Ένδυση

Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάω για το σιτκα μπορεαλ ξέρει κάποιος αν έχει τελωνείο και αν αξίζει ;;;και αν έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτό το επίπεδο ,με ενδιαφέρει να είναι ζεστό και αδιάβροχο αλλά να μην είναι χοντρό ,γιατί δε μπορώ να κυνηγήσω με πολλά ρούχα ,ευχαριστώ
Εργαλείο απλά όχι για τις καιρικές συνθήκες τις Ελλάδας τις περισσότερες μέρες του χρόνου δεν είναι τζακετ που θα το φορέσεις από Οκτωβρίου μέχρι Φεβρουάριο είναι για extreme καιρούς..... υπάρχει και στην Βουλγαρία γύρω στα 750 με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς τελωνείο.....

Εργαλείο απλά όχι για τις καιρικές συνθήκες τις Ελλάδας τις περισσότερες μέρες του χρόνου δεν είναι τζακετ που θα το φορέσεις από Οκτωβρίου μέχρι Φεβρουάριο είναι για extreme καιρούς..... υπάρχει και στην Βουλγαρία γύρω στα 750 με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς τελωνείο.....
Έχουμε κανένα site από Βουλγαρία φίλε μου;

761 ευρώ τέρμα πάνω έχει επιλογές σε τι νόμισμα θες να σου εμφανίζει τις τιμές...
Σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ, το ζήτημα ειναι εαν είναι εφικτό για το μέσο κυνηγό να αποκτήσει ένα τέτοιο,χωρίς να πουλήσει το ένα του νεφρό

Σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ, το ζήτημα ειναι εαν είναι εφικτό για το μέσο κυνηγό να αποκτήσει ένα τέτοιο,χωρίς να πουλήσει το ένα του νεφρό
Αφού ξέρεις ρε Ηλία,εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα

Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα στο boreal όπως έχω γράψει παλαιότερα..... Ελλάδα έχει 899 το boreal σε όλα τα νούμερα χαχα

Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα στο boreal όπως έχω γράψει παλαιότερα..... Ελλάδα έχει 899 το boreal σε όλα τα νούμερα χαχαγια
Για πες καμία πρόταση φίλε μου,γιατί είμαστε στην αναζήτηση εργονομικου μπουφάν για τον εβρο
Χαχαχ το είχαν προσφορά κάπου στα 600 νομίζω όταν πήρε ο Ηλίας το delta για αυτό ξέμειναν

Back