Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?Εκεινη η πτανα ο ''ανιψιος'' μου....
Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?Εκεινη η πτανα ο ''ανιψιος'' μου....
Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?
Κάτι ήξερα εγώ....Καλημέρα παιδιά, έτρεξα την Ιερά οδό από το Χα'ι'δάρι μέχρι την Πειραιώς χωρίς να συναντήσω αυτοκίνητο ώρα 3.00 το πρωί ,που μας σκουπίσανε τους τελευταίους , είχε προβλέψει ο Alex για βότκα και τζιν πριν τελειώσουν οι μπύρες, ωραίοι και ζεστοί άνθρωποι που τους αδικεί το απρόσωπο πληκτρολόγιο, εύχομαι να ξαναβρεθούμε πριν σκορπίσουμε για διακοπές !
Καλά ρε αθεόφοβε ....την βότκα την καταλαβαίνω....το τζατζίκι πάει στο διάολο....το κοτόπουλο 3 ώρα που το βρήκες....Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?
Το ειχε φέρει απ το σπίτι.Καλά ρε αθεόφοβε ....την βότκα την καταλαβαίνω....το τζατζίκι πάει στο διάολο....το κοτόπουλο 3 ώρα που το βρήκες....
το κοτόπουλο 3 ώρα που το βρήκες....
Καθάριζα την ποικιλία που άφησαν τα 3 σπουργίτια...Το ειχε φέρει απ το σπίτι.
Πίσω στο βάθος είναι ο μαγαζάτορας.....και σκέφτεται......πόσες μπύρες θα πιούνε πάλι αυτοί...
Ο ζουγανέλης, ίδια φωνή!Πίσω στο βάθος είναι ο μαγαζάτορας.....και σκέφτεται......πόσες μπύρες θα πιούνε πάλι αυτοί...
Αυτό το κεφαλάκι, το τρίτο απο αριστερά που αχνοφαίνεται είναι ήρεμη δύναμη!!! Γεια σου κυρ @spiridon μερακλή!
Ρε μλκ λιωματζή έφαγες τα καναρίνια που είχε στο μαγαζί και νόμιζες ότι τρώς κοτόπουλο;Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?
Απορούσα πως δεν έχεις μιλήσει ακόμαΡε μλκ λιωματζή έφαγες τα καναρίνια που είχε στο μαγαζί και νόμιζες ότι τρώς κοτόπουλο;
Τώρα μπήκα αλλιώς θα είχα γράψει νωρίτεραΑπορούσα πως δεν έχεις μιλήσει ακόμα
Τον πρόσεξες τον άλλον που έσπευσε να διευκρινίσει τι έπινε ;Ήθελε να ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει καμία σχέση με ένα ποτό που λέγεται Τζιν !Αυτό το κεφαλάκι, το τρίτο απο αριστερά που αχνοφαίνεται είναι ήρεμη δύναμη!!! Γεια σου κυρ @spiridon μερακλή! View attachment 50320
Γιάννη μου, του Θεού η χάρη σε φυλάει απ' τα σουξέ........Κάτι ήξερα εγώ....
Ο Γιάννης την κοπανησε νωρίς για να πάει στη δουλειά το πρωί και μπήκε 18:00 λέγοντάς καλημέρα! Φαντάσου...Γιάννη μου, του Θεού η χάρη σε φυλάει απ' τα σουξέ........
Τώρα ξύπνησα...ειδα το ρολόι 6...και λέω πρωί είναι ακόμα ....Ο Γιάννης την κοπανησε νωρίς για να πάει στη δουλειά το πρωί και μπήκε 18:00 λέγοντάς καλημέρα! Φαντάσου...