Για τη ροχαλα έχω επιφυλάξεις μήπως είναι οξειδωτική.Εξαρταται με το μπρασο και το πανι .Εαν βαζει και καμια ροχαλα καμια 10αρια μερες σιγουρα
Για τη ροχαλα έχω επιφυλάξεις μήπως είναι οξειδωτική.Εξαρταται με το μπρασο και το πανι .Εαν βαζει και καμια ροχαλα καμια 10αρια μερες σιγουρα
Πάνο,από το παράδειγμα που παραθέτεις προκύπτει ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστια.500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.
Ουτε η USA ειναι μελος της CIP και ουτε εκει περνανε τα οπλα απο επαναδοκιμη μετα απο τροποποιηση αν δεν κανω λαθος...Όλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.
Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...
Αν μπορεις ανεβασε καμμια φωτο με αυτο το συστημα με τα δυο ελατηρια...διότι το επανατατικο είναι το ίδιο με της απλής vinci και απλά έχουν προσθέσει και ένα δεύτερο επανατατικο πιο πίσω το οποίο αρχίζει και συμπιέζεται προς το τέλος της διαδρομής του κλείστρου για τα πιο βαριά φυσίγγια ενώ για τα πιο ελαφριά λειτουργεί με το απλό ελατήριο
Ενώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.Πάνο,από το παράδειγμα που παραθέτεις προκύπτει ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστια.
Το σκότωμα είναι άλλο κεφάλαιο.
Αν δεν σκοτώσει "αυτό",θα σκοτώσει το επόμενο η το μεθεπόμενο!
Λέμε για πληθώρα θηράματος κάτι σαν τα κουνούπια στην Ι.Π.Μεσολογγιου!
Κυριολεκτικά,διαλέγεις και ρίχνεις!
Εκεί αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που έχει το όπλο!
Είναι απλό,εύκολα επισκευάσιμο, ανθεκτικό και να κάνει μπαμ!
Ενταξει μη τρελλενεσαι... δηλαδη στην Benelliusa τι ειναι θεοι ή πυρηνικοι επιστημονες? και στη Brabus δεν δουλευει ο μαστρομητσος δουλευει ο μαστρογιοχαν και τι εγινε δηλαδη ?Μην ψαρωνετε με τις αυθεντιες...Το θέμα είναι ποιός κάνει τι .Αφού το κάνει η benelliusa μπορεί και ο επίδοξος οπλουργος της γειτονιάς σας .Όσο για την Brabus ο μαστρομητσος είναι καλύτερος και φθηνότερος.
Πάνο,δεν αλλάζω όπλα σαν μπλουζάκια οπότε δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τον λόγο που κάποιοι το κάνουν.Ενώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.
Ποιος ειπε οτι ειναι κακο?Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.
Υπάρχει benelli Greece performance και δεν το ξέρω;Η Brabus αλλάζει τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν το κάνει με τροχό και δράπανο.Οσο για τους Έλληνες μάγους έχουμε δει πολλούς ,από το νερό του Καματερού,τη φραπελια............Ενταξει μη τρελλενεσαι... δηλαδη στην Benelliusa τι ειναι θεοι ή πυρηνικοι επιστημονες? και στη Brabus δεν δουλευει ο μαστρομητσος δουλευει ο μαστρογιοχαν και τι εγινε δηλαδη ?Μην ψαρωνετε με τις αυθεντιες...
Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμεις μπορουμε να κανουμε το ιδιο με τροχο και δραπανο...χωρις να αναιρω το "τα εργαλεια κανουν το μαστορα" πραγμα το οποιο ισχυει ειτε μας αρεσει ειτε οχι...αλλα ισχυει και το αλλο που λεω εγω "σημασια δεν εχει τι εχεις αλλα πως το χρησιμοποιεις...";Η Brabus αλλάζει τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν το κάνει με τροχό και δράπανο.
Ρε οπλοφάγοι σου λέω.Ενώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.
Ωχ ποιο δακτυλο το καλό?Ρε οπλοφάγοι σου λέω.
Και οπλουργοί, και σχεδιαστές προφίλ κανών, μεταλλουργούς ότι θες έχουμε εδώ μέσα.
Νιώθω λίγο μειονεκτικά οφείλω να ομολογήσω.
Κάντε ότι σας έρθει στην γκλάβα σας, αλλά δείξτε μας κανένα αποτέλεσμα γιατί από την πολύ θεωρία έπαθε κράμπα το δάχτυλο.
Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχικήΡε οπλοφάγοι σου λέω.
Και οπλουργοί, και σχεδιαστές προφίλ κανών, μεταλλουργούς ότι θες έχουμε εδώ μέσα.
Νιώθω λίγο μειονεκτικά οφείλω να ομολογήσω.
Κάντε ότι σας έρθει στην γκλάβα σας, αλλά δείξτε μας κανένα αποτέλεσμα γιατί από την πολύ θεωρία έπαθε κράμπα το δάχτυλο.
Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχική
Νικόλα η απόσταση είναι η ίδια απλά σε κάποιες γράφω βήματα σε κάποιες μέτρα, τα δικά μου 33 βήματα είναι 30 μέτρα όταν πρόκειται για δοκιμές, έχω φτιάξει δικό μου χώρο που πάω και βάζω τα χαρτονια και πάντα δοκιμάζω από το ίδιο μέρος τώρα αν έχω διαφορά 40 με 50 πόντους ε... τότε να το δικαιολογησουμε , ευελπιστώ σε λίγο καιρό να εγκαταστήσω και πίνακα 1.5χ1.5 για να βλέπω έστω την αποτύπωση των σκαγιωνΟΚ...Αλλα στην πρωτη φωτο γραφεις 33 βηματα που αντιστοιχουν στα 23-24 -25 μετρα...και στην δευτερη
γραφεις 30 μετρα !!!
Εαν ειναι ετσι και εχουν αυτην την διαφορα στα μετρα...λογικες ειναι οι διαφορες αποτυπωσης !!
Με μπενελι και τόσα φυσηγγια θα εφηγαν ο καλύτερος με εγκαύματα στον ώμο… εκεί η 390 της μπερετα είναι περισσότερες500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.