ΜΑΝΘΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΦΙΛΕ
Last edited:
Πολυ μακρύτερος απο 1,5 εκ, μου φαινεται Στέλιο...ΜΑΝΘΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΦΙΛΕ
Σαράντο, ηταν ειδική παραγγελία για το Γιώργο...Καλα ρε συ κοντοκωννο Οπτιμα σου δωσανε,ο κωννος ειναι περιπου 7 ποντους.
Στέλιο σίγουρα δεν ειναι 1,5 και σχεδών σίγουρα ουτε 3cm , το ξανα έκανα με διάφορους μπακαλίστικους τρόπους και πανω κατω κοντά στα 6+ βγαίνει . αν βρω κάποιον ποιο αξιόπιστο τρόποι να το μετρήσω θα το κάνω πάλι. στον μάτι και στο φως φαίνεστε σαν λίγο μικρότερο απο την θαλάμη !!ΜΑΝΘΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΦΙΛΕ
Για αυτό το λέω Σαραντο..Εχουν ακουστει και αυτα,
Τι ακριβώς έκανες?Παπατσαρουχα το πήγες?,και εγω στο 18,2 την αριστερη εφτιαξα.
ΦΙΛΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟ ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ BLACK CLOUD ΩΣ ΠΠΥ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ BROWNING ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΚΝΟΥΜ MAXUS ΠΛΕΟΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΜΕ INVECTOR DS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ INVECTOR PLUS ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ BROWNING.EUΣτελιο τα βελτιωμενα φυσσιγκια δεν θελουν βελτιωμενες καννες...οι καλυτερες για την καλυτερη αποδωση....ειναι η συμβατικες!Συμβαινει και στο buffer αυτο,και θα συμβαινει και στα τετραγωνα για να το λενε αυτοι.Το καλυτερο ειναι μονο με τα τσοκ να παιζεις ,ωστε να δουλευεις και τα βελτιωμενα φυσσιγκια...που κανουν και τη πραγματικη διαφορα!
Η A5 ΕΧΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 725 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.χαζεύοντας για τους κώνους του b525 βρήκα αυτα τα δύο αρθρα που λένε 3 ιντσες , κοντά στα 7,5 cm δηλαδή.
πολύ μου φαίνεται το 7,5cm .... λέτε να είναι χειρότεροι μπακάληδες απο εμένα και τον Σπύρο (Ωρίωνας) χαχαχ!
"The old cones were less than 1in long; the new ones are about 3in. Wide bores and long forcing cones are often associated with lower felt recoil and can improve pattern quality"
http://www.positiveshooting.com/NewB525.html
http://www.gunmart.net/gun_review/the_browning_525
kalispera giorgo kaneis lathos gia ton kono tis 391 den einai mikros,einai enas apo tous megaliterous se karabina, einai giro sta 6,5 me 7,apla einai poli kala gializmenos.
Καλα ρε συ κοντοκωννο Οπτιμα σου δωσανε,ο κωννος ειναι περιπου 7 ποντους.
Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Αφού το πρόβλημα έγκειται στην ανωνυμία της επικοινωνίας του συνάδελφου διαχειριστή που συνέταξε το παραπάνω μήνυμα και όχι στην ουσία του περιεχομένου του, θα ήθελα αν δεν έχεις πρόβλημα να επικοινωνήσεις μαζί μου. Είμαι ένας από τους διαχειριστές του forum και ιδρυτές αυτού του εγχειρήματος. Ονομάζομαι Σιλιβίστρας Γιώργος και είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω επώνυμη πληροφορία ή ενημέρωση χρειαστείς.
Πριν πω οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι ταυτίζομαι απόλυτα με την παρέμβαση της διαχειριστικής ομάδας όσον αφορά το αρχικό σου μήνυμα το οποίο και παραθέτω αυτούσιο στην αρχή του παρόντος μηνύματος με σκοπό να αποφύγουμε την κατηγορία που μας προσάπτεις ότι χρησιμοποιήσαμε αποσπασματικά μία έκφραση σου. Το επιχείρημα σου ωστόσο περί αποσπασματικής χρησιμοποίησης των γραφόμενών σου δεν ευσταθεί διότι πολλές φορές γίνεται για εξοικονόμηση χώρου στις παραθέσεις. Επίσης η παραπλανητική χρησιμοποίηση αποσπασμάτων γίνεται όταν αποκρύπτονται λεγόμενα τα οποία έχουν άμεση σχέση με το συνολικό νόημα των γραφομένων. Παράδειγμα πρωτότυπου μηνύματος " Ο γάιδαρος δεν πετάει" αποσπασματικό μήνυμα " Ο γάιδαρος ... πετάει"
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αντιθέτως επισυνάφθηκε ολόκληρη η πρόταση σου, σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει να αναφέρονται οι εμπειρίες των μελών επειδή για κάποιους μπορεί να μην ισχύουν. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την λογική δεν θα πρέπει να εκφράσω την άποψη μου για κάποιο προϊόν επειδή εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική. Δυστυχώς αυτό αδυνατώ να το καταλάβω.
Το HuntersLife.gr δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά-εμπορικά-διαφημιστικά στον χώρο των outdoor activities. Δεν υιοθετεί και δεν προτείνει κανενός είδους επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές ενέργειες, παρεμβάσεις, μεταποιήσεις κτλ. Όλη η πληροφορία προκύπτει από την παράθεση εμπειριών των μελών του. Για να μην κουράζουμε όμως και τους υπολοίπους θα σε προτρέψω να διαβάσεις το πρώτο μήνυμα του συγκεκριμένου θέματος το οποίο έτυχε να ανοίξω εγώ και που προειδοποιεί για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν τέτοιες ενέργειες.
Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους χρήσης του HuntersLife.gr
Φιλικά,
Γιώργος
.xm.Να μια καλή ερώτηση...
Απο την άλλη όμως και ο ίδιος να μην κάνει την εργασία, αλλά ασκεί την εποπτεία ώστε η δουλειά να γίνεται πάνω στις προδιαγραφές και με ποιότητα που ο ίδιος έχει σαν στανταρ, υπάρχει πρόβλημα?
Σαμπώς όταν παίρνεις ένα PURDEY π.χ, ο ίδιος ο PURDEY το έφτιαξε...