Λευτέρη καλησπέρα. Καταλαβαίνω τις διακυμάνσεις της mb32 και στους συν 55 και στους -22...αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι για την s4... Γιατί έπεσε κατά 9m/s και 5 bar στους +55;Δείτε δοκιμή σε φυσίγγια ενκλιματισμενα για 24 ώρες σε βλητικο σταθμό σε+55 ,+24,5. ,-22° c. Οι μέσοι όροι από 5 φυσίγγια κάθε φορά είναι : mbx32 ,33gr στους +55. 409m/s και 732 bar. Στους +24,5. 396 και 591. Στους-22 357 και 428. Η s4, 33gr. Στους +55. 385m/s και601. Στους +24,5 394 και 606. Στους-22. 353 και 461.
Μαϊμούδες ιμπεριαλ... είχα πάρει 30€ τα μπλε και όταν έμαθα ότι είναι απομίμηση.. τα έριχνα στις μπεκάτσες... παντός καλα βαραγαν.Τίποτα σε χοντρό δεν είναι υπερβολή.
Όταν δεν έχεις άλλη επιλογή είναι η μοναδική λύση.
4/0 έριχνα μια μέρα σε παπιά που δεν κατέβαιναν με τίποτα.
Μαϊμού ξεμαϊμού Imperial, τα παπάκια τα πήρα.
View attachment 46356
Τα έχω βάλει ήδη στην τσάντα για Αθήνα, όποτε πάω.Μαϊμούδες ιμπεριαλ... είχα πάρει 30€ τα μπλε και όταν έμαθα ότι είναι απομίμηση.. τα έριχνα στις μπεκάτσες... παντός καλα βαραγαν.
Ρε φιλε μου ειπα εγω κατι αλλο δε ξερω και αυτο λεω προτιμω ενα δυνατο για τα δυσκωλα που θα γινει κανονικο λογο καιρουΤολη συγνώμη αν νόμισες πως σε κοντράρω ή το παίζω γνώστης, εννοούσα ότι ένα αργό φυσίγγι όπως τα Remington magnum, εμπιστεύεται την πυρίτιδα που έχει, και έχει αποδειχθεί πως τα 365 αρχική σε καλό καιρό δεν θα γίνουν 300 αρχική σε κρύο με υγρασία, ενώ σε ευρωπαικο φυσίγγι με 400 αρχική μπορεί να συμβεί.
Πρωτη φορα τα βλεπω μεχρι τα baby magnum ηξερα αχαχαχα
και εγω αυτο προτιμωΚαι οι Άγγλοι το λυσανε, το κατάλληλο μέγεθος σκαγιων, ελαφριά γόμωση, και μέση ταχύτητα για μεσαίες αποστάσεις ή ψηλή για μακρινές.
Θα σου στειλω φοτο δικια μου με τραγιασκα σε παγωμενα ρεματακια θα τρωω και καναπεδακια φασσας αχαχαχαχΔεν έχω δει λόρδο ρε παιδιά να κυνηγά στους -15 ... Αν κάνω λάθος πείτε μου.
Μόνο εμάς μας έχει πατήσει το τρένο.
Εγω σκετο 0 φοτο δεν εχει μου τελειωσανΤίποτα σε χοντρό δεν είναι υπερβολή.
Όταν δεν έχεις άλλη επιλογή είναι η μοναδική λύση.
4/0 έριχνα μια μέρα σε παπιά που δεν κατέβαιναν με τίποτα.
Μαϊμού ξεμαϊμού Imperial, τα παπάκια τα πήρα.
View attachment 46356
Πάρε κανένα πιο φθηνό για να το βαράς στα βράχια χωρίς οίκτο αν δεν σκοτώνει.η πρεπει να παρω και longthorn???? αχαχαχαχαχαχααχ
Εχω βγαλει μετρα στη rizzini αχαχαχαχΠάρε κανένα πιο φθηνό για να το βαράς στα βράχια χωρίς οίκτο αν δεν σκοτώνει.