Πήγαινε να φας κοτομπουκιες!!Δεν το διευκρίνισα θα πάω και εγώ με τις φίλες της. Προτιμώ αυτές από εσάς τους άξεστους και βάρβαρος κυνηγαρεους
Πήγαινε να φας κοτομπουκιες!!Δεν το διευκρίνισα θα πάω και εγώ με τις φίλες της. Προτιμώ αυτές από εσάς τους άξεστους και βάρβαρος κυνηγαρεους
Η τίποτα κοτομπουτακια......κοτοστηθακια...... Τέλος πάντων, κάτι από κότα θα είναιΠήγαινε να φας κοτομπουκιες!!
Κρίμα σε περίμεναΜείον και εγώ δυστυχώς αν και το ήθελα πολύ....δυστυχώς δουλειές
Κάτσε γιατί το προσπαθώ ακόμα.....μήπως και ξεφορτωθώ την δουλειά και μπορέσωΚ
Κρίμα σε περίμενα
Θα λέγαμε πολλα
Προσπάθησα πολύ και το άλλαξα,....θα ΕΡΘΩΩΩΩ....Κρίμα γιατί χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό για τον αγαπητικό της βοσκοπούλας.
"The Lover of the Shepherdess"
Τι τους Ρωτάς,αυτοί θα φάνε και εσένα!Μάγκες σάς αρέσει το γαλακτομπούρεκο? Έχει ένα δυνατό ζαχαροπλαστείο στην γειτονιά και λέω να φέρω κάνα δυο ταψιά!!!!
Θα προσπαθούσα να κάνω ότι μπορώ να βάλω και μέσον ακόμη στον τσοπάνη για να πάρεις εσύ τον τίτλο του αγαπητικού της βοσκοπούλας. Ομως ο Γιάννης με τα γαλακτομπούρεκα μπαίνει σφήνα φίλε και δεν υπόσχομαι τίποτα.Προσπάθησα πολύ και το άλλαξα,....θα ΕΡΘΩΩΩΩ....
Αθέμιτος ανταγωνισμός…. αν και εγώ είμαι από τους αγαπητικούς της…. πάνω από 20 χρόνια γειτονιά είναιΘα προσπαθούσα να κάνω ότι μπορώ να βάλω και μέσον ακόμη στον τσοπάνη για να πάρεις εσύ τον τίτλο του αγαπητικού της βοσκοπούλας. Ομως ο Γιάννης με τα γαλακτομπούρεκα μπαίνει σφήνα φίλε και δεν υπόσχομαι τίποτα.
Μπράβος σας
Είστε ωραίοι...
Βλέπω όλοι εκτός επιστράτευσης...
Ο κύριος στη δεύτερη φωτογραφία με το λαδί πουκάμισο, λεγεται Δημήτρης?