Πολλες φορες, ο υβριδισμος - μπασταρδοποιηση, εχει θετικοτατα αποτελεσματα.Βλέπεις υβρίδιο είναι μαλακό!
Πολλες φορες, ο υβριδισμος - μπασταρδοποιηση, εχει θετικοτατα αποτελεσματα.Βλέπεις υβρίδιο είναι μαλακό!
Οταν εφαγα πρώτη φορά από αυτά που εχει γεμίσει ο τοπος εδώ έπαθα πλάκα. Ειχα φάει βόρεια Ελλάδα και η διαφορά στην σκληρότητα του κρέατος είναι πολύ μεγάλη. Εψησα μπριζολες από 80αρα γουρουνα που βάρεσε ο ξάδερφος και ήταν λουκούμι ρε. Τοτε σαβουρωναν σταφύλια και σύκα αυτά.Βλέπεις υβρίδιο είναι μαλακό!
σβησε καλα τον ντορο!
Για αύριο ναι !!!σβησε καλα τον ντορο!
Τί σημαίνει αυτό;σβησε καλα τον ντορο!
να σβηση τα σημερινα τα χναρια για να παει παλι αυριο αμα βρει καινουργια παλι θα ξερουνε που θα βαλουν παγανα και που θα βαλουν τον σκυλο.θα ειναι μεσα σιγουρα το γουρουνι.Τί σημαίνει αυτό;
Κατηφόριζε Βασίλη ή είναι τόσο μεγάλο;
Μου το έστειλε ένας από την παρέα το πρωί.Κατηφόριζε Βασίλη ή είναι τόσο μεγάλο;
Μη μου πεις ότι το βρήκες στο σκοπευτήριο που πήγες το πρωί.....
σε σταβλο........Δεν ξέρω καν που το είδε
Θα ανταμωσετε αύριο!Μου το έστειλε ένας από την παρέα το πρωί.
Δεν ξέρω καν που το είδε
Συμφωνώ..... και ο συγκυνηγος του και το αυτοκίνητο .... αλλά η γωνιά βολής είναι από πάνω προς τα κάτω...... δεν είναι απολύτως ασφαλές......το ανέβασα περισσότερο για την κίνηση του γουρουνιού και του κυνηγού...... υποχώρησε πίσω και λίγο δεξιά.... πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και το γουρούνι που είναι τουλάχιστον 80 κιλά έπεσε ακαριαία.....Ψυχραιμία μπορεί , ασφάλεια καθόλου … Άγιο ειχε ο φίλος του που ηταν δίπλα στο αμάξι χαχα
Εσύ το τράβηξες φώτο?
Ναι, το βρήκα σήμερα και το χάλασα....Εσύ το τράβηξες φώτο?
Έπρεπε να του αφήσεις σημείωμα για την μάνα του!Ναι, το βρήκα σήμερα και το χάλασα....