Αγγλικό Σέττερ

Και το όνομα αυτού Κούμαν, ηλικία 11 μηνών, απο καλά αίματα. Τα πρώτα δείγματα όλο ελπίδες. Τον έβγαλα σήμερα πρώτη φορά κοντά με τη σκύλα, παρ'όλο που είχε το στρες του, έψαχνε ωραία με καλο ρυθμο, έκανε ανοίγματα στα 30-40 μέτρα αλλα καπου εκει η ανασφάλεια τον έκανε να μας ψάχνει και να γυρίζει πισω, Μόλις αποκτήσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη ταψαχνει πολλή καλυτερα. Βρήκαμε ενα ορτυκι το οποίο την πρώτη φορά το μουτρισε, δεν το τουφεκισα, την επόμενη ξαναβρήκε πριν τη σκυλίτσα αλλα δεν το φερμαρε σταθερά, την τριτη που που το ξαναβρήκε το φερμαρε σταθερά και το πλησίασε μεχρι το ενα μέτρο. Είμαστε σε καλο δρόμο.
how do you print screen
adult photo hosting
Κουμαν???οπως ο ποδοσφαιριστης???.sarcastic.
Να τον χαιρεσται...

Και το όνομα αυτού Κούμαν, ηλικία 11 μηνών, απο καλά αίματα. Τα πρώτα δείγματα όλο ελπίδες. Τον έβγαλα σήμερα πρώτη φορά κοντά με τη σκύλα, παρ'όλο που είχε το στρες του, έψαχνε ωραία με καλο ρυθμο, έκανε ανοίγματα στα 30-40 μέτρα αλλα καπου εκει η ανασφάλεια τον έκανε να μας ψάχνει και να γυρίζει πισω, Μόλις αποκτήσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη ταψαχνει πολλή καλυτερα. Βρήκαμε ενα ορτυκι το οποίο την πρώτη φορά το μουτρισε, δεν το τουφεκισα, την επόμενη ξαναβρήκε πριν τη σκυλίτσα αλλα δεν το φερμαρε σταθερά, την τριτη που που το ξαναβρήκε το φερμαρε σταθερά και το πλησίασε μεχρι το ενα μέτρο. Είμαστε σε καλο δρόμο.
how do you print screen
adult photo hosting
Να τον χαιρεσαι και καλοτυχος να ειναι, Γιαννη!Πολλα θηραματα στη μυτη του και πολλες συγκινησεις σε 'σενα!

ι το όνομα αυτού Κούμαν, ηλικία 11 μηνών, απο καλά αίματα. Τα πρώτα δείγματα όλο ελπίδες. Τον έβγαλα σήμερα πρώτη φορά κοντά με τη σκύλα, παρ'όλο που είχε το στρες του, έψαχνε ωραία με καλο ρυθμο, έκανε ανοίγματα στα 30-40 μέτρα αλλα καπου εκει η ανασφάλεια τον έκανε να μας ψάχνει και να γυρίζει πισω, Μόλις αποκτήσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη ταψαχνει πολλή καλυτερα. Βρήκαμε ενα ορτυκι το οποίο την πρώτη φορά το μουτρισε, δεν το τουφεκισα, την επόμενη ξαναβρήκε πριν τη σκυλίτσα αλλα δεν το φερμαρε σταθερά, την τριτη που που το ξαναβρήκε το φερμαρε σταθερά και το πλησίασε μεχρι το ενα μέτρο. Είμαστε σε καλο δρόμο.
Να τον χαιρεσαι γιαννη πανέμορφοσ ειναι καλα κυνηγια με Υγεία .shake.

ι το όνομα αυτού Κούμαν, ηλικία 11 μηνών, απο καλά αίματα. Τα πρώτα δείγματα όλο ελπίδες. Τον έβγαλα σήμερα πρώτη φορά κοντά με τη σκύλα, παρ'όλο που είχε το στρες του, έψαχνε ωραία με καλο ρυθμο, έκανε ανοίγματα στα 30-40 μέτρα αλλα καπου εκει η ανασφάλεια τον έκανε να μας ψάχνει και να γυρίζει πισω, Μόλις αποκτήσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη ταψαχνει πολλή καλυτερα. Βρήκαμε ενα ορτυκι το οποίο την πρώτη φορά το μουτρισε, δεν το τουφεκισα, την επόμενη ξαναβρήκε πριν τη σκυλίτσα αλλα δεν το φερμαρε σταθερά, την τριτη που που το ξαναβρήκε το φερμαρε σταθερά και το πλησίασε μεχρι το ενα μέτρο. Είμαστε σε καλο δρόμο.
Να τον χερεσαι γιαννη πανέμορφοσ ειναι καλα κυνηγια με Υγεία .shake.

Να χαίρεσαι τον Κουμαν Γιάννη, καλές βόλτες να κάνετε!!!
Να χαίρεσαι Γιάννη τον καινούργιο σου σκυλακο και πανω απ όλα το μικρό συνκυνηγό σου
Κουμαν???οπως ο ποδοσφαιριστης???.sarcastic.
Να τον χαιρεσται...
Καλοριζικος ο κουκλος Γιαννη,καλα κυνηγια να εχετε και ομορφες στιγμες! :)
Γιάννη να τον χαίρεσαι και να περάσετε μαζί πολλά και όμορφα κυνήγια μαζί με το παλικάρι σου!
Ξεψαρωμένος μου φαίνεται ο Κουμαν ;)
Κούκλος! Να τον χαίρεσαι!

member: 166"]Καλορίζικος Γιάννη,και πάντα στην φερμα..:)[/QUOTE]
μπραβο ρε φιλε ωραιος ειναι. να ζησετε αξεχαστες στιγμες μαζι. μονο που δε μας ειπες αν ειναι ο ροναλντ η ο αλλος
.yelling.
Σας ευχαριστώ παιδιά μακάρι να είναι υγιείς και καλοτυχος.

kurtzhaar
Σορυ Γιάννη.
Με τον νου στο παλικαρι σου που βγαίνει πρωτες φορες ξεχασα.
Να το χαρεις το σκυλακι φιλε για παρααα πολλα χρονια κ με αμετρητες φερμες .well done.
Να τον χαιρεσαι γιαννη πανέμορφοσ ειναι καλα κυνηγια με Υγεία .shake.[/QUOT
Κούκλος! Να τον χαίρεσαι!

JIMAKOS-K
Καλοριζικο Γιαννη το σκυλακι ευχομαι να σου δωσει πολλεσ χαρες στα κυνηγια και να ειναι παντα με υγεια.
Σας ευχαριστώ πολλή παιδιά

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον είχε βγάλει 4-5 φορές. Αυτό που μου άρεσε σε πρώτη φάση είναι που δεν ακολουθούσε τη σκυλίτσα, έψαχνε αυτόνομα την περισσότερη ώρα και παρόλο που είναι απροπονητος και έβγαλε γρήγορα ζέστη δεν έκοψε καθόλου το ρυθμό του. Με τη σκυλίτσα δεν είχαμε κάποιο θέμα, συνεργάστηκαν άψογα δίχως να διακρίνω προς το παρων κάποιο ανταγωνισμό. Στη μπεκατσα θα βγει κοντά με τη σκυλίτσα στη αρχή και μόλις πάρει 2-3 πουλιά θα βγαίνει μόνος, εντάξει καλά τα ορτύκια αλλά η βασίλισσα είναι "άλλο φρούτο". .sarcastic.

καλοτυχο ναναι με υγεια και πολλα θηραματα στο στομα του φιλε μου.αχ αυτη η αγωνια με την εξελιξη ενος νεου συντροφου στο κυνηγι ειναι το κατι αλλο.τα πρωτα βηματα οι πρωτες φερμες το πρωτο θηραμα. Το πως ευχαριστιεσαι και καμαρωνεις στην διαρκεια της εξελιξης ειναι μοναδικο.Εχω και εγω μια κουταβα που ειναι 14 μηνων και φετος κανει τα πρωτα της <ευτυχως πολλη ενθαρρυντικα βηματα>στο κυνηγι και νιωθω αλλος ανθρωπος.σαν να περπατας 5 ωρες και να μην βρισκεις φτερο απογοητευεσαι και ξαφικα σηκωνεις μια μπεκατσα ε περπατας αλλες 5 ωρες πολλη χαλαρα μετα απο τον ενθουσιασμο σου.κατι τετοιο κανουν ιο νεοι συυντροφοι δινουν ανασα για συνεχεια με ενθουσιασμο

how do you print screen
adult photo hosting
Να τον χαίρεσαι φίλε!
Πολύ ωραίος ο σκυλάκος!!!
Για 11 μηνών δείχνει αρκετά δεμένο σκυλί και στο σωστό μέγεθος (σημαντικό αυτό γιατί είναι και κάποια ''Σεττερ'' γατάκια, με μέγεθος Επανιέλ Μπρετον και σου λένε είναι ετσι μικρόσωμα γιατί κάνουν μεγάλη έρευνα...μεγάλη ερεύνα μπορεί να κάνουν Σεττερ δεν είναι...)

Μυωδης λαιμός, κοντή ''δεμένη'' οσφύ, αρκετά βαθύ στήθος!!!
Δείχνει σκύλος που θα βγαζει δύναμη και αντοχή στο κυνήγι...

Το κεφάλι δεν μου βαλες μια καλή φώτο...Μαλλον θα το βάλεις με την πρώτη ξυλόκοτα στο στόμα!!!!!.well done.

Να τον χαίρεσαι φίλε!
Πολύ ωραίος ο σκυλάκος!!!
Για 11 μηνών δείχνει αρκετά δεμένο σκυλί και στο σωστό μέγεθος (σημαντικό αυτό γιατί είναι και κάποια ''Σεττερ'' γατάκια, με μέγεθος Επανιέλ Μπρετον και σου λένε είναι ετσι μικρόσωμα γιατί κάνουν μεγάλη έρευνα...μεγάλη ερεύνα μπορεί να κάνουν Σεττερ δεν είναι...)

Μυωδης λαιμός, κοντή ''δεμένη'' οσφύ, αρκετά βαθύ στήθος!!!
Δείχνει σκύλος που θα βγαζει δύναμη και αντοχή στο κυνήγι...

Το κεφάλι δεν μου βαλες μια καλή φώτο...Μαλλον θα το βάλεις με την πρώτη ξυλόκοτα στο στόμα!!!!!.well done.
Θα στον εχω έτοιμο οταν έρθει η ωρα να ψάξουμε αντάμα τις βασίλισσες στα πουρναρωτά..........;)

γιασου φιλε λαμπροοοο,,σου θυμηζη τιποτα το κουταβι αυτο;;; ενωνοματι oskar.very shoked..exciting.παντως ειναι απηθανος εξυπνος πωλη και τσαμπουκαλακοςςςς.lazy. upload a gif images upload pic
Ο Μπέμπης σε κουτάβι......sarcastic.
Καλότυχο να είναι παιδιά....

Πήγα το απόγευμα μία βολτουλα τα σκυλακια. Για κάνα μισαωρο τα εβγαλα μαζί και μετά έβαλα τη σκυλίτσα μέσα και εβγαλα τον Κούμαν μόνο του για να δω πως τα πάει, τελικά μία χαρά πάμε, βέβαια έχουμε πολλή δρόμο ακομα, έψαξε ωραια, πήρα τόπο είχε γρηγορες επιστροφές και μόνος και με τη σφυρίχτρα και προς το τέλος μιυ φύλαξε το καλύτερο, πήρε μια ωραια ( λευκή) φερμα,μαλλον σε φασιανό ο οποίος φυσικά είχε γίνει καπνός αλλα δεν πειράζει μικρός είναι ακόμα θα μάθει, αν και οι παλιοί φασιανοί δεν ενδείκνυται για κουτάβια. Εμένα παντως αυτή ή εικόνα με έφτιαξε.,..
*Συγχώρεστε μου τη φλυαρία αλλά πιστεύω με καταλαβαίνετε........sarcastic.
how do you print screen

Πήγα το απόγευμα μία βολτουλα τα σκυλακια. Για κάνα μισαωρο τα εβγαλα μαζί και μετά έβαλα τη σκυλίτσα μέσα και εβγαλα τον Κούμαν μόνο του για να δω πως τα πάει, τελικά μία χαρά πάμε, βέβαια έχουμε πολλή δρόμο ακομα, έψαξε ωραια, πήρα τόπο είχε γρηγορες επιστροφές και μόνος και με τη σφυρίχτρα και προς το τέλος μιυ φύλαξε το καλύτερο, πήρε μια ωραια ( λευκή) φερμα,μαλλον σε φασιανό ο οποίος φυσικά είχε γίνει καπνός αλλα δεν πειράζει μικρός είναι ακόμα θα μάθει, αν και οι παλιοί φασιανοί δεν ενδείκνυται για κουτάβια. Εμένα παντως αυτή ή εικόνα με έφτιαξε.,..
*Συγχώρεστε μου τη φλυαρία αλλά πιστεύω με καταλαβαίνετε........sarcastic.
how do you print screen
Ρε ασε το μπούρου-μπούρου και βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε....sarcastic.
Γιάννη, γνώμη μου, μη ξαναβγαλεις τον σκυλάκο σε φασιανό μέχρι να μαθει τελεια την ξυλόκοτα...
Πήγα να χαλάσω μεγάλο σε ηλικία κυνηγόσκυλο με τους φασιανούς...

Ρε ασε το μπούρου-μπούρου και βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε....sarcastic.
Γιάννη, γνώμη μου, μη ξαναβγαλεις τον σκυλάκο σε φασιανό μέχρι να μαθει τελεια την ξυλόκοτα...
Πήγα να χαλάσω μεγάλο σε ηλικία κυνηγόσκυλο με τους φασιανούς...
Σπύρο μου πρώτη και τελευταία ήταν σε φασιανό. Τώρα περιμένουμε τις "δασκάλες" απο τα βόρεια.....sarcastic.
Απλά ήθελα να δω αντιδράσεις σε φρέσκο ντορό, δυστηχως στο βιντεακι που τραβηξα ενώ έκανε πόντα έκανα κάποια μαλακια και το εσβησα. .fiurius.

Back