Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

μονο τα μπενελια αντεχουν ιδιογομωτες ειδικα παπιατζηδες , φυσίγγια φορτωμένα και με τετραψηφιο αριθμο μπαρ αν ριχτουν από οποιοδήποτε άλλο οπλο επαναλαμβανομενα 500 ευρω δεν θα φτανουν για επισκευή , φυλλα φτερα θα γινουν κατι βιτρινατα καινουργια μοντελα , από εκει και περα , ο καθενας πρατει όπως θελει , την αληθεια γραφω και τιποτα άλλο
Για το τεχνικό μέρος της γνώμης σου, το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο. Ίσως γι'αυτό τους περισσότερους ιδιογωμοτές που έχω γνωρίσει είναι κάτοχοι Benelli. Μπορεί να νοιώθουν ασφάλεια, μπορεί βέβαια από την ιδιογόμωση να ψάχνουν άλλα πράγματα που δεν μπορεί να τους δώσει το συγκεκριμένο όπλο με φυσίγγια εμπορίου.
Επειδή σου αρέσουν όμως οι ερωτήσεις, να σε ρωτήσω και γω κάτι. Θεωρείς απαραίτητα τα φορτωμένα φυσίγγια με τετραψήφιο αριθμό bar για την καταβολή του παπιού μέχρι τους -15c στα 50-60 μέτρα ;

ΕΧΩ και beretta 302, exo kai remington 11/87.O BALTOS ομος θελει benelli.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτά που έχετε εσείς δεν είναι ... Benelli :)

Για το τεχνικό μέρος της γνώμης σου, το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο. Ίσως γι'αυτό τους περισσότερους ιδιογωμοτές που έχω γνωρίσει είναι κάτοχοι Benelli. Μπορεί να νοιώθουν ασφάλεια, μπορεί βέβαια από την ιδιογόμωση να ψάχνουν άλλα πράγματα που δεν μπορεί να τους δώσει το συγκεκριμένο όπλο με φυσίγγια εμπορίου.
Επειδή σου αρέσουν όμως οι ερωτήσεις, να σε ρωτήσω και γω κάτι. Θεωρείς απαραίτητα τα φορτωμένα φυσίγγια με τετραψήφιο αριθμό bar για την καταβολή του παπιού μέχρι τους -15c στα 50-60 μέτρα ;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτά που έχετε εσείς δεν είναι ... Benelli :)
BENELLI ειναι Γιωργο που με λιγο φτιαξημο γινονται απαιχτα. μηπος γι αυτο δεν ειχαν φτιαξει τις calliston τοτε? βλεπεις καμια να πολειται?

Γιώργο δεν ξέρω για τα 60 ..αλλά ΓΙΑ rangefinder ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 50+ μέτρα στη ρουμάνια , με αρκετές επαναλαμβανόμενες επιτυχίες χωρίς ούφο και αριανους .. με ένα ταπεινό 2* Carlson … τα παπάκια φέτος με έως -22 έπεφταν ….. με Β&PWinter 4αρια ….κλασμενα μέν τα φυσίγγια αλλά έπεφταν …φαντάσου τι θα γινόταν αν είχα του Skyfall τους δυναμίτες αχαχα …. Benelli VINCI 66cm ΟΛΕ!!!

***οι αποδείξεις υπάρχουν σε βίντεο

*** Την δικια μου τη Kalliston την εδωσα δυστυχως!!

Θεωρείς απαραίτητα τα φορτωμένα φυσίγγια με τετραψήφιο αριθμό bar για την καταβολή του παπιού μέχρι τους -15c στα 50-60 μέτρα ;
για να εχεις ένα μεγαλο πσοσοστο επιτυχιας τα θεωρω ακρως απαραίτητα , αν όχι με τετραφηφιο αριθμο , να σου πω στα ορια του τριψηφιου

Γιώργο δεν ξέρω για τα 60 ..αλλά ΓΙΑ rangefinder ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 50+ μέτρα στη ρουμάνια , με αρκετές επαναλαμβανόμενες επιτυχίες χωρίς ούφο και αριανους .. με ένα ταπεινό 2* Carlson … τα παπάκια φέτος με έως -22 έπεφταν ….. με Β&PWinter 4αρια ….κλασμενα μέν τα φυσίγγια αλλά έπεφταν …φαντάσου τι θα γινόταν αν είχα του Skyfall τους δυναμίτες αχαχα …. Benelli VINCI 66cm ΟΛΕ!!!

Τελικα σκοτωνουν οι benelli η οχι....τολι γιατι εκανες τετοιο λαθος και τη πουλησες ρε φιλε

Μα εγώ τα ξέρω Τόλη μου. Δεν χρειάζονται ούτε δυναμίτες, ούτε βαρελώτα, ούτε εδάφους-αέρος. Εγώ τελείωσα με αυτά. Ένα καλό 4άρι ιδιογώμοσης 36γρ και άστο να πετάει ψηλά, αυτά τα ανέμελα μου αρέσουν εμένα που λέει και ο Άρις :)
για να εχεις ένα μεγαλο πσοσοστο επιτυχιας τα θεωρω ακρως απαραίτητα , αν όχι με τετραφηφιο αριθμο , να σου πω στα ορια του τριψηφιου
Οκ, είσαι ξεκάθαρος, εγώ έχω διαμορφώσει άλλη άποψη ... .shake. Δεν είπα να ρίχνω και πασχαλιάτικα αλλά όχι και έτσι.

Να ρωτήσω κάτι για να κάνω μερικές αναδρομές στην μνήμη μου και συγκρίσεις, τα Super Caccia και τα Κουτουμάνος Olympus τι πιέσεις έχουν; Αν ξέρει κανείς;

Εγώ λοιπόν τόσο τα θέλω, 880 bars, με MB36, σε νούμερο 4 ... για να δούμε τι θα μου μαγειρέψει ο ... δάσκαλος :)

οπλο Αδράνειας στον βαλτο και με 45+++++γραμαρια..xm.και να σου παει η μερα να βαρεσησ 2/3 κουτια.να εχεισ μαζι σου και μια χουφτα depon..buy buy.

Εγώ λοιπόν τόσο τα θέλω, 880 bars, με MB36, σε νούμερο 4 ... για να δούμε τι θα μου μαγειρέψει ο ... δάσκαλος :)
Μεγαλη μανια εχεις με αυτη τη 36 αρα ρε γιωργο μου θυμιζεις τον sky fall πριν αρκετα χρονια.....μετα αλαξοπιστησε και βρηκε την υγεια του

Παιδιά θέλω να παρακαλέσω να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, το θέμα είναι ξεκάθαρο και κακώς που παρασύρθηκα και γω και άνοιξα κουβέντα για φυσίγγια. Οποιανού αντέχει ο ώμος, ας ρίχνει με ότι θέλει.
:) Ζητώ συγνώμη που άνοιξα κουβέντα για φυσίγγια. Ας ξαναγυρίσουμε στις "βελτιώσεις-παρεμβάσεις σε κυνηγητικά όπλα" . Τα μνμ για φυσίγγια θα μεταφερθούν
Σας ευχαριστώ όλους.

οπλο Αδράνειας στον βαλτο και με 45+++++γραμαρια..xm.και να σου παει η μερα να βαρεσησ 2/3 κουτια.να εχεισ μαζι σου και μια χουφτα depon..buy buy.
Ας ριξω εγω 2/3 κουτια στο βαλτο, και να εισαι σηγ. οτι μετα θα ειμαι παιρδικι.sarcastic.

Τελικα σκοτωνουν οι benelli η οχι....τολι γιατι εκανες τετοιο λαθος και τη πουλησες ρε φιλε

επουδενι δεν ήταν οικονομικό χάχα , απλά επειδή μέχρι τότε το 90% των κυνηγίων μου ήταν περπατητό, τσίχλα -ορτύκι ... εεε το Vinci Μου καθόταν καλύτερα και ειδικά μετά των κώνο , που έριχνε ικανοποιητικά , την έδωσα σε γνωστό μου.

Φίλος με Franchi asso gl, που να πάω να κάνω ένα service, να αλλάξω ελατήρια. Μα σε έναν από τους καλύτερους οπλουργούς στην Αθήνα. Το παίρνει το όπλο, πάμε για κυνήγι, εμπλοκές. Χώρια που ο φίλος του ζήτησε αλλαγή ελατηρίων, ο υπάλληλος του οπλουργού του βρήκε και κάμποσα προβλήματα ακόμα, εκτοξεύοντας την τιμή. Με αρχίζει και μένα στα μπινελίκια και αυτός είναι ο καλύτερος στην Αθήνα; Εγώ εμπλοκή δεν είχα ποτέ κτλ, κτλ. Τελικά επειδή πιάνανε τα χέρια του, το έλυσε και είδε ότι του είχε κουμπώσει κάτι ανάποδα στην αποθήκη, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Γι'αυτό σου λέω, άστα να παν στο διάολο ... :)
Μπασίματα 2010 Παλιοπαναγιά.... το θυμάμαι το περιστατικό

Τα πολα bar και τις μεγαλες ταχυτητες για να μπορεσει να τα διαχειρηστη σωστα μια καννη θελει μια σωστη γεωμετρια και μια ποιοτητα κατασκευης αλλιως τα σκαγια θα βγαινουν σαν φακες σαπιες,λιγο σπανιο για οπλο μαζικης παραγωγης και φυσικα νορμαλ χρηματικης αξιας

Back