Μάνο καλησπέρα εφόσον σε ταίριαξαν τα Λάμπρο πάλι με αυτά να ξεκινήσεις. Εγώ φέτος θα δοκιμάσο κάτι ενιαβολα που μου έκανε ο Μητσάκος alektoris!Ρε μαγκες για προτείνετε μερικά εννιαβολα για να παρω να εχω για την εναρξη!! Περισυ χτύπησα ενα με του lambro!
Μανο πηγαινε σε remington η winchester.Το λαμπρο το ειχα ρίξει στα 25 μέτρα και είδε φάει τα 7 απο τα 9 βόλια ή τουλαχιστον τόσα ειχα μετρήσει! Οποτε δεν ξερω αν ηταν καλα! Η παρεα έριχνε κατι κόκκινα Winchester αν θυμάμαι καλα!
Και 14βολα......Εγώ φέτος θα δοκιμάσο κάτι ενιαβολα που μου έκανε ο Μητσάκος alektoris!
Τα 3* αστα στην ακρη.Με το 2 καλα ειναι.Με το φουλ ακομα καλυτερα.Αν εχεις κανενα turkey ειναι αυτο που πρεπει.Μολις ανοίξει το κυνηγι θα δοκιμασω τα ρεμι.
Σκεφτομαι με 3 αστρα και 2 να ριξω.
Αν το τουφεκι σου ειναι μαγκνουμ σου προτινω το ιδιο.10βολο ρεμ.μαγκ.Αν ειναι απλο ρεμινκτον σεμι μαγκνουμ 12βολο.Προσεχε.Οχι απλο 12βολο αλλα σεμι μαγκ. και θα με θυμηθειςΡε μαγκες για προτείνετε μερικά εννιαβολα για να παρω να εχω για την εναρξη!! Περισυ χτύπησα ενα με του lambro!
Μανο αν δεν κανεις δοκιμες δεν θα εχεις γενικη εικονα το τι να παρεις,τωρα στην εναρξη που ακομα η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη κ τα απλα κανουν δουλεια ειδικα αν εχουν κ επιχαλκομενες βολιδες,κ επιδη σε αυτο το κυνηγι δεν ριχνει κουτες καλητερα να εχεις κατι καλο κ συγουρο ,Ρε μαγκες για προτείνετε μερικά εννιαβολα για να παρω να εχω για την εναρξη!! Περισυ χτύπησα ενα με του lambro!
Αρίστο σήμερα μου έλεγε κάποιος για κάτι ασπρόμαυρα που κυκλοφορούν προς Καλαμάτα μεριά ....
Πάντως οι ντόπιοι εκεί μου έλεγαν οτι γίνεται χαμός....Αρίστο σήμερα μου έλεγε κάποιος για κάτι ασπρόμαυρα που κυκλοφορούν προς Καλαμάτα μεριά ....