Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ BERETTA 687 ΜΕ ΤΣΟΚ 2 ΚΑΙ 4. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ. Η ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ 2 ΤΣΟΚ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ. Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ 2 ΣΕ 3 ΚΑΙ Η ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ 4 ΣΕ 5. ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μην αγγιζετε.

Η χάλασε τα λεφτά να το φέρεις στα μέτρα σου
.well done.
Το 4-2 είναι για όλα το κυνήγια δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.
Πάντως αν επιμένεις εγώ αυτό που θα έκανα thinwall τσοκάκια στην πάνω κάννη μόνο(μην βαρέσει κανένας.buy buy.)

.well done.
Το 4-2 είναι για όλα το κυνήγια δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.
Πάντως αν επιμένεις εγώ αυτό που θα έκανα thinwall τσοκάκια στην πάνω κάννη μόνο(μην βαρέσει κανένας.buy buy.)
Εχεις το δ...λο μεσα σου!!!
Αφου ξερεις το σωστο,θελεις ΚΑΙ το πειραγμα!!.smashfrak.

Προσωπικα ειμαι κατα της αλλαγης των τσοκ σε ανοιχτοτερα. Θελει αποχρωμιωση και διευρυνση των τσοκ. Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις τσοκακια thin wall στην κλειστη κανη, που θεωρητικα εχει αρκετο μεταλλο για μια τετοια δουλεια.
Γνωμη μου να μην αλλαξεις κατι, και παιξε λιγο με τα φυσιγγια, ενα μεσοταπο ισως σε βοηθησει περισσοτερο στην κλειστη κανη

καλησπερα σε ολους.μια μικρη βοηθεια οποιος γνωριζει.επεσε στα χερια μου ενα τσοκακι Briley optima hp,το δοκιμασα στην a400 και μπαινει κανονικα.αυτο που παρατηρησα σε σχεση με τα αυτα που βλεπω στο διαδικτυο ειναι μια μικρη διαφορα σε αυτα που γραφονται στο πλαι του τσοκ.συγκεκριμενα αυτο που εχω εγω γραφει ber optima hp,αυτα που βλεπω σε φωτο γραφουν ber optima hp x2.τι μπορει να σημαινει αυτο????

καλησπερα σε ολους.μια μικρη βοηθεια οποιος γνωριζει.επεσε στα χερια μου ενα τσοκακι Briley optima hp,το δοκιμασα στην a400 και μπαινει κανονικα.αυτο που παρατηρησα σε σχεση με τα αυτα που βλεπω στο διαδικτυο ειναι μια μικρη διαφορα σε αυτα που γραφονται στο πλαι του τσοκ.συγκεκριμενα αυτο που εχω εγω γραφει ber optima hp,αυτα που βλεπω σε φωτο γραφουν ber optima hp x2.τι μπορει να σημαινει αυτο????
Τα ίδια είναι το x2 σημαίνει ότι είναι έσω έξω αυτό που έχεις μήπως είναι έσωτερικο? .

εσωτερικο δεν ειναι κωνσταντινε ουτε το δικο μου!!αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι μηπως δεν ειναι αυθεντικο το τσοκακι και δημιουργησει καποιο προβλημα στην κανη.παντως μπαινει κανονικα και στην συσκευασια που ηταν δεν φαινεται κατι αλλο παραξενο

εσωτερικο δεν ειναι κωνσταντινε ουτε το δικο μου!!αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι μηπως δεν ειναι αυθεντικο το τσοκακι και δημιουργησει καποιο προβλημα στην κανη.παντως μπαινει κανονικα και στην συσκευασια που ηταν δεν φαινεται κατι αλλο παραξενο
Από ότι φαίνεται αλλά το αναγραφούν (x2) και άλλα όχι, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εφόσον είναι κατασκευασμενο για αυτό το μοντέλο, το μόνο που έχω παρατηρήσει με τα briley είναι ότι μετά από μερικές βολές λασκαρουν αν σφιχτουν με το χέρι, με το κλειδί όμως είναι εντάξει.

Μην τα σφιγγετε με τ κλειδι τα τσοκ, μπορει να ξεχαστητε μετα απο κυνηγι με πολλες βολες, και με την συστολη και κολλησουν. Καλυτερα ειναι ηπιο σφιξιμο με το χερι, και τσεκαρισμα καθε τοσο.
Εμένα πάλι Βίκτωρα που τα σφίγγω πάντα με κλειδί, μετά από κυνήγι με πολλές βολές είναι λίγο ξεβιδωμένο. Ποτέ δε μου κολλάνε, συνήθως μου ξεβιδώνουν.

Εμένα πάλι Βίκτωρα που τα σφίγγω πάντα με κλειδί, μετά από κυνήγι με πολλές βολές είναι λίγο ξεβιδωμένο. Ποτέ δε μου κολλάνε, συνήθως μου ξεβιδώνουν.
εύχομαι να μην κολλήσουν ποτέ γιατί είναι μανίκι
ποτέ δεν σφίγγω με το κλειδί,όπως λέει κι ο Βίκτωρ,με το χέρι και κάθε 10-15 φυσίγγια το ελέγχω....μου έχει γίνει συνήθεια
στο τέλος βέβαια το ξεβιδώνω αρκετά όπως και την βίδα της πάπιας στην καραμπίνα :)

Back