Όχι Μάριε, καμία σχέση. Δεν αναφερόμουνα καθόλου στις σκανδάλες αλλά στο τρίτο φυσίγγι. Είπες δηλαδή ότι το καλύτερο όπλο στο κυνήγι του λαγού είναι το δίκαννο. Όμως, όπως και να το κάνουμε, το τρίτο φυσίγγι είναι η πιο σημαντική διαφορά του δίκαννου με το αυτογεμές και το πλεονέκτημα που σου δίνει το τρίτο φυσίγγι σε ένα δύσκολο και απαιτητικό κυνήγι όπως είναι αυτό του λαγού, που μπορεί να τύχει να τον σηκώσει μία μόνο φορά σε όλο το κυνήγι ο κυνηγός του, κάνει το πλεονέκτημα του τρίτου φυσιγγίου κομβικής σημασίας για το μέσο κυνηγό. Άσχετα λοιπόν με τί γουστάρει να χρησιμοποιεί ο καθένας στο κυνήγι του, εκτός από συνήθειες, αγάπες σε όπλα και ρομαντισμούς, αντικειμενικά το καλύτερο για το κυνήγι του λαγού φαίνεται να είναι το αυτογεμές. Γιατί ότι επιχειρήματα υπέρ του δικάννου και να προβάλει κάποιος, το πλεονέκτημα του τρίτου φυσιγγίου το επισκιάζει.
Και έχω δει αρκετές φορές το γνωστό βίντεο με τον παπούλη, έμπειρο λαγοκυνηγό που πήγαινε να κυνηγήσει με δύο φυσίγγια στην τσέπη και έλεγε: Αν ακούσεις μία τουφεκιά στο βουνό, είναι κρέας. Αν ακούσεις δύο, μπορεί. Αν ακούσεις τρεις, τον έχει χάσει σίγουρα. Ωραία αυτά τα ρομαντικά, αλλά η πρακτική αλήθεια είναι αυτή που είναι.
Για αυτό και λέω, τη γυναίκα μπορεί κάποιος να την αφήσει έγκυο και με ένα αρχίδι, δεν είναι καλύτερα να τα έχει και τα δύο όμως;
Το λαγό μπορεί να τον πάρει σίγουρα με το δίκαννο ο λαγοκυνηγός. Δεν είναι καλύτερα όμως να έχει καραμπίνα;
Αυτό το τελευταίο ήταν χιούμορ για να ευθυμήσουμε. Βλέπω όμως ότι μόνο εγώ γελάω με τα αστεία μου, οι περισσότεροι παρεξηγούνται, οπότε μάλλον πρέπει να κόψω το χιούμορ γενικώς στο φόρουμ. Ίσως φταίει ο γραπτός ο λόγος που είναι γυμνός από χρώμα, ένταση, ρυθμό κτλ/