Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Θελω να πω και δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαννη για τον κοπο του, το χρονο του και την καλη του διαθεση.. Ανελαβε να μου παει την κανει για πορτινγκ στον κ. Παπατσαρουχα και να μου την στειλει ξανα.. Σημερα την πηρα στα χερια μου και η δουλεια που εγινε ειναι αψογη και καλυτερη απο οτι περιμενα.. Φωτογραφια οταν μπω απο το λαπτοπ και απο δοκιμες οταν γινουν.. Τον ευχαριστω και παλι ειναι παιχταρας..;).well done.

Θελω να πω και δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαννη για τον κοπο του, το χρονο του και την καλη του διαθεση.. Ανελαβε να μου παει την κανει για πορτινγκ στον κ. Παπατσαρουχα και να μου την στειλει ξανα.. Σημερα την πηρα στα χερια μου και η δουλεια που εγινε ειναι αψογη και καλυτερη απο οτι περιμενα.. Φωτογραφια οταν μπω απο το λαπτοπ και απο δοκιμες οταν γινουν.. Τον ευχαριστω και παλι ειναι παιχταρας..;).well done.
σιγα ρε με τον γεροντα. καλοριχτο και καλοτουφεκο. περιμενουμε δοκιμες

Σαφώς και θα θέλει πιο special μηχανήματα ίσως κ cnc αλλά έχει άραγε πλεονεκτήματα από τα συμβατικά porting??
Ενα αρκετα μεγαλο 4ξονικο η ακομα και 5αξονο και κάνεις παπαδες. Απο τσοκ φρενου εως πορτινγκ στις καννες. Αν ξερεις κιολας ακομα κα κώνο. Ολη η δουλεια ειναι στον προγραμματισμο. Μετα το μονο που κανεις ειναι να διπλοπατας το start

Εχθες ξαναριξαμε με το Δημητρη στο σκοπευτηριο με τις νεες τρυπες... Κατι αρχισε να κανει το "φρενο" στο τσοκ... Η αποδοση στον πινακα ηταν σωστη, κ οι συγκεντρωτηρες αρκετα κατεστραμενοι...

Στην τριτη φωτο φαινεται καθαρα η λειτουργεια των οπων.......
Προσεξτε την φουστα του συγκεντρωτηρα...λειπουν ολοκληρα κοματια.......
Αρη...αφου εχετε χωρο στο τσοκ καντε μια σειρα ακομα αναμεσα στης ηδη υπαρχων ωστε να πιασει και τα σημεια του συγκεντρωτηρα που μενουν ανεπαφα.....

Στην τριτη φωτο φαινεται καθαρα η λειτουργεια των οπων.......
Προσεξτε την φουστα του συγκεντρωτηρα...λειπουν ολοκληρα κοματια.......
Αρη...αφου εχετε χωρο στο τσοκ καντε μια σειρα ακομα αναμεσα στης ηδη υπαρχων ωστε να πιασει και τα σημεια του συγκεντρωτηρα που μενουν ανεπαφα.....
Ποσες να του κανω ακομα και που ακριβως ενοεις?εχει ειδη 18 τρυπες

Ναι αλλα η μια πησω απο την αλλη.....
Κοιτα της μπροστα τρυπες του kikks που ειναι αναμεσα απο της αλλες......... απλα αντεγραψε τον....

smu73m.png

Της τρυπες που εχει μπροστα εση μπορεις να της κανεις πησω που εχεις χωρο......

Ναι αλλα η μια πησω απο την αλλη.....
Κοιτα της μπροστα τρυπες του kikks που ειναι αναμεσα απο της αλλες......... απλα αντεγραψε τον....

smu73m.png

Της τρυπες που εχει μπροστα εση μπορεις να της κανεις πησω που εχεις χωρο......
Επειδη μου αρεσει να ρισκαρω εκανα και τις υπολοιπες περιμενετε τα αποτελεσματα απο κυαθια και πινακα τωρα...

Εχθες ξαναριξαμε με το Δημητρη στο σκοπευτηριο με τις νεες τρυπες... Κατι αρχισε να κανει το "φρενο" στο τσοκ... Η αποδοση στον πινακα ηταν σωστη, κ οι συγκεντρωτηρες αρκετα κατεστραμενοι...

Να και οι συγκεντρωτηες απο τη σημερινη δοκιμη...την τουφεκια στο πινακα απο τη βιασυνη μου την ξεχασα να την βγαλω,την επομενη φορα τωρα...

Back