Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Kανονησε Σαραντο να δουμε τπτ, περιεργα απο το 835 και να μας βαλεις σε εξοδα Καλοκαιριατηκα..shoot..homework.

Γιώργο προσωπικά δεν το θεώρω καθόλου δύσκολο να δεις απο αυτο το οπλο πολικές αρκούδες καλοκαιριάτικα. Δεν υπαρχει βλητικα ανώτερο οπλο απο το CAL. 10 και κανενα λείοκαννο δεν ειναι τοσο κοντα στο CAL. 10 οπως η mossy 835. Κρατάμε τις ανάσες μας και περιμένουμε το Σαράντο να μας στείλει για υπογλώσσια...

Πόσο διαφορετικά ρε φίλε μπορεί να κρατάει κάποιος το τουφέκι από έναν άλλον; Αν το κρατάνε και οι δύο σωστά, τι διαφορές να υπάρχουν που να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση; .xm.
Για βγαλε το οπλο σου απο την ντουλαπα κ κανω μια επωμιση αλλα κ κινηση του κορμου σου κρατωντας την παπια στο σημειο που εννονεται με τη βαση και αλλη μια στο σημειο που σβηνει η παπια πανω στην καννη, δεν νομιζω οτι θα εχεις την ιδια αισθηση...
Εχω διαβασει κ εχω ακουσει οτι παιζει μεγαλο ρολο αυτο στο σημειο που θα υπολογισεις να κεντραρεις το οπλο το οποιο πρεπει να ειναι οχι στον πυρο αλλα στο κεντρο των δυο χεριων σου, μπορει κ να κανω λαθος οποτε ας με διορθωσει καποιος...

Λοιπόν το αποφάσισα, με την πρώτη οικονομική ανάσα που θα πάρω, θα πάω να κάνω forcing cones lengthening, porting και trigger pull weight calibration στο αχρωμίωτο Select.
Μπρρρρρρρρρρρρ, ανατριχιασαμε τωρα... .love.

τελικα σπορτινγκ την κυριακη παιζει η καλαματα ?
Ακομα Δημητρη ρυθμιζουν τις μηχανες γιατι σπαζουν πολλα δισκακια οποτε δεν ειναι ακομα σιγουρο αν θα ειμαστε ετοιμη την Κυριακη... Μαλλον μεχρι την τελευταια στιγμη θα παιζει...

Ναι ψοφάω για βελτιώσεις και δουλεύω ήδη σε ενα project που δεν εχει ακουστεί ακομη στην Ελλαδα, θα γράψω αργότερα γιαυτο
Κοιταξτε να μας καψετε τελειως... .RESPECT.

Πως να μη χαθώ Γιώργο. Είμαι στην Κινα και καθε φορά που γράφω πρεπει να περιμένω και τη λογοκρισία να μου το διαβάσει. Ναι ψοφάω για βελτιώσεις και δουλεύω ήδη σε ενα project που δεν εχει ακουστεί ακομη στην Ελλαδα, θα γράψω αργότερα γιαυτο
ΓΙΑ ΑΝΕΒΑ σιγα σιγα προς τα πανω για καμια σουβλα, και ασε τα σουσι..eat.

Γιώργο προσωπικά δεν το θεώρω καθόλου δύσκολο να δεις απο αυτο το οπλο πολικές αρκούδες καλοκαιριάτικα. Δεν υπαρχει βλητικα ανώτερο οπλο απο το CAL. 10 και κανενα λείοκαννο δεν ειναι τοσο κοντα στο CAL. 10 οπως η mossy 835. Κρατάμε τις ανάσες μας και περιμένουμε το Σαράντο να μας στείλει για υπογλώσσια...
ΝΑψαχνω να βρω υλ. για 10cal?

Ο αυλος του 19.70,κωννο συναρμογης σχεδον ανυπαρκτος,στην Αμερικη ειχαν σκοτωθει για το αν εχει η οχι ,ε κατι εχει γιαυτο και η γνωστη σκια,επισεις με ενα στομα με μαγνουμ φυσσιγκια παραδεχονται την ανωτεροτητα ως μπρος τα υπολοιπα 12αρια,στο βαλτο και στη γαλοπουλα.Αυτο θελω να δω πως διαχειρηζεται της πιεσεις,κατι που ολα τα αλλα δεν ειναι τοσο μακρυα το ενα απο το αλλο,ενα φυσσιγκι με υπερβολικες πιεσεις τα επιρρεαζε ολα αναιξερετος.

Σαράντο το οπλο αυτο ειναι η μεγαλύτερη εξαίρεση απο ολα 12αρια που γνωρίζω τουλάχιστον εγω. Απο τα 19.7 του άυλου αν θυμάμαι καλα φτάνεις 19 με 19.1 στο στόμιο της καννης. Οποία και να ειναι τα βλητικα του αποτελεσματα βάλε σε παρακαλούμε φωτό για να δούμε τη συμπεριφορά του.

Απίστευτος ο παππούς, "μερικοί οπλουργοί λένε ότι δεν ακουμπάνε τις σκανδάλες γιατί είναι επικίνδυνο, δεν είναι επικίνδυνο αρκεί να ξέρεις τι κάνεις" :)

Που χάθηκες εσύ και νόμιζα ότι δεν σου αρέσουν τα θέματα με τις παρεμβάσεις; :D

Πόσο διαφορετικά ρε φίλε μπορεί να κρατάει κάποιος το τουφέκι από έναν άλλον; Αν το κρατάνε και οι δύο σωστά, τι διαφορές να υπάρχουν που να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση; .xm.

Λοιπόν το αποφάσισα, με την πρώτη οικονομική ανάσα που θα πάρω, θα πάω να κάνω forcing cones lengthening, porting και trigger pull weight calibration στο αχρωμίωτο Select.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσω ένα τεράστιο αρχείο με φωτογραφίες πριν τις επεμβάσεις, σε όλα τα νούμερα των σκαγιών και σε όλες τις αποστάσεις :cool:
Σου στελνω φυσιγγια σπιτι οταν το αποφασησεις για να δουμε τη γινεται απο 700 μεχρι 1000++++++ bar με ΑΟ,S+S, F+M να εχουμε μια ιδεα.ειναι 3 ιντσο

Δεν χρειάζεται. cal 12 ειναι η mossy
Εχω ξεκ. τις δωκ. με τα 3,5 στα 54/56/58. γρ. Μολις βγει ο ΣΒΕ1 απο τα pit stop θα τα πουμε.Η πηριτ. που θα γεμιστουν τα 3,5 δεν παιζει. ΠΟΙΑ MOSSY.ΔΕΝ ειχαν υπολογ.τον Ελληνα τον πατεντιαρη οταν την εφτιαχναν..llk.

Γρήγορη τη μεγαλύτερη διαφορά σε δύναμη κρούσης σου δίνουν τα τσοκ φρένου που κόβουν τη ουρά. Αν πραγματικά ψάχνεις αυτο το πράγμα δοκίμασε ενα και θα με θυμηθείς. Τα σκοτωματα τους ειναι λες και ρίχνεις στο πουλί ροπαλια στο κεφάλι. Μιλάω απο προσωπικές εμπειρίες σε αυτόν το τομέα.
Σαν ποια τσοκ;με το porting θα δουλεψουν σωστα εδω ειναι το ερωτημα;

Εχω ξεκ. τις δωκ. με τα 3,5 στα 54/56/58. γρ. Μολις βγει ο ΣΒΕ1 απο τα pit stop θα τα πουμε.Η πηριτ. που θα γεμιστουν τα 3,5 δεν παιζει. ΠΟΙΑ MOSSY.ΔΕΝ ειχαν υπολογ.τον Ελληνα τον πατεντιαρη οταν την εφτιαχναν..llk.
Κρυβε λογια γιωργο,κρυβε λογια να δουμε τι κανει στο τερεν πρωτα

Μηλας και εσυ που η Μ2 ειναι σαν να εχει παρκινσον?.ass.
Σιγα μωρε ενα καινουργιο εμβολο μια παπια κατι ψιλομποσικα στο κοντακι και ενα ελατηριο κοντακιου,ψιλοπραγματα

Σου στελνω φυσιγγια σπιτι οταν το αποφασησεις για να δουμε τη γινεται απο 700 μεχρι 1000++++++ bar με ΑΟ,S+S, F+M να εχουμε μια ιδεα.ειναι 3 ιντσο
Επειδή ακόμα και να τις κάνω τις μεταροπές στο δίκαννο, τέτοια φυσίγγια δεν θα βάλω μέσα, δεν μου τα στέλνεις να τα ρίξω με το χωνευτήρι την composite 391 urica II kick of με το ufo στα 60 μέτρα; :)

Back