Έκανες καμιά δοκιμή με αυτές ?Μολης πεσανε στα χερια μου 2 βασηλισες
Hercules unigue και hercules herco.αντε να δουμε τη ψαρια πιανουν
Μετα της 10 του μηνα,να βγαλο την αδεια πρωταΈκανες καμιά δοκιμή με αυτές ?
Ρίξε σύρμα μόλις κάνεις![]()
Φίλε καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Από ότι διαβάζω είσαι προχωρημένος στις Αμερικάνικες. Η Herco ποιό καψούλι συστήνεις ότι καίγεται ; CΧ 2000, 686, 688 ; η την έχεις δοκιμάσει με αμερικάνικα καψούλια; Ρωτάω γιατί μέχρι πρότινος γέμιζα με Tecna/686 στα 40 γραμμάρια. Και από ότι προβλέπεται θα υπάρχει έλλειψη φέτος λόγω πολέμου στην Ουκρανία. Σε ευχαριστώ. Καλή ΧρονιάΓια την blue dot παιζει τιποτα...??![]()
Φίλε καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Από ότι διαβάζω είσαι προχωρημένος στις Αμερικάνικες. Η Herco ποιό καψούλι συστήνεις ότι καίγεται ; CΧ 2000, 686, 688 ; η την έχεις δοκιμάσει με αμερικάνικα καψούλια; Ρωτάω γιατί μέχρι πρότινος γέμιζα με Tecna/686 στα 40 γραμμάρια. Και από ότι προβλέπεται θα υπάρχει έλλειψη φέτος λόγω πολέμου στην Ουκρανία. Σε ευχαριστώ. Καλή Χρονιά
ΟΚ. Από ότι καταλαβαίνω έχει αποχωρήσει ο φίλος. Ευχαριστώ
[/HEADING]
50 · από Αιγιο
[HEADING=3]Maikl duckhunting
Εγγραφή 22 Δεκεμβρίου 2016
Last seen 16 Αυγούστου 2021
Ελλάδα δεν υπάρχει blue dot φίλε μου, εκτός αν γράφεις από Η.Π.Α.Παιδιά. Το έψαξα και βρήκα την BLUE DOT πιό κατάλληλη για γομώσεις 36-44 γραμμάρια. Βλέπε πίνακα. Απλά ψάχνομαι γιατί τα φυσίγγια του εμπορίου ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για χαμηλές θερμοκρασίες και υψόμετρα πάνω από τα 1500. Απλά τα σφίγγουν πάρα πάνω για να πετύχουν πιέσεις για οικονομία και μόνον. Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν όμως κάνεις ένα ταξίδι 1500-2000 χιλιόμετρα , δέκα ημέρες και βάλε και ξοδεύεσαι, δεν παίζεις με τα φυσίγγια σου και τον κάθε ένα μαλάκα που κοιτάζει την τσέπη του μόνον και όχι την σχέση ποιότητας / τιμής.
Ευχαριστώ
https://www.alliantpowder.com/reloa...s/powderlist.aspx&type=2&powderid=10&gauge=12
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Από ΑΜΕΡΙΚΉ γνωστός δεν μπορεί να μου την στείλει δλδ?Ελλάδα δεν υπάρχει blue dot φίλε μου, εκτός αν γράφεις από Η.Π.Α.
Aεροπορικως φανταζομαι οχι διοτι ειναι εκρηκτικη υλη, ισως αν εχεις καποιον που ειναι ναυτικος και περιμενεις.Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Από ΑΜΕΡΙΚΉ γνωστός δεν μπορεί να μου την στείλει δλδ?
Vihtavuori , Φινλανδική, πριμιουμ πυριτιδα , ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Λαπούα .Αυτή που έχω πάθει πλάκα μέχρι τα 36 γρ ήταν μια vithavuori δεν ξέρω αν το έγραψα καλά κάπως έτσι λεγόταν αλλά δεν μπόρεσα να τη ξαναβρώ ούτε και εδώ βρήκα κάποιες αλλά είχαν αλο χρώμα αυτή ήταν γκρι σαν αμος
Για τη vihtavuori 3N38,ξέρουμε δοσολογιες;Vihtavuori , Φινλανδική, πριμιουμ πυριτιδα , ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Λαπούα .
Η Hodgdon ( Hodgdon , Winchester , IMR , Accurate , Blackhorn , Ramsot ) δεν διαθέτει τα προϊόντα της στην Ευρωπαϊκή αγορά .Ελλάδα δεν υπάρχει blue dot φίλε μου, εκτός αν γράφεις από Η.Π.Α.
https://www.vihtavuori.com/reloading-data/shotshell-reloading-data/Για τη vihtavuori 3N38,ξέρουμε δοσολογιες;
Οκ Γιώργο! Ευχαριστώ!https://www.vihtavuori.com/reloading-data/shotshell-reloading-data/
Εδώ δίνει δοσολογίες η vihtavuori . Έχει δυο pdf αρχεία που μπορείς να τα εκτυπώσεις αν θες για το αρχείο σου .
δεν ειναι καλη δεν κανει για λειοκανο !!! στηλτην σε μενα να την κανω τριγωνα για το πασχα!!!Για τη vihtavuori 3N38,ξέρουμε δοσολογιες;
Από περιεργεια ήθελα να τη δω Δημήτρη.Λεγεται ότι έχει την ίδια καύση με την sp2..δεν ειναι καλη δεν κανει για λειοκανο !!! στηλτην σε μενα να την κανω τριγωνα για το πασχα!!!