Τι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?Καλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Έχω κάνει εγώ σε montrfeltro 75 cm με σταθερό φουλ πολύ καλή δουλειά και εμφανή βελτίωση στη τουφεκια από 18,3 τώρα είναι στα 18,6 πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του όπλουΚαλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Εγώ έχω μια με εξωτερικά τσοκ 62ποντων την πήρα μεταχειρισμενη και είναι.70αρα θαλαμηΚαλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Ακου σκορπαειΤι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?
Αν κάνεις διεύρυνση αυλού κατά πχ 0,2 όλα τα τσοκ σου κατ' ευθείαν θα "σφίξουν" κατά 0,2.
Τι να πω και 'γω ο έρμος ;;;Ακου σκορπαει
Δουλεύει καλά μέχρι τα 36 γραμμάρια.και μάλιστα πολύ καλά.αλλα ποιο πολλά γραμμάρια που θέλω στο κρύο δεν είμαι ευχαριστημένος.γι αυτό σκέφτομαι να το κάνω.Τι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?
Αν κάνεις διεύρυνση αυλού κατά πχ 0,2 όλα τα τσοκ σου κατ' ευθείαν θα "σφίξουν" κατά 0,2.
Η δουλειά που έγινε?Έχω κάνει εγώ σε montrfeltro 75 cm με σταθερό φουλ πολύ καλή δουλειά και εμφανή βελτίωση στη τουφεκια από 18,3 τώρα είναι στα 18,6 πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του όπλου
Ευχαριστημένος από την όλη εργασία , βάψιμο, λείανση,κτλ ?Εγώ έχω μια με εξωτερικά τσοκ 62ποντων την πήρα μεταχειρισμενη και είναι.70αρα θαλαμη
Φτιαγμένη στον Ήφαιστο αχρωμιωτη 18.55αυλο 3.5κωνο η κανη μαμαει!!
Ο Παπατσαρουχας είναι ένας και μοναδικός για.την δουλειά.που.θελεις να κάνεις...Η δουλειά που έγινε?
Είναι σημαντικό..
Τα τσοκ δεν πειράζει ας σφυξουν.θα την βρω την άκρη.Τι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?
Σταυρο εχω κανει σε κριο την παλια. Απαχρομιοση, αυλος 18.55 λιανση,πορτινκ,παπατσαρουχας. κονος 6.5εκ ψυλακη. το οπλο αυτο δεν το αλαζω.Καλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Έχω κανει στον Ήφαιστο λείανση σε ρεμνκτον καλη δουλειά.αλλα θέλω να ξέρω τι γίνεται σε Κάνη που πάει από την αρχή το πράγμα.....Ο Παπατσαρουχας είναι ένας και μοναδικός για.την δουλειά.που.θελεις να κάνεις...
Σε ευχαριστώ Τριαντάφυλλε.Σταυρο εχω κανει σε κριο την παλια. Απαχρομιοση, αυλος 18.55 λιανση,πορτινκ,παπατσαρουχας. κονος 6.5εκ ψυλακη. το οπλο αυτο δεν το αλαζω.
Όπως προείπα την πήρα έτοιμη ναι η δουλειά είναι εξαιρετική ήταν μέλους του φορουμ και επίσης την είχαν δει στην πράξη και 2 ακόμα μέλη τ φορουμ τι εκανεΕυχαριστημένος από την όλη εργασία , βάψιμο, λείανση,κτλ ?
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Πολύ σημαντική η εμπειρία όλων σας.με βοηθάτε πολύ.Όπως προείπα την πήρα έτοιμη ναι η δουλειά είναι εξαιρετική ήταν μέλους του φορουμ και επίσης την είχαν δει στην πράξη και 2 ακόμα μέλη τ φορουμ τι εκανε
πόσο θα κοστίσει ?Ευχαριστώ πολύ την ομάδα.απο ότι βλέπω όσοι κάνανε την εργασία έμειναν ικανοποιημένοι.θα την κάνω.....βουρρρρ
Δηλαδή τι εννοείς δεν είσαι ευχαριστημένος ?αλλα ποιο πολλά γραμμάρια που θέλω στο κρύο δεν είμαι ευχαριστημένος