Αυτά είναι μπουφάν αλλά άντε βρες τα εδώ.
https://www.walmart.com/ip/TrueTimb...kan-Parka-Strata/1753466006?classType=VARIANT
https://www.walmart.com/ip/TrueTimb...kan-Parka-Strata/1753466006?classType=VARIANT
Μόνο εσύ το είδες αυτό.Εχει χτυπήσει βιολογικό ρολόι σειρά?
Γιατί το λες αυτό Θαλή; Τα 511 είναι ακριβά μεν αλλά ποιοτικά σαν κατασκευή. Είχα πάρει τρία παντελόνια και τρία πουκάμισα. Τα πουκάμισα άψογα, τα παντελόνια ήταν ότι καλύτερο σε αίσθηση, μπορούσες να κάνεις βαθύ κάθισμα και να μην σε ενοχλήσει πουθενά το παντελόνι αλλά δυστυχώς στον χρόνο μου έλιωσαν εκεί που μου χαλάνε όλα τα παντελόνια. Ψηλά ανάμεσα στα πόδια που υπάρχει τριβή. Είχα πάρει κι ένα άλλο μοντέλο παντελονιού, φθηνότερο. Αυτό ήταν αθάνατο αλλά σαν καραβόπανοΣήμερα πέρασα από το Tactical Shop στη Μεσογείων το οποίο είναι μεγάλο κατάστημα και είχε αρκετά κυνηγητικά, στρατιωτικά και άλλα.
Είδα ότι το ισόγειο πλέον έχει τα μισά ρούχα από ότι είχε και τα μισά από αυτά είναι οι βλακείες της 5.11
Έχουν γεμίσει τα περισσότερα μαγαζιά με αυτές τις κανγκουριές της 5.11. Απορώ ποιος τις παίρνει. Τόσο πολύ σας αρέσουν;
Χαίρομαι που σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι δεν ειναι ρούχα για κυνήγι και τα βλέπω όλο και περισσότερο σε μαγαζιά με κυνηγητικά ενώ όλο και λιγότερο βλέπω τα δικά μας αμιγώς κυνηγητικά ρούχα. Μειώνεται δηλαδή το "κυνηγητικο εμπορευμα" προς όφελος του "tactical εμπορεύματος" και αυτό δε μου αρέσει.Γιατί το λες αυτό Θαλή; Τα 511 είναι ακριβά μεν αλλά ποιοτικά σαν κατασκευή. Είχα πάρει τρία παντελόνια και τρία πουκάμισα. Τα πουκάμισα άψογα, τα παντελόνια ήταν ότι καλύτερο σε αίσθηση, μπορούσες να κάνεις βαθύ κάθισμα και να μην σε ενοχλήσει πουθενά το παντελόνι αλλά δυστυχώς στον χρόνο μου έλιωσαν εκεί που μου χαλάνε όλα τα παντελόνια. Ψηλά ανάμεσα στα πόδια που υπάρχει τριβή. Είχα πάρει κι ένα άλλο μοντέλο παντελονιού, φθηνότερο. Αυτό ήταν αθάνατο αλλά σαν καραβόπανο
Θα σου πω τι πιστεύω. Το Tactical είναι μια λεζάντα πιασαρικη που λένε, για κάτι όψιμους σουπερ καυλωμένους που ασχολούνται με το Airsoft και την εφεδρεία ( ψητουρα και παπαντζα) και νοιώθουν Ράμπο.Το ρούχο είναι ρούχο τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, δεν μένω σε λεζάντες. Όπως και ένα λειοκαννο παραμένει λειοκαννο ότι και να του βάλεις πάνω για να μοιάζει με τυφέκιο εφόδου. Είναι πως το βλέπει κανείς.Χαίρομαι που σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι δεν ειναι ρούχα για κυνήγι και τα βλέπω όλο και περισσότερο σε μαγαζιά με κυνηγητικά ενώ όλο και λιγότερο βλέπω τα δικά μας αμιγώς κυνηγητικά ρούχα. Μειώνεται δηλαδή το "κυνηγητικο εμπορευμα" προς όφελος του "tactical εμπορεύματος" και αυτό δε μου αρέσει.
Παπαππαπα παλιόμπουφανΑυτά είναι μπουφάν αλλά άντε βρες τα εδώ.
Τα 5.11 δεν είναι για κυνήγι .Χαίρομαι που σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι δεν ειναι ρούχα για κυνήγι και τα βλέπω όλο και περισσότερο σε μαγαζιά με κυνηγητικά ενώ όλο και λιγότερο βλέπω τα δικά μας αμιγώς κυνηγητικά ρούχα. Μειώνεται δηλαδή το "κυνηγητικο εμπορευμα" προς όφελος του "tactical εμπορεύματος" και αυτό δε μου αρέσει.
Μπαίνω σε ένα μαγαζί που είχε πολλά κυνηγητικά ρούχα και τώρα βλέπω το μισό να έχει χαζοχαρούμενα T-shirt που γράφουν 5.11. Τί να τα κάνω όλα αυτά;
Θα σου πω τι πιστεύω. Το Tactical είναι μια λεζάντα πιασαρικη που λένε, για κάτι όψιμους σουπερ καυλωμένους που ασχολούνται με το Airsoft και την εφεδρεία ( ψητουρα και παπαντζα) και νοιώθουν Ράμπο.Το ρούχο είναι ρούχο τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, δεν μένω σε λεζάντες. Όπως και ένα λειοκαννο παραμένει λειοκαννο ότι και να του βάλεις πάνω για να μοιάζει με τυφέκιο εφόδου. Είναι πως το βλέπει κανείς.
Εξήγησε μου τι εννοείς με την λέξη «ποιότητα» των κυνηγετικών .Τα 5.11 έπιασαν γιατί είναι φτηνά, όχι γιατί είναι ακριβά. Με λιγότερο από 100 ευρώ έπαιρνες πουκάμισο (60 το είχα πάρει) ή παντελόνι (65 το είχα πάρει). Ενώ να πάρεις ένα Chevalier, Deer hunter, Berretta ρούχο ήταν πάντα πιο ακριβό. Τώρα που έχουν καθιερωθεί σα μάρκα θα ανέβηκαν και οι τιμές τους.
Καμία σχέση με την ποιότητα των κυνηγητικών ρούχων όμως δεν έχουν.
Εδω , αντε να τα δεις ολα, θα ξεχασεις τι εψαχνες.....Παπαππαπα παλιόμπουφαν
Έχει και αλλά πιο πίσω … μάλλον πρέπει να το κάνω βίντεο μια μέραΕδω , αντε να τα δεις ολα, θα ξεχασεις τι εψαχνες.....
Τα αμιγώς κυνηγετικά Θαλή είναι πλέον σε τιμές Hugo boss και κάποια απ αυτά μάλιστα δεν προφέρουν το κάτι παραπάνω που θες από ένα κοινό ρούχο. Είμαι χρήστης των κυνηγετικών ρούχων ,αφού όλα μου τα ρούχα είναι κυνηγετικών εταιριών ,αλλά η 5.11 θεωρώ είναι πολύ καλύτερη απ την παραλλαγή του ΕΣ ή τις αρβύλες που φοράνε αρκετοί ή ακόμα και από κάποιες ελληνικές εταιρίες που απλά κόβουν-ράβουν ,κολλάνε και ένα θήραμα πάνω και έγινε κυνηγετικό.Χαίρομαι που σου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι δεν ειναι ρούχα για κυνήγι και τα βλέπω όλο και περισσότερο σε μαγαζιά με κυνηγητικά ενώ όλο και λιγότερο βλέπω τα δικά μας αμιγώς κυνηγητικά ρούχα. Μειώνεται δηλαδή το "κυνηγητικο εμπορευμα" προς όφελος του "tactical εμπορεύματος" και αυτό δε μου αρέσει.
Μπαίνω σε ένα μαγαζί που είχε πολλά κυνηγητικά ρούχα και τώρα βλέπω το μισό να έχει χαζοχαρούμενα T-shirt που γράφουν 5.11. Τί να τα κάνω όλα αυτά;
Θα έρθω μαζί σου, τα προτιμώ κι εγώ τα αμιγώς κυνηγετικά.Χαίρομαι που σας αρέσουν.
Μου φαίνεται πρέπει να πηγαίνω στην Αγγλία για κυνηγητικά ρούχα πλέον. Και σε αυτό είμαι ανάποδος
Με πέθανες ρε!
Και τα δύο. Στην εποχή μας μπορούμε να τα έχουμε κάλλιστα και τα δύο. Γιατί να αφήσουμε το ένα ή το άλλο;Θα έρθω μαζί σου, τα προτιμώ κι εγώ τα αμιγώς κυνηγετικά.
Το κριτήριο σου είναι η οπτική πλευρά του ρούχου ή οι απαιτήσεις στον κυνηγότοπο ;