Θα βάλω 2 βεντούζες στο τροχόσπιτο και θα την στήσω απέξω από την έκθεση.Να βγάλουμε τα σπασμένα...θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Θα βάλω 2 βεντούζες στο τροχόσπιτο και θα την στήσω απέξω από την έκθεση.Να βγάλουμε τα σπασμένα...θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Πάρε μια απόχη και μπες μέσα.Δεν υπάρχει όριο στην καρπωση.Ούτε τραχανάδες δεν είχε .
Ξαπλώστρες να πάρεις ρε....Θα βάλω 2 βεντούζες στο τροχόσπιτο και θα την στήσω απέξω από την έκθεση.Να βγάλουμε τα σπασμένα...
Ρίξε μιά ματιά μήπως έχουν τίποτα γερμανικά καβαλέταΘα βάλω 2 βεντούζες στο τροχόσπιτο και θα την στήσω απέξω από την έκθεση.Να βγάλουμε τα σπασμένα...
Στα καβαλετα, προσθετεις κ γκρόβερ ή ροδελα μπακιρένια;;;;Ρίξε μιά ματιά μήπως έχουν τίποτα γερμανικά καβαλέτα
Αυτά με την εγγύηση τα γερά ξέρεις εσύ
ΟύπαΣτα καβαλετα, προσθετεις κ γκρόβερ ή ροδελα μπακιρένια;;;;
Αυτός θέλει μεταμόσχευση μπρούτζινη με τέτοια φαγούρα...Στα καβαλετα, προσθετεις κ γκρόβερ ή ροδελα μπακιρένια;;;;
Οχι δεν τους είδα και φετος το καλοκαίρι εφτιαξα μόνος μου .Είχε αρκετούς δεν τους είδες ;
Εγώ είδα αρκετούς παντος ξινοίΟχι δεν τους είδα και φετος το καλοκαίρι εφτιαξα μόνος μου .
Οχι που θα περίμενα την Κυνηγεσία 2023
Αυτή την βδομάδα θα βγουν φιλεμου κάνει εντύπωση πάντως που δεν εχει βγει ένα πρόγραμμα, πέρα από τα περίπτερα και τους εκθέτες..δεν αναφέρεται τίποτα για ομιλίες , εκθέσεις μορφολογίας κτλ...
Με σύντομη ομιλία μου με έμπορα συγκεκριμένα τον Μανδηλαρά ο οποίος θα είναι , η έκθεση θα είναι όπως Περίση με λίγο παραπάνω περίπτερα από τι Περίση.....Το ανησυχητικό είναι ότι από όλα τα κυνηγομαγαζα που παρακολουθώ διαδικτυακά είτε από FB είτε από e shop, κανένας δεν κάνει αναφορά για παρουσία στην έκθεση.
Να κοιταξετε οσοι πατε θα ειναι η ομοσπονδια εκει αραπατζης και σια οποτε να τον πιασετε και να πειτε τα παραπονα σας πχ για τα ατσαλινα ,πλανουρια κτλ .μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι ,ειναι ευκαιρια ,να μην κραζουμε και απαιτουμε μονο απο εδω μεσα!ειναι ευκαιρια!
Αυτά που θέλεις έχεις πάει στον σύλλογό σου και τα έχεις συζητησει? έχεις στείλει καπου κανα γραμμα?
εχω παει στον ιδιο τον προεδρο 2 φορες και του τα εχω πει.Μου θυμίζει τα παλια τα χρόνια που από το χωριό όταν πήγαινε καποιος στην πόλη με το λεωφορείο έκανε και τα θελήματα φίλων
πολύ ωραία, είσαι ενεργό μελος σε καποιο σύλλογο ? Αν οχι γίνε!! και πες και το ονομα να σε ψηφίζουν όσοι είναι εδώ μεσα, και φυσικα όχι μόνο εσενα, χρειαζεται να αλλαζουν τα προσωπαεχω παει στον ιδιο τον προεδρο 2 φορες και του τα εχω πει.