Γιάννη στο 1.75x37 έχουμε ανεβασμένα μπαρ λόγω 688, sg 22 κ ογκομετριας του t5 fiocchi.
Στελιο αυτο το σεταπ δεν βγαζει σωστη ογκομετρια σε fiocchi T5 καλυκα !!!
Το εστησα με drago 17 στα 57,5....
Το δοκιμασα στα 45 μετρα με Ν4 σκαγια ΝΙΚΕΛ....
Τα φυσιγγια 3 ωρες στην καταψυξη στους ΜΕΙΟΝ 10 βαθμους....
Η δοκιμη εγινε για εναν πολυ καλο φιλο....
Αποτελεσματα διατρησης ταχυτητας αυριο....αλλα μην ''κρεμασει'' το σαγονι σου φιλε !!!
Επισεις να πω οτι ουτε εγω περιμενα αυτην διατρηση με αυτην την ταχυτητα....ειναι αυτο που λεμε
για τις μενουσες...
Και κατι ακομα....ασχετα με την διατρηση που ειχε....Δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ με αυτο το σεταπ στους
μειον 10 βαθμους να κυνηγησω....
Εχω δει απο δοκιμες μου οτι η ΤΕΚΝΑ ειναι αρχοντισσα....και στις αρχοντισσες συμπεριφερεσαι
με αρχοντια !!! Δεν τσιγκουνευεσαι υλικα...
Η Τεκνα θελει 2 γραμμαρια και ''φορτωμα'' σκαγια.... για σου βγαλει την αρχοντιά της σε αυτες
τις θερμοκρασιες φιλε!!!
Δεν εχουμε στα νησια μας τετοιες θερμοκρασιες....Και οτι λεω το εχω δει σε λιγες δοκιμες που εχω κανει !!!
Σιγουρα χρειαζονται περισσοτερες...αλλα να κουβαλας τα φυσιγγια απο την καταψυξη μεσα σε παγοκυστες
δεν ειναι και οτι καλυτερο !!!
Στελιο αυτο το σεταπ δεν βγαζει σωστη ογκομετρια σε fiocchi T5 καλυκα !!!
Το εστησα με drago 17 στα 57,5....
Το δοκιμασα στα 45 μετρα με Ν4 σκαγια ΝΙΚΕΛ....
Τα φυσιγγια 3 ωρες στην καταψυξη στους ΜΕΙΟΝ 10 βαθμους....
Η δοκιμη εγινε για εναν πολυ καλο φιλο....
Αποτελεσματα διατρησης ταχυτητας αυριο....αλλα μην ''κρεμασει'' το σαγονι σου φιλε !!!
Επισεις να πω οτι ουτε εγω περιμενα αυτην διατρηση με αυτην την ταχυτητα....ειναι αυτο που λεμε
για τις μενουσες...
Και κατι ακομα....ασχετα με την διατρηση που ειχε....Δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ με αυτο το σεταπ στους
μειον 10 βαθμους να κυνηγησω....
Εχω δει απο δοκιμες μου οτι η ΤΕΚΝΑ ειναι αρχοντισσα....και στις αρχοντισσες συμπεριφερεσαι
με αρχοντια !!! Δεν τσιγκουνευεσαι υλικα...
Η Τεκνα θελει 2 γραμμαρια και ''φορτωμα'' σκαγια.... για σου βγαλει την αρχοντιά της σε αυτες
τις θερμοκρασιες φιλε!!!
Δεν εχουμε στα νησια μας τετοιες θερμοκρασιες....Και οτι λεω το εχω δει σε λιγες δοκιμες που εχω κανει !!!
Σιγουρα χρειαζονται περισσοτερες...αλλα να κουβαλας τα φυσιγγια απο την καταψυξη μεσα σε παγοκυστες
δεν ειναι και οτι καλυτερο !!!
Last edited: