Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Καλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Τι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?
Αν κάνεις διεύρυνση αυλού κατά πχ 0,2 όλα τα τσοκ σου κατ' ευθείαν θα "σφίξουν" κατά 0,2.

Καλησπέρα στην παρέα.ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αποχρωμιοση σε μπενελι και διεύρυνση αυλού και αν έμεινε ευχαριστημένος. Σκέφτομαι να κάνω την 123.
Έχω κάνει εγώ σε montrfeltro 75 cm με σταθερό φουλ πολύ καλή δουλειά και εμφανή βελτίωση στη τουφεκια από 18,3 τώρα είναι στα 18,6 πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του όπλου

Εγώ έχω μια με εξωτερικά τσοκ 62ποντων την πήρα μεταχειρισμενη και είναι.70αρα θαλαμη
Φτιαγμένη στον Ήφαιστο αχρωμιωτη 18.55αυλο 3.5κωνο η κανη μαμαει!!

Τι δεν σου αρέσει ? Σκορπάει, δεν σκοτώνει ?
Αν κάνεις διεύρυνση αυλού κατά πχ 0,2 όλα τα τσοκ σου κατ' ευθείαν θα "σφίξουν" κατά 0,2.
Δουλεύει καλά μέχρι τα 36 γραμμάρια.και μάλιστα πολύ καλά.αλλα ποιο πολλά γραμμάρια που θέλω στο κρύο δεν είμαι ευχαριστημένος.γι αυτό σκέφτομαι να το κάνω.

Έχω κάνει εγώ σε montrfeltro 75 cm με σταθερό φουλ πολύ καλή δουλειά και εμφανή βελτίωση στη τουφεκια από 18,3 τώρα είναι στα 18,6 πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του όπλου
Η δουλειά που έγινε?
Είναι σημαντικό..

Εγώ έχω μια με εξωτερικά τσοκ 62ποντων την πήρα μεταχειρισμενη και είναι.70αρα θαλαμη
Φτιαγμένη στον Ήφαιστο αχρωμιωτη 18.55αυλο 3.5κωνο η κανη μαμαει!!
Ευχαριστημένος από την όλη εργασία , βάψιμο, λείανση,κτλ ?

Σταυρο εχω κανει σε κριο την παλια. Απαχρομιοση, αυλος 18.55 λιανση,πορτινκ,παπατσαρουχας. κονος 6.5εκ ψυλακη. το οπλο αυτο δεν το αλαζω.

Ο Παπατσαρουχας είναι ένας και μοναδικός για.την δουλειά.που.θελεις να κάνεις...
Έχω κανει στον Ήφαιστο λείανση σε ρεμνκτον καλη δουλειά.αλλα θέλω να ξέρω τι γίνεται σε Κάνη που πάει από την αρχή το πράγμα.....

Last edited:
Ευχαριστημένος από την όλη εργασία , βάψιμο, λείανση,κτλ ?
Όπως προείπα την πήρα έτοιμη ναι η δουλειά είναι εξαιρετική ήταν μέλους του φορουμ και επίσης την είχαν δει στην πράξη και 2 ακόμα μέλη τ φορουμ τι εκανε

Όπως προείπα την πήρα έτοιμη ναι η δουλειά είναι εξαιρετική ήταν μέλους του φορουμ και επίσης την είχαν δει στην πράξη και 2 ακόμα μέλη τ φορουμ τι εκανε
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Πολύ σημαντική η εμπειρία όλων σας.με βοηθάτε πολύ.

αλλα ποιο πολλά γραμμάρια που θέλω στο κρύο δεν είμαι ευχαριστημένος
Δηλαδή τι εννοείς δεν είσαι ευχαριστημένος ?
Συγκεντρώσεις ή διατρήσεις ;;

Δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω, να καταλάβω θέλω ...
Για την 123 μόνο καλά έχω ακούσει.
Δες τα φυσίγγια σου.

Back