Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Ενόψει του EUROGROUP στις 24 Μαίου και δεδομένου ότι δεν πρέπει να μας πιάσουν τα λαμόγια στον ύπνο ,λέω την Τετάρτη το βράδυ να κάνουμε μια προ συνάντηση και να φάμε κάνα καλό κοψίδι στον Γκμόχ .Ετσι κάτω απο τα δέντρα με την βραδινή δροσιά και τα κοντοσούβλια ,μπορεί ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορεί να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας.
Σ αυτό θα βοηθήσει σίγουρα η τυροκαυτερή που θα σας φτιάξω.
Όποιος ενδιαφέρεται ας δηλώσει συμμετοχή τώρα που γυρίζει .....
Εγώ θα είμαι εκεί.

Last edited:
Ενόψει του EUROGROUP στις 24 Μαίου και δεδομένου ότι δεν πρέπει να μας πιάσουν τα λαμόγια στον ύπνο ,λέω την Τετάρτη το βράδυ να κάνουμε μια προ συνάντηση και να φάμε κάνα καλό κοψίδι στον Γκμόχ .Ετσι κάτω απο τα δέντρα με την βραδινή δροσιά και τα κοντοσούβλια ,μπορεί ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορεί να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας.
Εγώ θα είμαι εκεί.
Τελευταία μάζωξη που έγινε εκεί μας τον έπιασε λίγο ο γκμοχ;)τραβηξε του λίγο το αυτί

Last edited by a moderator:
Εν όψι του EUROGROUP στις 24 Μαίου και δεδομένου ότι δεν πρέπει να μας πιάσουν τα λαμόγια στον ύπνο ,λέω την Τετάρτη το βράδυ να κάνουμε μια προ συνάντηση και να φάμε κάνα καλό κοψίδι στον Γκμόχ .Ετσι κάτω απο τα δέντρα με την βραδινή δροσιά και τα κοντοσούβλια ,μπορεί ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορεί να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας.
Εγώ θα είμαι εκεί.
How is Γκομχ ? Δημητρη πολυ θα ηθελα για να σας γνωρισω , αλλα η τεταρτη δυσκολη βρε παιδι μου..!

How is Γκομχ ? Δημητρη πολυ θα ηθελα για να σας γνωρισω , αλλα η τεταρτη δυσκολη βρε παιδι μου..!
Θα τα καταφέρεις...;) Λεπτομέρειες για Γκμοχ από Ζολω

Μεσα και εγω με μια μικρη επιφυλαξη......δεν ξερω πως θα παει η μερα για καθημερινη .xm.

Εν όψι του EUROGROUP στις 24 Μαίου και δεδομένου ότι δεν πρέπει να μας πιάσουν τα λαμόγια στον ύπνο ,λέω την Τετάρτη το βράδυ να κάνουμε μια προ συνάντηση και να φάμε κάνα καλό κοψίδι στον Γκμόχ .Ετσι κάτω απο τα δέντρα με την βραδινή δροσιά και τα κοντοσούβλια ,μπορεί ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και μπορεί να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας.
Εγώ θα είμαι εκεί.
Καλημέρα αν εννοεις αυτην την Τετάρτη μαλλον είμαι μέσα και εγω φαντάζομαι πως εννοεις μονοι μας διχως συντρόφους και τεκνα.

Εγώ θα είμαι εκεί.
Καλημέρα αν εννοεις αυτην την Τετάρτη μαλλον είμαι μέσα και εγω φαντάζομαι πως εννοεις μονοι μας διχως συντρόφους και τεκνα.

Καλημερα σας και απο εδω, απαγορευτικο για εμενα τετοια ημερα, αλλα ειναι γεγονος οτι αυτες οι ομορφες βραδιες ειναι και μοναδικες και
αξεχαστες.

Ζολωτιάρη λάθος εβδομάδα την είχες την έμπνευση. Μετά από μια μικρή έρευνα τα αποτελέσματα είναι τα εξής, ο Πανούτσος έχει κάτι βραδινές υποχρεώσεις την τρέχουσα εβδομάδα και θα ζοριστεί πολύ, ο Gerry είναι στην Γερμανία, ο στρακαστριώτης έχει υπηρεσία, σκεφτόμουν ότι επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από καινούρια παιδιά να γνωριστούμε, τι θα έλεγες-λέγατε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα για να μπορέσουν να είναι και αυτοί παρόντες;
Για πες-πείτε καμιά ιδέα :) Το κάνουμε και όσοι μπορέσουν ή το αφήνουμε; .xm.

Ζολωτιάρη λάθος εβδομάδα την είχες την έμπνευση. Μετά από μια μικρή έρευνα τα αποτελέσματα είναι τα εξής, ο Πανούτσος έχει κάτι βραδινές υποχρεώσεις την τρέχουσα εβδομάδα και θα ζοριστεί πολύ, ο Gerry είναι στην Γερμανία, ο στρακαστριώτης έχει υπηρεσία, σκεφτόμουν ότι επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από καινούρια παιδιά να γνωριστούμε, τι θα έλεγες-λέγατε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα για να μπορέσουν να είναι και αυτοί παρόντες;
Για πες-πείτε καμιά ιδέα :) Το κάνουμε και όσοι μπορέσουν ή το αφήνουμε; .xm.
Και εγώ θα το προτιμουσα πιο μετα και αν ειναι δυνατόν Παρασκευή η Σάββατο να είμαστε πιο ανετοι ρε παιδια οι καθημερινες είναι πιο δύσκολες για συγκεντρώσεις.

Και εγω οπως ειπα ειναι δυσκολη η τεταρτη , παρασκευοσαββατοκυριακο βολευε καλυτερα.

Ok.
Επειδή βλέπω οτι δεν υπάρχει συμμετοχή γενικότερα ,λόγω ημέρας, και επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή απο μέλη που δεν έχουμε γνωριστεί ,να το αφήσουμε για αργότερα .
Θα το ανακοινώσουμε πιο νωρίς ώστε να μπορούν να κανονίσουν όλοι τις εκκρεμότητες τους και ίσως να είναι καλύτερα Παρασκευή.

Last edited:
Back