Εσυ το σκοτωσες Βαγγελη ; Αντε και στα ταιρια τουΈνα ωραίο θυληκο σήμερα,γύρω στα 45-50 κιλά.......
Το είχαμε τάξει και το δωρίσαμε στη μονή Δουραχανης που φιλοξενεί ορφανά παιδάκια!!!View attachment 63598View attachment 63598View attachment 63599View attachment 63599
Εγώ ,μόνοβολο guamdlo διαμπερές,και μπάλες και οι οκτώ πάνω......Εσυ το σκοτωσες Βαγγελη ; Αντε και στα ταιρια του
Γιατί να πάρεις 6+1 αφού μόνο το 1 θα κάνει ζημιά.Καλησπέρα φίλοι μου εχει δοκιμασει κανείς τα ΑΤ sigma 3 international 6+1 magnum;
Τα φυσίγγια της σειράς +1 συνδιάζουν ένα μονόβολο σφαιρικού σχήματος 16.8mm με μικρότερα σφαιρίδια.Γιατί να πάρεις 6+1 αφού μόνο το 1 θα κάνει ζημιά.
Ρίξε μονόβολα ή 000.
ps
Τα 6 τι μέγεθος είναι ;
Ρίχνεις με δική σου ευθύνη.Τα φυσίγγια της σειράς +1 συνδιάζουν ένα μονόβολο σφαιρικού σχήματος 16.8mm με μικρότερα σφαιρίδια.
Αυτό βοηθάει στην αύξηση της απόστασης της βολής.
Το σφαιρικό σχήμα του μονόβολου εξασφαλίζει σταθερή πορεία στο φυσίγγι.
Χαρακτηριστικά:
Τύπος: 6+1
3” – 76mm
Κατάλληλο για όλα τα τσοκ
Διάμετρος μπίλιας (6): 8.6mm
Διάμετρος μπίλιας (1): 16.8mm
Ταχύτητα: 1300fps
Με σκόνη P.L.B. τύπου Nitro
Συσκευασία: 5 τεμαχίων.
Και αυτα που πηρα μπλε καλυκας ειναι τωρα θα δειξει την τεταρτη στην πισταΡίχνεις με δική σου ευθύνη.
Ένας από την παρέα έριχνε τα παλιά, μπλε κάλυκας μου φαίνεται.
Του άρεσαν.
Εγώ δεν τα χρειάστηκα ποτέ να σου πω την αλήθεια.
Αν ήταν μετρημένα σε πιέσεις θα τα δοκίμαζα.
Μπραβο Βαγγελη, καλα Χριστουγεννα!Ένα ωραίο θυληκο σήμερα,γύρω στα 45-50 κιλά.......
Το είχαμε τάξει και το δωρίσαμε στη μονή Δουραχανης που φιλοξενεί ορφανά παιδάκια!!!View attachment 63598View attachment 63598View attachment 63599View attachment 63599
Επίσης φίλε ,καλά να περάσεις τις γιορτές!!!!Μπραβο Βαγγελη, καλα Χριστουγεννα!
Και στα ταίρια του ΒαγγέληΈνα ωραίο θυληκο σήμερα,γύρω στα 45-50 κιλά.......
Μπράβο Βαγγέλη, καλές γιορτές με υγεία και χαρά.Ένα ωραίο θυληκο σήμερα,γύρω στα 45-50 κιλά.......
Χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα!!!!Μπράβο Βαγγέλη, καλές γιορτές με υγεία και χαρά.
Και στην παρέα μας χτυπήθηκαν δύο σκυλιά ένα χθες και ένα σήμερα........ Είναι η εποχή που πλησιάζει το ζευγάρωμα και οι καρποί γίνονται πολύ επιθετικοί.....Λαγοπαρέα βάρησε κάπρο 100 κιλά σήμερα.Έμαθα και πολλούς τραυματισμούς σε σκυλιά από μπεκατσάδες κτλ...
Πάλι καλά που δεν είπαν 100 κιλά λαγό.Λαγοπαρέα βάρησε κάπρο 100 κιλά σήμερα.