ρε παρε το lowa το tibet να βρεις την υγεια σουΤι σκέφτομαι για τα aku βολικά στο περπάτημα?
Άσε ρε...αυτά δεν κάνουν ούτε για την ασφαλτοποσο έχουν αυτά φίλε...βολεύουν στο περπάτημα...από υγρασία αντέχουν?ρε παρε το lowa το tibet να βρεις την υγεια σου
Εσύ πρωταγωνιστείς?από τιμουλα?
5χρονια τα χω και δεν βαζουν τιποταΆσε ρε...αυτά δεν κάνουν ούτε για την ασφαλτοποσο έχουν αυτά φίλε...βολεύουν στο περπάτημα...από υγρασία αντέχουν?
τα ειχα παρει 190 τωρα πρεπει να ειναι κοντα στο 240 αλλα δεν ξερω ακριβωςΕσύ πρωταγωνιστείς?από τιμουλα?
Αύξηση?τα ειχα παρει 190 τωρα πρεπει να ειναι κοντα στο 240 αλλα δεν ξερω ακριβως
Τα grisport που πηρα(δες προηγουμενες σελιδες,εχω βαλει φωτο) τα φοραω απο το Σεπτεμβρη και ανεβαινω συνεχεια Σχιστο για περδικες(4-6 φορες την εβδομαδα) και δεν εχουν παθει τιποτα.Τα χρησιμοποιει και ο πατερας του φιλου kostasbak στα γουρουνια απ' οτι μου χε πει και ειναι πολυ ευχαριστημενος..80 ευρω τα πηρα απο το must-dive στο Αιγαλεω..Καλησπέρα παρέα!είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια ένα ζευγάρι karrimor αλλά πλέον άνοιξαν και θα ήθελα κάτι καινούργιο.τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 200€?
Δε θέλω ν ακούω μαλακίες mornin cofΑύξηση?
ΚανεναΠαιδιά ποια meidl προτείνεται?
Για καρτέρι που θες εσύ είναι σκληρά τα meidl.. Για περπάτημα σε δύσκολα μέρη τα Colorado είναι πολύ καλά.Παιδιά ποια meidl προτείνεται?
Τα έχει 25% έκπτωση αυτός στο Ίλιον!Κανενα
Θέλω ένα καλό για να με βγάλει και μια 5ετια.... να είναι και τα ποδαράκια μου ζεστά γιατί είμαι και λίγο ευαίσθητος!Ηλια αν δεν θες κατι εξειδικευμένο και ψαχνεις μονο για καρτερι ρίξε μια ματια στον τραζερα.εχει μεταχ.αρβυλακια γερμανικού στρατου απο 30-70 ευρω απο τα οποια μερικά ειναι και αδιάβροχα.Καντου κι ενα τηλεφωνακι αν δεις κατι και σ αρεσει
Ε τοτε θα πλερωκεις.τσεκαρε και τα aigle.παιζουν καινουργια απο 150 με gore TeX vibram σόλα και τέτοια κολπαΘέλω ένα καλό για να με βγάλει και μια 5ετια.... να είναι και τα ποδαράκια μου ζεστά γιατί είμαι και λίγο ευαίσθητος!