A
AltairLusso
Κι'αν δεν μου αρέσει το porting θα του πω να το ξαναβουλώσει ...
Θα σο αρεσει,θα σου αρεσει στους γυρο σου δεν πιστευω να αρεσηΚι'αν δεν μου αρέσει το porting θα του πω να το ξαναβουλώσει ...
Παυλο εχω μπολικες τρυπες στη καννη δεν θελω αλλες αλλα και ουτε ο sky fall αντεχει αλλεςΘα δουλέψουν νομίζω Γρήγορη, φρένου τσοκ χωρίς πορτινγκ
Κι'αν δεν μου αρέσει το porting θα του πω να το ξαναβουλώσει ...
Νομιζα οτι και το porting θα ήταν standard μέσα στο project...Λοιπόν το αποφάσισα, με την πρώτη οικονομική ανάσα που θα πάρω, θα πάω να κάνω forcing cones lengthening, porting και trigger pull weight calibration στο αχρωμίωτο Select.
Alter για τα 80-100 δεν χρειαζεται το 10 αρι ουτε το βολφραμιου Ουτε νο limits 3/0 και προσκοπευση κα ενα καλο πελμα.α και τον sky fall........Άχ ρε γαμώτο, ήταν στην παρέα μια φορά ένα παλικάρι που είχε μια 10άρα Browning Full chock 76 πόντους, παλιάς κοπής τουφέκι, χωρίς ρίγα. Την έπερνε κάθε μέρα μαζί του και την είχε δίπλα για κάνα κοπάδι χήνες ή ψιλωμένα πράσινα, έτσι να ρίξουμε μια τουφεκιά για την εμπειρία. Ζύγιζε 4,5 κιλά και δεν της είχε αορτήρα. Κουβάλαγε μαζί του και ένα σακίδιο γεμάτο με κουτιά Remington magnum και super magnum tungsten και βολφραμίου. Πρέπει να είχαν 50€ η δεκάδα. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχε, όπως και δεν είχε πρόβλημα να τα ρίξουμε όλα. Έλα όμως που δεν κουνιόταν τίποτα για να τουφεκίσεις με αυτό τον συνδιασμό. Την τελευταία μέρα λοιπόν, είπαμε να πάμε σε ένα ψιλοδύσκολο μέρος που βούλιαζε πολύ. Δεν θα την πάρουμε την 10άρα, του λέω; Που να την πάμε μωρέ Γιώργη μέσα στα μπατάκια και χωρίς αορτήρα 4,5 κιλά όπλο, μου λέει, τσάμπα την πηγαινοφέρνουμε τόσες μέρες. Εκείνη την μέρα έχασα μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ρίξω με 10 gauge διαμέτρημα και τέτοια φυσίγγια, σε ατελείωτα ψηλωμένα κοπάδια με πράσινα και χήνες. Εκείνη την μέρα σηκώθηκε όλο το Δ στον αέρα ... .hit. Να ρίξεις μια τουφεκιά με ένα super magnum 10αρι βολφραμίου σε ένα μπουλούκι πράσινα στα 80-100 μέτρα και να δεις να σβήνουν 3-4 μαζί και μετά να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ....
Γιώργο αν το αποφασίσεις τελικά το project, ενδιαφέρων θα ήταν μια και μιλάμε για δίκαννο, δηλ. για 2 ακριβώς ίδιες κάννες τόσο στο υλικό όσο και στη γεωμετρία τους, να έκανε ξεχωριστά μια επέμβαση για κάθε κάννη δηλ.
στην μία μόνο κώνους και στην άλλη μόνο porting, κάνεις τις δοκιμές σου, βλέπει τι παίρνεις από την κάθε βελτίωση ξεχωριστά και μετά ολοκληρώνεις το project και βλέπεις τη παίρνεις και από τις 2 επεμβάσεις μαζί...
Βέβαια πρέπει να έχεις χρόνο και όρεξη για δοκιμές και οπλουργός η ο ταλαντούχος ''ερασιτέχνης'' που θα κάνεις τις επεμβάσεις, όρεξη για ''παιχνίδι''...
Νομιζα οτι και το porting θα ήταν standard μέσα στο project...
Πάντως και οι κώνοι αν δεν σ' αρεσουν...δεν νομίζω να μπορεί με σιδηρόστοκο να τους ξανακοντύνει...
Alter η καννη σου θα πει ποσους ποντους κωνο θελει κανενας αλλοςΛοιπόν για να σοβαρευτώ και να συνέλθω από τα γέλια, φέρνοντας στο νου μου το παραπάνω σκηνικό ... (δεν μπορώ, με ξαναπιάνουν... ), να σου πω ότι θα κάνω πρώτα εκτεταμένο research. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όλους τους οπλουργούς (μεγαθήρια πρώτα) που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις στην Ελλάδα. Θα ρωτήσω πόσο μακρύς μπορεί να γίνει ένας κώνος στην συγκεκριμένη κάννη και με ποιους μαθηματικούς υπολογισμούς θα οδηγηθούν στην ασφαλή αφαίρεση μετάλλου, εγγυώντας την απροβλημάτιστη λειτουργία του όπλου με όλα τα φυσίγγια που προτείνει ο κατασκευαστής. Αυτό θα γίνει με ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση και όχι με μια γενική απόδειξη ταμειακής μηχανής. Μην σου κάνει εντύπωση, υπάρχουν μαθηματικοί υπολογισμοί για το παραπάνω θέμα και θέλω να δω τους απόφοιτους των ανωτάτων σχολών τι θα μου απαντήσουν. Όχι τίποτα άλλο γιατί πολύς ντόρος έγινε για αυτήν την περιβόητη νόμιμη απόδειξη. Λες και αν συμβεί κάνα κακό και πας το μεγαθήριο στα δικαστήρια δεν θα επικαλεστεί τον λάθος χειρισμό του χρήστη. Τέλος πάντων ...
Ανάλογα με την απάντηση τους και αν δεχτούν ή όχι, όπως γίνεται στο εξωτερικό, να υπογράψουν την εργασία που έκαναν δίνοντας εγγύηση. Θα ξαναμιλήσουμε ...
Η αλήθεια είναι ότι σε κάννες 71 πόντων το porting είναι υπό σκέψη
Ο Sky Fall να προσέχει μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, γιατί κάτι σπεσιαλίστες εγώ τους έχω κάνει να τρέχουν στα νερά και να φωνάζουν ... "τι έκανες ρε τρελέ, τι έκανες ρε τρελέ... "Alter για τα 80-100 δεν χρειαζεται το 10 αρι ουτε το βολφραμιου Ουτε νο limits 3/0 και προσκοπευση κα ενα καλο πελμα.α και τον sky fall........
εδω που το έφτασες δεν φτιάχνει και μια δεκαποντη μουφα με σπείρωμα στις δυο μεριές να κάνεις επέκταση στις κάνες; Κανε δυο σετ, με porting και χωρίςΗ αλήθεια είναι ότι σε κάννες 71 πόντων το porting είναι υπό σκέψη
Την σκοπευτική ευθεία πως θα την αποκαταστήσουμε; Θα βάλουμε και ρίγα;εδω που το έφτασες δεν φτιάχνει και μια δεκαποντη μουφα με σπείρωμα στις δυο μεριές να κάνεις επέκταση στις κάνες; Κανε δυο σετ, με porting και χωρίς
Σου δωσαμε ενα φυσιγγακι, σε καναμε μαγγα, εκανες την τουφεκια της ζωης σου κ τωρα μας το παιζεις μαστορας... Αμ θα σε αφησω απο δω κ περα αφου καλομαθες να παλευεις να τα καταβεσεις απο τα 80 μετρα με Πυρκαλακι πρασινο να στρωσεις χαρακτηρα.....buy buy.Ο Sky Fall να προσέχει μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, γιατί κάτι σπεσιαλίστες εγώ τους έχω κάνει να τρέχουν στα νερά και να φωνάζουν ... "τι έκανες ρε τρελέ, τι έκανες ρε τρελέ... "
Γιωργακι τη εγινε κανεις κηδειες με ξενα κολυβα....ντροπηΣου δωσαμε ενα φυσιγγακι, σε καναμε μαγγα, εκανες την τουφεκια της ζωης σου κ τωρα μας το παιζεις μαστορας... Αμ θα σε αφησω απο δω κ περα αφου καλομαθες να παλευεις να τα καταβεσεις απο τα 80 μετρα με Πυρκαλακι πρασινο να στρωσεις χαρακτηρα.....buy buy.
Γιώργο, καταρχήν ειλικρινά χαίρομαι που σ' εκανα και γέλασες...Λοιπόν για να σοβαρευτώ και να συνέλθω από τα γέλια, φέρνοντας στο νου μου το παραπάνω σκηνικό ... (δεν μπορώ, με ξαναπιάνουν... ), να σου πω ότι θα κάνω πρώτα εκτεταμένο research. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όλους τους οπλουργούς (μεγαθήρια πρώτα) που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις στην Ελλάδα. Θα ρωτήσω πόσο μακρύς μπορεί να γίνει ένας κώνος στην συγκεκριμένη κάννη και με ποιους μαθηματικούς υπολογισμούς θα οδηγηθούν στην ασφαλή αφαίρεση μετάλλου, εγγυώντας την απροβλημάτιστη λειτουργία του όπλου με όλα τα φυσίγγια που προτείνει ο κατασκευαστής. Αυτό θα γίνει με ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση και όχι με μια γενική απόδειξη ταμειακής μηχανής. Μην σου κάνει εντύπωση, υπάρχουν μαθηματικοί υπολογισμοί για το παραπάνω θέμα και θέλω να δω τους απόφοιτους των ανωτάτων σχολών τι θα μου απαντήσουν. Όχι τίποτα άλλο γιατί πολύς ντόρος έγινε για αυτήν την περιβόητη νόμιμη απόδειξη. Λες και αν συμβεί κάνα κακό και πας το μεγαθήριο στα δικαστήρια δεν θα επικαλεστεί τον λάθος χειρισμό του χρήστη. Τέλος πάντων ...
Ανάλογα με την απάντηση τους και αν δεχτούν ή όχι, όπως γίνεται στο εξωτερικό, να υπογράψουν την εργασία που έκαναν δίνοντας εγγύηση. Θα ξαναμιλήσουμε ...
Η αλήθεια είναι ότι σε κάννες 71 πόντων το porting είναι υπό σκέψη
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στο εξωτερικό, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Σε site όπως της Brilley και πολλά άλλα δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχουν κανονάκι και να περνάνε μόνοι τους τα τεστ.Σε χώρες του εξωτερικού, που γίνονται παρόμοιες επεμβάσεις, απλά το όπλο πάει στην κρατική τράπεζα δοκιμών, περνάει επαναδοκιμή, σφραγίζεται ανάλογα και έτσι και ο οπλουργός είναι καλυμμένος με κρατική πιστοποίηση για τη δουλειά που έκανε και ο κάτοχός του όπλου είναι σίγουρος για την ασφαλειά του...
Φετος Χριστουγενα σε μπουλουκι σαρσελια 70πραγματικα μετρα τραβερσα 5απο αυτα σηναντισαν τον δημηουργοτους. Μπροστα μαρτηρες ηταν δυο επηφανη ατομα του σκοπευτικου γηγνεσθε του νησιου.Τα φυσ.ΑΟ στα44Ο Sky Fall να προσέχει μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, γιατί κάτι σπεσιαλίστες εγώ τους έχω κάνει να τρέχουν στα νερά και να φωνάζουν ... "τι έκανες ρε τρελέ, τι έκανες ρε τρελέ... "
Ένας φίλος έχει κάνει porting στην 391 με 18.3 αυλό (μόνο porting) και είδε διαφορά στην τουφεκιά. Τώρα θα στείλει και την κάννη από μια benelli 121 sl80 να κάνει και σε αυτήν.Ξέχασα να πω ότι η κάννες των όπλων είναι 71 εκ.Το porting στην 391 του φίλου σου πως δούλεψε; Δεν υπάρχει ήδη αρκετή εκτόνωση αερίων ώστε να εκτονωθούν και άλλα στο porting? Πήπως ούτε αυτό χρειάζεται σε ένα όπλο αερίων?