Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Εγω θελω κοψιδια...
Ηρεμα εσυ τιγρη... .asking..asking. Για σενα φιλε ειπαμε, μετραει η παρεα... θα την βγαλεις με πατατουλες κ κρασακι... .hit..yelling..hair..sarcastic.
Να την κάνεις σφικτη, την άλλη φορά ήταν νερουλη .yelling.
Μαλιστα... .guitar. Αμα δεν σου αρεσει νερουλη να την φτιαξεις εσυ φιλαρακι που εισαι βραβευμενος σεφ... .bbq.

Θα ήθελα πολύ να παρεβρεθώ για να γνωριστώ κ με όσους δεν έχω γνωριστεί ακόμα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω!

Παιδια λυπαμαι παρα πολυ, ζητω συγνωμη, δεν θα μπορεσω να παραβρεθω. Δεν το αποκλειω 100% , αφηνω μια πιθανοτητα μεχρι
το Σαββατο. Ελπιζω και ευχομαι να περασετε - οπως παντα - υπεροχα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε να δείτε τον Ari Kalamata, γνωστό trick shooter να κάνει τα κόλπα του. .yelling.
Ρε τι @ρχ!δ! εισαι εσυ... .hair..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εεεεεεε φιλε εμεις θα κατσουμε σε μια γωνια να σε απολαυσουμε κ να μας αφησεις "στηλη αλατος" με τα custom κοντακια κ τα σφιχτα muller... .buy buy.Μην ξεχασεις να παρεις απο το Ζολωτα κ το αλλο full να το παιζεις digweed...
Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα με πολλα παιδια κ στο φαγητο κ στο Κυριακατικο "επιδορπιο"....shake hands.

.my man.Πρέπει να ειδοποιήσω το κατάστημα οτι στην παρέα θα βρίσκονται και κάποιοι Αγγλοτραφείς που δεν τρώνε ζωα που βελάζουν και πρέπει να κανουν κουμάντο για φιλέτο μόσχου η χοίρου.
Ναι φιλε καλα θα κανεις... Εγω θελω γουρουνακι (μπριζολα,πανσετα και τετοια). Τα μπεεεε να τα φατε εσεις.....yelling.

Γιώργο αν ειμαι έτσι ,που δεν νομίζω να αλλάξει τιποτα μέχρι αύριο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω.Απο χθες πονάω τόσο πολύ που υποφέρω να παω ακόμη και στο μπάνιο.
Αφού ο συνδετικός μας κρίκος με τον Γκμοχ δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί για λόγους υγείας, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να πάμε εκεί, τι θα λέγατε για Βάρη και βλαχικα ή όπου αλλού γουστάρετε. Για ριχτε καμιά ιδέα .xm.

Back