Εννοείται....Απο οτι βλεπω τις εμβοες κανενας μας δεν τις γλιτωσε.........
Εννοείται....Απο οτι βλεπω τις εμβοες κανενας μας δεν τις γλιτωσε.........
Αυτός που είναι δίπλα σου έχει πολλαπλάσιο θέμα, ακόμα κ χωρίς πορτινκ να έριχνες!Το πορτινγκ δεν επηρεάζει όλους το ίδιο.
Τουλάχιστον,δεν είναι ίδια η αίσθηση.
Ρίχνω με κάνες που έχουν πορτινγκ εδώ και 30+ χρόνια.
Από 60 πόντους μέχρι 81.
Έχω εμβοες στο (αρ)αυτι,ακούω όμως την τσίχλα από τα 400μ.
Στα μπασίματα με κοιτάνε η παρέα που θα στρίψω το κεφάλι για να ετοιμαστουν!
Φίλος που κυνηγάμε παρέα,αν τουφεκισω και είναι δίπλα ...πέφτει στα γονατα!
Δεν αντέχει τον ήχο με τίποτα!
Αυτοί που λένε ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα είναι ήδη κουφοί.Εχω ακούσει από συναδέλφους ότι κ τα τσοκ με πορτινκ τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην ακοή!
71εκ λέμε και κάτω αν ρίχνεις σε τσίχλες βγαίνει θέμα οι περισσότεροι δεν το ξέρουνΑυτός που είναι δίπλα σου έχει πολλαπλάσιο θέμα, ακόμα κ χωρίς πορτινκ να έριχνες!
Εχω ακούσει από συναδέλφους ότι κ τα τσοκ με πορτινκ τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην ακοή!
Δηλ 61-66-68 cm έχεις πρόβλημα,71-73-76-81 δεν έχεις?71εκ λέμε και κάτω αν ρίχνεις σε τσίχλες βγαίνει θέμα οι περισσότεροι δεν το ξέρουν
''Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα ακοής που να οφείλεται στα ported τσοκ'' , δηλώνει με υπερηφάνεια ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κουφών Κυνηγών Ελλάδος.Αυτοί που λένε ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα είναι ήδη κουφοί.
Με όλα μπορεί να την πάθεις.. γιατί είναι από 150ντεσιμπελ και πάνω.. η ντουφεκια..Δηλ 61-66-68 cm έχεις πρόβλημα,71-73-76-81 δεν έχεις?
Βάλε το μαμά ρε πουλάκι μου!
Το μαμά θα αφήσωΒάλε το μαμά ρε πουλάκι μου!
Τι το θες ολόκληρη γκουμουτσα?
Άμα είναι καμμία ζωντανή το βγάζει και της καρφώνει.Βάλε το μαμά ρε πουλάκι μου!
Τι το θες ολόκληρη γκουμουτσα?
Είσαι ΑΔΕΡΦΌΣΆμα είναι καμμία ζωντανή το βγάζει και της καρφώνει.
Ζωντανη και Beretta είναι δρόμοι παράλληλοι!Άμα είναι καμμία ζωντανή το βγάζει και της καρφώνει.
Αν αγοράσεις από την Briley ολόκληρο τον μηχανισμό σκανδάλης, μπορεί να λέει και λίγα.Καλησπέρα στην παρέα
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει γιατί μου λέγαν κάτι κουφα το απόγευμα και κόντεψαν να μ πέσουν τ Μάλια όσα έχουν απομείνει δλδ...
Πόσο κοστίζει ένα σετ βελτίωσης αν τα γράφω καλά της brilley κουμπί απελευθέρωσης, μοχλός κλείστρου,σκανδάλη;
Στο περίπου γιατί μ λεγε αυτός ότι.μοκο η σκανδάλη έχει 750ευρω και 150 τα άλλα δυο