Ένδυση

Έκανα ενα δωρακι στον εαυτό μου....
Υπ'οψην πρώτη φορά αγοράζω μπουφάν αλλα τις βροχερες μερες που ολα τα πυκνά είναι μούσκεμα πιστεύω θα με βολέψει στο περπάτημα.
View attachment 20867
Καλορίζικο καλοφορετο φίλε μου να το χαρείς!!!!

Καλοφόρετο Γιάννη.
Πρέπει να κάνω κι εγώ μια τέτοια αγορά σε πορτοκαλί χρώμα.
Έχω ένα τζάκετ αμερικανικό με gore tex, αδιάβροχο και αρκετο καλο για τα μουσκεμένα τερεν αλλά έφαγε τα ψωμιά του.
Ένα φωτεινό χρώμα θα ήταν μια καλή κίνηση.
Θα περιμένω τις εκπτώσεις αλλιώς του χρόνου με το καλό.

Καλοφόρετο Γιάννη.
Πρέπει να κάνω κι εγώ μια τέτοια αγορά σε πορτοκαλί χρώμα.
Έχω ένα τζάκετ αμερικανικό με gore tex, αδιάβροχο και αρκετο καλο για τα μουσκεμένα τερεν αλλά έφαγε τα ψωμιά του.
Ένα φωτεινό χρώμα θα ήταν μια καλή κίνηση.
Θα περιμένω τις εκπτώσεις αλλιώς του χρόνου με το καλό.
Ευχαριστώ φίλε, με αυτο το σκεπτικό έκανα την αγορά, για τα μουσκεμενα πυκνά. Χθες έγινα μούσκεμα μονο πέρνοντας απο τα πουρνάρια με συνέπεια να παγωσω.

Καλημέρα! Ψάχνω για τον πατέρα μπουφάν 2 όψεων ( πορτοκαλί απο τη μια και χακί ή παραλλαγή από την άλλη ) , αδιάβροχο και από τις 2 πλευρές, με μεγάλες τσέπες. Όχι fleece. Έχει κανείς υπόψη του κανένα μοντέλο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?

Καλημέρα! Ψάχνω για τον πατέρα μπουφάν 2 όψεων ( πορτοκαλί απο τη μια και χακί ή παραλλαγή από την άλλη ) , αδιάβροχο και από τις 2 πλευρές, με μεγάλες τσέπες. Όχι fleece. Έχει κανείς υπόψη του κανένα μοντέλο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?
https://www.trazeras.gr/index.php/k...jacket-silva-shooterking-aka50499-detail.html
Για δες αυτό είναι το μόνο που μπόρεσα να βρω με μια γρήγορη αναζήτηση....

Ο Τέλης είναι δύναμη (extra full choke) !!!

Τέλη σκέψου σοβαρά να ανοίξεις μαγαζί με κυνηγετικά. !!!
Χαχαχα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.....
Μπα φίλε μου έτσι όπως το πάνε αυτοί θα κλείσουν ότι μαγαζί υπάρχει μαζί και το κυνήγι δυστυχώς......και έχει μαγαζιά ήδη η περιοχή οπότε να ανοίξει ένα τέτοιο μαγαζί εδώ δεν έχει νόημα ξέρω περιοχές που σε απόσταση 20 χιλιόμετρα περιμετρικά δεν βρίσκεις να πάρεις φυσίγγι και αν βρεις είναι λίγα και συγκεκριμένα.....

Έκανα ενα δωρακι στον εαυτό μου....
Υπ'οψην πρώτη φορά αγοράζω μπουφάν αλλα τις βροχερες μερες που ολα τα πυκνά είναι μούσκεμα πιστεύω θα με βολέψει στο περπάτημα.
View attachment 20867
Καλοφορετο Γιαννη.Δεν ειναι το Α70 ετσι?

Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάω για το σιτκα μπορεαλ ξέρει κάποιος αν έχει τελωνείο και αν αξίζει ;;;και αν έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτό το επίπεδο ,με ενδιαφέρει να είναι ζεστό και αδιάβροχο αλλά να μην είναι χοντρό ,γιατί δε μπορώ να κυνηγήσω με πολλά ρούχα ,ευχαριστώ

Back