Ένδυση

Εγώ ρε παιδιά που έχω δει σε γνωστό που έχει στο μαγαζί του τα συγκεκριμένα ρούχα μου έχουν φανεί εξαιρετικά. Φοβερή ποικιλία και πάνω από ολα όμορφα και φαίνονται ποιοτικά. Εντάξει μπορεί να μην είναι 5.11 αλλά είναι ποιοτικά.

Ευριπίδη ένα μπουφάν ελαφρύ έχω και συγκεκριμένα αυτό. Είναι αρκετά καλό για τα γούστα μου και απ'ότι φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Απο μακρια και αγαπημένοι..... Εκανα το λαθος και πηρα δυο....ενα σε μπλε για την δουλεια και ενα σε χακι για το κυνηγι.....στην δουλεια στο λιμανι πουντιασα από το κρύο.... Το δε αλλο στο κυνηγι και κρυο εφαγα και νερο πηρα...τσαμπα λεφτά

Εχω ενα μπουφάν για πολυ κρύο pentagon αλλα για light χρήση https://www.outdooraction.gr/mpoyfan-pentagon-k01002-01-gen-v-2.0.html
Τα πεταγκον τα εχω δει ολα.....το αρταξες το διαφημιζανε ως ενα από τα καλύτερα σοφτσελ μπουφαν.....μια μαλακια και μιση.....αυτο που μου εδειξες τωρα δεν το εχω δοκιμασει σε συνθηκες καιρου....οταν το εβαλα ομως ηταν σαν να ειμαι το ανθρωπάκι της μισελεν....αβολο και φουσκωτό πολυ....γενικα η πεταγκον ειναι μια εταιρεια σειρας που εχει ακριβα ρουχα για αυτα που δινει

Ειναι όντως άβολο και πρέπει να εισαι λιγο ψηλος για να το φοράς αλλα για στατικός το χειμώνα με κρύο ειναι καλό αλλα μέχρι εκει τιποτα παραπάνω!!
Κωστα εγω τα ρουχα στο κυνηγι τα θελω εφαρμοστα να μην σκαλωνει το όπλο... Λιγα και καλα....

Απο μακρια και αγαπημένοι..... Εκανα το λαθος και πηρα δυο....ενα σε μπλε για την δουλεια και ενα σε χακι για το κυνηγι.....στην δουλεια στο λιμανι πουντιασα από το κρύο.... Το δε αλλο στο κυνηγι και κρυο εφαγα και νερο πηρα...τσαμπα λεφτά

Η αλήθεια είναι ότι σε κρύο δεν το φόρεσα ποτέ.. Μόνο σε περπατητό σε καλή μέρα.. Ίσως με έσωσες απο κρύο συνάδελφε!

Back