Που Χρηστο??Λαγοπαρέα βάρησε κάπρο 100 κιλά σήμερα.Έμαθα και πολλούς τραυματισμούς σε σκυλιά από μπεκατσάδες κτλ...
Που Χρηστο??Λαγοπαρέα βάρησε κάπρο 100 κιλά σήμερα.Έμαθα και πολλούς τραυματισμούς σε σκυλιά από μπεκατσάδες κτλ...
Στα μέρη σου κατά πάνω!Που Χρηστο??
Τα φυσίγγια της σειράς +1 συνδιάζουν ένα μονόβολο σφαιρικού σχήματος 16.8mm με μικρότερα σφαιρίδια.
Αυτό βοηθάει στην αύξηση της απόστασης της βολής.
Το σφαιρικό σχήμα του μονόβολου εξασφαλίζει σταθερή πορεία στο φυσίγγι.
Χαρακτηριστικά:
Τύπος: 6+1
3” – 76mm
Κατάλληλο για όλα τα τσοκ
Διάμετρος μπίλιας (6): 8.6mm
Διάμετρος μπίλιας (1): 16.8mm
Ταχύτητα: 1300fps
Με σκόνη P.L.B. τύπου Nitro
Συσκευασία: 5 τεμαχίων.
Τόλη αν η βολή φεύγει 3 γουρούνια πέρα, δεν φταίνε μόνο τα μέτρα στο κοντάκι. Σίγουρα φταίει και ο σκοπευτής.View attachment 63877αυτο επεσε απο μπενελλι που δε σκωτωνε καλα του το φερα στα μετρα του και ανεβασε συγγεντρωση καψανε τα δραμια αν και το σημερινο επεσε απο μονοβολο απ τον αδερφο μου και πλεων σκωτωνει και για να καταλαβετε ποσο σημαντικα ειναι τα μετρα δειτε καπιον που αστοχει να παρετε μια εικόνα δυο τρεια γουρουνια πιο περα να σκανε οι τουφεκιες κι ομως γινετε κι ας νομιζει αυτος που ριχνει οτι σημαδεβε κεντρο
Και έπεσαν με μπενελι σίγουραView attachment 63899γορίλας το δεξί.... View attachment 63900
Ααααα,όλα κι όλα!!Και έπεσαν με μπενελι σίγουρα
Γενικα με ότι μπενελι έχω ρίξει πηγαίνει εξαιρετικά καλά τα σφαιρίδια αλλά και τα μονοβολα!!! Είχα μια κάνης 53 cm εριχνες μόνοβολο και ζήλευαν τα ραβδωτα ..... Στα σκάγια μας τη χαλανε όμως......Ααααα,όλα κι όλα!!
Δεν έχει ακουστεί κακια κουβέντα,ειδικά για Μ2,στα σφαιρίδια!!
Τουλάχιστον δεν έχω ακούσει εγώ...
Εεεε,δε μπορεί να τα έχεις όλα!Γενικα με ότι μπενελι έχω ρίξει πηγαίνει εξαιρετικά καλά τα σφαιρίδια αλλά και τα μονοβολα!!! Είχα μια κάνης 53 cm εριχνες μόνοβολο και ζήλευαν τα ραβδωτα ..... Στα σκάγια μας τη χαλανε όμως......
Θα βγάλει,γουρουνόσκυλα...Άμα δεν το βγάλεις σωστά το σκυλί... ...που να ξέρει κι αυτό το ζωντανό τι να κάνει...
Αδήλωτα όπλα ;Μα είναι δυνατόν τι διάβασα σήμερα υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι στήνουν τέτοια πράγματα κρυμμένα να περάσει κάποιος και να τον αφήσουν στον τόπο!!! Πρέπει να δικάζονται για απόπειρα φόνου και στοματικές βλάβες αυτοί όχι μόνο για παράνομο κυνήγι
View attachment 64392View attachment 64393View attachment 64394
Αυτό έγινε στην Χαλκιδική....τα όπλα ανήκαν στον ίδιο άνθρωπο και είχαν κανονικά δελτία κατοχής..... μάλιστα τα είχε σκεπασμένα με δίχτυ και νάυλον για να μην τα τρώει η υγρασία..... ήταν στημένο 5-7 μέτρα το πολύ από δασικό δρόμο.....τα βρήκαν φίλοι ομοσπονδιακοί θηροφυλακες.... και περίμεναν να δουν ποιος θα έρθει να τα ελέγξει....Αδήλωτα όπλα ;
Οι άνθρωποι έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Χριστός και Παναγία. Αδιανόητο.Μα είναι δυνατόν τι διάβασα σήμερα υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι στήνουν τέτοια πράγματα κρυμμένα να περάσει κάποιος και να τον αφήσουν στον τόπο!!! Πρέπει να δικάζονται για απόπειρα φόνου και στοματικές βλάβες αυτοί όχι μόνο για παράνομο κυνήγι
View attachment 64392View attachment 64393View attachment 64394
Ελπίζω να τον άνευ σιέλου.Αυτό έγινε στην Χαλκιδική....τα όπλα ανήκαν στον ίδιο άνθρωπο και είχαν κανονικά δελτία κατοχής..... μάλιστα τα είχε σκεπασμένα με δίχτυ και νάυλον για να μην τα τρώει η υγρασία..... ήταν στημένο 5-7 μέτρα το πολύ από δασικό δρόμο.....τα βρήκαν φίλοι ομοσπονδιακοί θηροφυλακες.... και περίμεναν να δουν ποιος θα έρθει να τα ελέγξει....