Όταν αγοράζετε μπότες να βλέπετε την ημερομηνία λήξης.
Υπάρχει ημερομηνία λήξης στις μπότες;;;;;Όταν αγοράζετε μπότες να βλέπετε την ημερομηνία λήξης.
Για αυτούς που λένε για τα φτηνά παπούτσια θα πω το εξής , ναι μεν είναι αξιόπιστα από θέμα αντοχής σε σχέση τιμής , όμως καλό είναι να τα αποφεύγουμε για λόγους υγείας.
Αν γνωρίσετε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που για χρόνια φορούσαν μπότες εργασίας συνήθως φτηνές θα διαπιστώσετε ότι απόκτησαν πολλά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου.
Μολύνσεις σε δάκτυλα , μύκητες , δερματοπάθειες , μέση , πόδια κ.λ.π.
Για αυτό πάντα επιλέγουμε καλής ποιότητας άρβυλα και κάλτσες, όχι για να κάνουμε την μόστρα μας αλλά δίνουμε προτεραιότητα για την υγεία μας και φυσικά και την ασφάλεια μας.
Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αλλα ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις, παίρνεις. Οι Irish Setter έχουν βαθμούς μόνωσης, βγαίνουν με 200, 600 και 1000g. Ανάλογα τι χρήση θες να κάνεις. Αν πχ κάνεις οτι και ο τύπος στο παρακάτω βίντεο, δοκίμασε το ίδιο με το Aeropelma.
Για την δουλειά σου και μια απλή πεζοπορία είναι πολλά τα λεφτά, αλλά μιά φορά θα χρειαστείς τη σοβαρή μόνωση, βόλτα στο βουνό με χιόνια πχ, και εκεί το υπόδημα θα στο ξεπληρώσει. Πόσο δε αν κυνηγάς σε περιβάλλον όπως στο βίντεο. Και στην Ελλάδα έχουμε τέτοια μέρη.
Αυτό το καταραμένο outsourcing κατέστρεψε τα πάντα. Είναι αλήθεια αυτό που λες, όλες οι φίρμες πάνε μπαγκλαντές και βιρμανία γιατί εκεί πληρώνεις το προσωπικό σου με μια κούπα ρύζι. Πλέον είναι στάνταρ οι εταιρίες που φτιάχνουν κορδόνια, δέστρες και πέλματα, και οι κατα τόπους βιοτεχνίες φτιάχνουν το άρβυλο. Που είναι και ο καλύτερος συμβιβασμός, και quality control έχεις έτσι και λύνεις και την ανεργία. Δυστυχώς όλες αυτές οι βιοτεχνίες βρίσκονται στις συγκεκριμένες χώρες.
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια την έχω βγάλει με μπότες woodland, τις είχα πάρει σχετικά φθηνά, χρειάστηκε αλλαγή σόλας και ραφές. Δυστυχώς όμως για χιόνια δεν κάνουν. Αλλα για καθημερινή χρήση είναι gg. Δεν τις βλέπω όμως να την βγάζουν και του χρόνου. Οπότε γιαυτό ρωτάω γνώμες, ακούω και κοιτάω.
Περαστικά Νίκο ,λίγο το κακό.Είχα μια άσχημη πτώση στο βουνο σήμερα ξεκωλεισε μια πέτρα έφυγε το πόδι μου ένιωσα τον αστράγαλο ένα κλικ πριν το διαστρεμα και ταυτόχρονα το αρβυλο να με κρατάει έπεσα στο πλάι τελικά μόνο κρέας χτύπησα . ...αν δεν φορουσα meidl η αντίστοιχη κλάση θα με περνάνε με ελικόπτερο εκεί που ήμουνγια αυτό παπούτσια ασφαλείας στα συνεργεια , ειδικά στο βουνό δεν χωράει τσιγκουνιες στο αρβυλο
Ουύυυ...και στο καλαμι φανταζωμαι πονο.....περαστικα !!!Είχα μια άσχημη πτώση στο βουνο σήμερα ξεκωλεισε μια πέτρα έφυγε το πόδι μου ένιωσα τον αστράγαλο ένα κλικ πριν το διαστρεμα και ταυτόχρονα το αρβυλο να με κρατάει έπεσα στο πλάι τελικά μόνο κρέας χτύπησα . ...αν δεν φορουσα meidl η αντίστοιχη κλάση θα με περνάνε με ελικόπτερο εκεί που ήμουνγια αυτό παπούτσια ασφαλείας στα συνεργεια , ειδικά στο βουνό δεν χωράει τσιγκουνιες στο αρβυλο