Δεν πας να παρεις crispi να ξεμπερδευεις.
Γιατί? Θέλεις να τα χαλάς?Το μοναδικό αρβυλο που έβγαλε 4 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα Crispi που είχα. Αλλά από τότε είπα δεν θα ξαναπάρω crispi ποτέ.
Γιατί? Θέλεις να τα χαλάς?
Ναι απλώς εμένα δεν είναι 42.Το jek σκέψου το δίνει 625γρ το ενα σε νούμερο 42. Μέχρι τα 900γρ το ενα έχει μεγάλη απόσταση
Ναι απλώς εμένα δεν είναι 42.
Είναι 45.
Εσύ εχε υπόψιν ότι θα έχεις βάρος το ίδιο με την στρατιωτική σου αρβύλα.
Δεν το λες και βαρύ.
Salomon guest gdxΟχι καμια σχέση. Γιατί ήταν κούτσουρο. Πολύ βαρύ.
Salomon guest gdx
Νομίζω 2200 βγαίνει αυτό στο δικό μου 44αρι.Φιλε μου στρατιωτική αρβυλα έχω να φορέσω από όταν ήμουν φαντάρος. Επειδή όμως έχω το κενετρεκ σε παρόμοιο μέγεθος με το δικό σου. Θα προσπαθήσω να ζυγίσω αυτό.
100 γραμμάρια πιο ελαφρύ το jek στο έλα αρβυλο.Φιλε μου στρατιωτική αρβυλα έχω να φορέσω από όταν ήμουν φαντάρος. Επειδή όμως έχω το κενετρεκ σε παρόμοιο μέγεθος με το δικό σου. Θα προσπαθήσω να ζυγίσω αυτό.
και ομως βγαζει ,ειδικα για σενα και ειναι απο τα πιο ξεκουραστα.Αυτό δεν βγάζει δεύτερη χρονιά σε πέτρα φίλε μου
και ομως βγαζει ,ειδικα για σενα και ειναι απο τα πιο ξεκουραστα.
Ίσως το χειρότερο μποτάκι που έχω αγοράσει. Μέχρι και υγρασία από βρεγμένα χόρτα έβαζεΓια να καταλαβεις φίλε μου το Aku slope έβγαλε μια χρονιά
Ίσως το χειρότερο μποτάκι που έχω αγοράσει. Μέχρι και υγρασία από βρεγμένα χόρτα έβαζε
Για να καταλαβεις φίλε μου το Aku slope έβγαλε μια χρονιά
Τα ίδια και μένα το Aku slope ενω το Aku konero σκύλος.Ίσως το χειρότερο μποτάκι που έχω αγοράσει. Μέχρι και υγρασία από βρεγμένα χόρτα έβαζε
Τα είχα στα υπόψιν, δείχνει εξαιρετικό, αλλά με κέρδισαν τα paradisoΤα ίδια και μένα το Aku slope ενω το Aku konero σκύλος.