ειναι πολυ πολυ πισω!!!

Προσωπικα τα περνω απο καταστημα που τα διαθετει

Μια ματια που εριξα τωρα στην οριζο ιταλιας εχει αλλαξει τις τιμες τις .hair.

Το μοντελο αυτο δεν εκανε πανω απο 200στο σαιτ τους

Στην κυπρο το εβρισκα 180 και κατω
και το πηρα 160

Δεν εβρισκα το πιο κοντο που ηθελα και ηταν στα 140

Τωρα βλεπω στην ιταλια το εχουν ταχα και καλα στα 300 ευρω τιμη και προσφορα στα 180!!!

Μαλακιες!!!!!!
Ξερω ξερω ο πολεμος…… ναι οκ μπεεεεε

Κοιταξε να δεις εαν υπαρχει ελληνικο καταστημα που τα προμηθευεται

Δεν πρεπει να δωσεις σε καμια περιπτωση πανω απο 160!

Οχι γιατι δεν τα αξιζουν- υπαρχουν χαμηλοτερης ποιοτητας και πιο ακριβα

Αλλα ακριβως γιατι εκει ειναι η τιμη τους!

Πανω απο τοσα περνεις αλλες μαρκες!

Υ.Γ Φτιάχνουν οι γερμαναράδες σε υποανάπτυκτες χώρες (τους τα φτιάχνουν ) μποτάκια
καί τα πωλούν με το κατάλληλο marketing για χρυσό ,μια χώρα χωρίς καθόλου προιστορία
στο χώρο του παπουτσιού !!
Λάμπη φίλε μου βλέπω ότι γνωρίζεις καλά το αντικείμενο, αλλά δεν θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου για την προϊστορία των Γερμανών στο ορειβατικό μποτάκι, δεν δικαιολογώ τις τιμές τους, αλλά ειδικά οι Βαυαροί γεννημένοι στις Άλπεις έχουν σημαντική εμπειρία

-Lukas Meindl GmbH & Co.KG, most commonly known as Meindl, is a German footwear manufacturer located in Kirchanschöring, Bavaria, known for its hiking boots for hiking and hillwalking. The company was founded in 1683 by Petrus Meindl.

-Since 1923, LOWA has earned a reputation for crafting premium outdoor boots and shoes that blend outstanding quality and fit through innovative design and proprietary technology.​

-Hanwag was also founded in Bavaria in 1921 by Hans Wagner, brother of Lorenz, the founder of Lowa

αλλα λαμπη μου αδιαβροχο δεν ειναι ,.
Επειδή τα είχα 5 χρόνια έτσι και έκανες το λάθος να μπεις σε χορτάρι με υγρασία σε 5 λεπτά τα πόδια σου ήταν μούσκεμα…Κάτι πρωινά του Φλεβάρη σε ποταμιά να κατεβαίνουμε για τσίχλες και να έχει -3…Πήγαινε η ώρα 10 και δεν μπορούσα να πατήσω τον συμπλέκτη στο αμάξι από το ξύλιασμα στα δάχτυλα…

Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κανένα άρβυλο για κυνήγι αλλα κυρίως και για μεσα στην πολη? Μεχρι κανα 120αρι το πολυ τα δινω! Κανένα ομορφούλι ξέρετε εσείς :D
Και για ποτάκι; ;;; η μόνο καφεδάκι; ;;; .very funny. .yelling.
Μην σου πω και για μαμησάκι!!!

Τό ίδιο βγαίνει και με σόλα vibram με μια έξτρα επιβάρυνση 15 ευρώ .
Αυτό τόχω καί μιλάμε για ένα κατασκευαστικό αριστούργημα .
Διαβάζω εδώ με τι ευκολία δίνουν 200-300 ευρώ στίς μέρες μας για ένα μποτάκι
καί είναι να κτυπώ το κεφάλι στο τραπέζι .......
Υ.Γ Φτιάχνουν οι γερμαναράδες σε υποανάπτυκτες χώρες (τους τα φτιάχνουν ) μποτάκια
καί τα πωλούν με το κατάλληλο marketing για χρυσό ,μια χώρα χωρίς καθόλου προιστορία
στο χώρο του παπουτσιού !!

comerica near me
Τα ίδια ανάφερα και εγώ πριν λίγες σελίδες και μόνο που δεν μου επιτέθηκαν. Τα φοράω τα ίδια χωρίς τη vibram oλη μερα το χειμώνα από το πρωί στο χωράφι μέχρι το απόγευμα που θα, κάνω λίγο ξύλοτο η θα κάτσω στο ψευτο πέρασμα και είναι τέλεια και μόνο με 50 ευρώ

Ωραίο το lowa παιδιά αλλα ακριβούτσικο :(. Θα δω ομως τι θα κανω. Και το αλλο που προτεινατε ωραιο ειναι σαν εμφανιση!
Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το lowa δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα εγώ το φοράω από το χωράφι μέχρι το απογευματινό κυνήγι και με έχει βολέψει απίστευτα υπάρχει και με απλή σόλα και με vibram προτιμώ την απλή

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το lowa δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα εγώ το φοράω από το χωράφι μέχρι το απογευματινό κυνήγι και με έχει βολέψει απίστευτα υπάρχει και με απλή σόλα και με vibram προτιμώ την απλή
Ευχαριστώ Σταύρο! Μάλλον αυτο θα πάρω γιατι δεν θελω να δωσω πολλά χρήματα για κάτι που δεν θα φοράω πολύ.

Τελικά είπα να κάνω μια δοκιμή και να πάρω τα haix ΑΑ κατάσταση σα καινουργία είναι με 110ευρω συν μεταφορικά θα τα ζυγίσω κιολας με τη πρώτη ευκαιρία και όταν τα φορεσψ θα γράψω κι εντυπώσεις, μου κάναν κάπως τα 370 των crispi και κάποια meindl που κοίταξα στ 300

Back