Ναι μετά από κυνήγι με benelli στην Αργεντινή σε πάνε σε κέντρο αποκατάστασης.
Εγώ δεν καταλαβενω γιατί σας πηραζει αν κάποιος πηραζει τα οπλα του η τα αλλάζη σαν μπανανόφλουδες τι πρόβλημα εχεται με αυτό..,. Όταν εσείς η ίδιοι χαλάτε 10€ Για κυχλοφυσηγγο!!! Και σνομπάρεστε τα οικονομικα φυσηγγια…όσο για τους κωννους δυστηχος για κάποιους δουλεύουν και δουλεύουν πολύ καλαΕνώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.
Νικόλα η απόσταση είναι η ίδια απλά σε κάποιες γράφω βήματα σε κάποιες μέτρα, τα δικά μου 33 βήματα είναι 30 μέτρα όταν πρόκειται για δοκιμές, έχω φτιάξει δικό μου χώρο που πάω και βάζω τα χαρτονια και πάντα δοκιμάζω από το ίδιο μέρος τώρα αν έχω διαφορά 40 με 50 πόντους ε... τότε να το δικαιολογησουμε , ευελπιστώ σε λίγο καιρό να εγκαταστήσω και πίνακα 1.5χ1.5 για να βλέπω έστω την αποτύπωση των σκαγιων
Ηλία δεν είναι ότι μας πειράζει ,ο καθένας στο όπλο του μπορεί να κάνει ότι θέλει.Πρεπει να υπάρχει και αντίλογος οι επεμβάσεις δεν έχουν μόνο υπέρ έχουν και πολλά κατά.Μας διαβάζει κόσμος και μπορεί να επηρεαστεί.Οπως και οι κάτοχοι Μερσεντές ελεύθεροι είναι αν δεν τους γουστάρει η brabus μπορούν να διαλέξουν το τμημα Πακιστάν .Εγώ δεν καταλαβενω γιατί σας πηραζει αν κάποιος πηραζει τα οπλα του η τα αλλάζη σαν μπανανόφλουδες τι πρόβλημα εχεται με αυτό..,. Όταν εσείς η ίδιοι χαλάτε 10€ Για κυχλοφυσηγγο!!! Και σνομπάρεστε τα οικονομικα φυσηγγια…όσο για τους κωννους δυστηχος για κάποιους δουλεύουν και δουλεύουν πολύ καλα
Η κάτω φώτο με τι τσοκ είναι;Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχική
Εσυ μπορι να μην έχεις εμπηστοσηνη σε κανένα οπλοργου και λέω για τα μεγάλα ονόματα ( δεν θέλω να τα αναφέρω)!!!δεκτω.. εγώ όμως έχω και πηστευω άυτα που μου είπαν πρειν κωννο και τα ιδα στην πράξη.., ποσά οπλα έχουν ανηξει εδώ στην Ελλάδα από κωννο και ποσά από έμφραξις ας μου πει κάποιος με στοιχεία για να μπω σε υποψίες και εγώ!!!!!Ηλία δεν είναι ότι μας πειράζει ,ο καθένας στο όπλο του μπορεί να κάνει ότι θέλει.Πρεπει να υπάρχει και αντίλογος οι επεμβάσεις δεν έχουν μόνο υπέρ έχουν και πολλά κατά.Μας διαβάζει κόσμος και μπορεί να επηρεαστεί.Οπως και οι κάτοχοι Μερσεντές ελεύθεροι είναι αν δεν τους γουστάρει η brabus μπορούν να διαλέξουν το τμημα Πακιστάν .
Το ίδιο με την πάνω crio plus μαμά 6/10, τις φώτο τις έκανα πρωί πριν πάω για κώνο και την άλλη μέρα το πρωί για να έχω σχεδόν κοινά στοιχεία θερμοκρασίας - υγρασίαςΗ κάτω φώτο με τι τσοκ είναι;
Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν αιματηρές οικονομίες για να πάρουν ένα και μοναδικό αξιόπιστο όπλο για αυτούς λέω την γνώμη μου.Οχι γιαυτους που τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.Εσυ μπορι να μην έχεις εμπηστοσηνη σε κανένα οπλοργου και λέω για τα μεγάλα ονόματα ( δεν θέλω να τα αναφέρω)!!!δεκτω.. εγώ όμως έχω και πηστευω άυτα που μου είπαν πρειν κωννο και τα ιδα στην πράξη.., ποσά οπλα έχουν ανηξει εδώ στην Ελλάδα από κωννο και ποσά από έμφραξις ας μου πει κάποιος με στοιχεία για να μπω σε υποψίες και εγώ!!!!!
Σκέψου όμως ότι όταν έχεις τέτοια πληθώρα θηραμάτων δεν ενδιαφέρεσαι για τη βλητική απόδοση....... Διαλέγεις που θα ρίξεις......500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.
Και λέω ότι ένα οπλο όσο αξιόπιστο και να είναι όταν γίνει έφραξε η μπει λάθος φυσηγγι!! Μόνο τοτε θα ανηξει δεν ξέρω άλλο λόγο… και όταν κάνουμε επέμβαση στην κάνη διαλέγουμε οπλουργους καταξιωμένους όχι την Μαρηκα της γειτονιάςΥπάρχουν κάποιοι που κάνουν αιματηρές οικονομίες για να πάρουν ένα και μοναδικό αξιόπιστο όπλο για αυτούς λέω την γνώμη μου.Οχι γιαυτους που τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.
Το πιστεύω, γι αυτό την έχω ονομάσει "βλητική υπεροχή" της τσίχλας.Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχική
Εγώ πραγματικά αδυνατω να καταλάβω τον λόγω ύπαρξης κώνου ....για βολές με νούμερο 9.5Το ίδιο με την πάνω crio plus μαμά 6/10, τις φώτο τις έκανα πρωί πριν πάω για κώνο και την άλλη μέρα το πρωί για να έχω σχεδόν κοινά στοιχεία θερμοκρασίας - υγρασίας
Ίσως επειδή το σκάγι ήταν πολύ ψιλό κ δεν κολλάει με το βελτιωμένο Ντέμι τσοκΤο πιστεύω, γι αυτό την έχω ονομάσει "βλητική υπεροχή" της τσίχλας.
Η τουφεκιά είναι περίπου στα 26m ... πολύ κοντινή.
Διαστάσεις χαρτιών ?
Επιβεβαιώνεις τον Βάγγο @vagosbenelli στο προηγούμενο πόστ.
Πολύ θα ήθελα να δω μια τουφεκιά με #2 ή #4 με σφιχτό τσοκ στα 36,5m ή στα 50m.
Επιπλέον να σας πω ότι τέτοιες διαφορές δεν έχω δει σε μαμά κώνους από 1,5cm - 7cm στα 30-36m.
Κατέβασε ένα τυχαίο manual οποιουδήποτε αμερικάνικου όπλου ... κατέβασα ένα τυχαίο της Mossberg.Της Mossberg παντως της δικιας μου δεν γραφει πουθενα "DO NOT MODIFY" απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα και οχι απο προσωπικη εμπειρια αυτο το γραφουν οι καννες τυπου Light Contour" οπου εχει αφαιρεθει περισσευουμενο μεταλλο(παντα εντος προδιαγραφων) για την επιτευξη μειωμενου βαρους...
Εληφθη... παντως πανω στις καννες τις δικες μου δεν γραφει τιποτα, μονο να διαβασω το manual πριν τη χρηση ισως το γραφει στο manual(οπλο αρχες δεκαετιας '90)....θα κοιταξω και θα σου πω...Κατέβασε ένα τυχαίο manual όλων των αμερικάνικων όπλων ... κατέβασα ένα τυχαίο της Mossberg.
Τελευταία σελίδα νούμερο 9.
DO NOT ALTER OR MODIFY YOUR GUN
RTFM !!!!!!!!!!!!!!!
Το βλέπω ...Τα πειραγνενα όπλα να ξέρεις δε χρειάζονται μέσα πυραύλους φυσίγγια για να σε ικανοποιήσουν
Ακριβώς Γιάννη ... και αυτό που δεν κατάλαβε κανένας από αυτά που είπα είναι το εξής.Ρε Βασιλη τα διαβασα εγω και? Λενε κατι για κωνο οχι...
Τα τρια πρωτα ποστ λενε οτι το προηγουμενο φυσιγγι πριν απο αυτο του σκασιματος συμφωνα και με τους δυο εμπειρους σκοπευτες που ηταν διπλα του απο καθε μερια οτι ακουστηκε κανονικα και οτι εσπασε το πιατο "γεματα" χωρις καμμια ενδειξη οτι ηταν τζουφιο(για να εμεινε ο συγκεντρωτηρας μεσα και να προκαλεσε εμφραξη...)
Αν διαβασες και τα παρακατω ο τυπος εριχνε με φυσιγγια αναγομωσης "reload" ισχυριστηκε οτι αν ειχε κανει λαθος στη γομωση δεν θα μπορουσε η μηχανη να κλεισει το φυσιγγι συμφωνα με τους συγκεντρωτηρες που χρησιμοποιουσε(ετσι ισχυριστηκε αυτος....)
Και στο τελευταιο μυνημα γραφει ο ιδιος που το ανοιξε το θεμα οτι τελικα αυτος που του εσκασε το οπλο δεν θα κανει μηνυση στην Remington και οτι θα του δωσει ενα καινουριο οπλο της επιλογης του και το παλιο θα το παρει η Remington....Και ο ιδιοκτητης δηλωσε οτι με το που παρει το καινουριο οπλο θα το πουλησει αμεσως τωρα που ξερει τι ποιοτητα μεταλλων χρησιμοποιει η Remington στα οπλα της...
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...
Τι σχεση εχουν ολα αυτα με κωνο και τροποποιησεις καννης?
Το λεει ξεκαθαρα μεσα "RELOAD"...και μαλλον με Red Dot απο οτι λεει αυτος που ανοιξε το θεμα...
Γιάννη,τις διαφορές σε απόδοση θα τις δεις σε ψιλό σκάγι.Εγώ πραγματικά αδυνατω να καταλάβω τον λόγω ύπαρξης κώνου ....για βολές με νούμερο 9.5