Για μένα παίρνει 7/10 .Είναι κλείσιμο 6*Πολύ σφιχτή τουφέκια για παπί ,για γαλοπούλα οοοοοοομως ταμάμ
Αν την κάνω σε 8* στο 1.90 ίσως πιάσει το top ..
Για μένα παίρνει 7/10 .Είναι κλείσιμο 6*Πολύ σφιχτή τουφέκια για παπί ,για γαλοπούλα οοοοοοομως ταμάμ
Να καταλάβαινα κ τι γράφειςπως το γράφεις κ τι εννοείς,καλά θα ήτανΓια μένα παίρνει 7/10 .Είναι κλείσιμο 6*
Αν την κάνω σε 8* στο 1.90 ίσως πιάσει το top ..
Βασίλη σην τουφεκιά του Βαγγέλη αναφέρομαι,αυτή του Νίκου είναι με αλεύρι, εκεί νομίζω όσο ανεβαίνουν οι πιέσεις η συγκέντρωση αυξάνεται.Λευτέρη η τουφεκιά του Νίκου είναι 1,80×35,5. Στο φορτίο υπολόγισε και το 1.5 γρ. από το αλεύρι.
Οκ Λευτέρη. Νόμισα ότι αναφερόσουν στου Νίκου.Βασίλη σην τουφεκιά του Βαγγέλη αναφέρομαι,αυτή του Νίκου είναι με αλεύρι, εκεί νομίζω όσο ανεβαίνουν οι πιέσεις η συγκέντρωση αυξάνεται.
Καλημέρα Νίκο........ Συγκρίνεις φυσίγγια με αλεύρι και χωρίς......ακόμη κι έτσι η άλλη δοκιμή στο 1,75 mb32x34 έχει πολύ κοντινή στο αλεύρι κατανομή...... Εξάλλου βύσμα σκληρό κι ασυμπιεστο δίνει έντονα κέντρα...... Πέρα από όλα αυτά ξέρω ότι το 1,80 είναι πολύ ακόμη και αν αυτό συνδυάζεται με 686 ειδικά με αυτή τη ζέστη..... Και πάλι πήρε το 60% που είναι η τυπική απόδοση για 3*...... Το 1,5 μέτρο στην απόσταση βολής παίζει κι αυτό τον ρόλο του........ΟΚ...Εγω δεν το εχω για αμορτισερ . Αυτα που δουλευω εγω ( απο κενταυρο ) για να συμπιεστουν
θελουν μεγκενη....
Γι'αυτο και αλλαζει ΟΛΗ η τουφεκια βαζοντας φελλο για αμορτισερ Λαμπη μου...
Δεν την δουλευω....παρα μονο σε διασπορας φυσιγγια !!!
Τυπική απόδοση του μισού τσοκ είναι το 50 άιντε 55% το 60%ειναι έργο του βελτιωμένου ΝτέμιΚαλημέρα Νίκο........ Συγκρίνεις φυσίγγια με αλεύρι και χωρίς......ακόμη κι έτσι η άλλη δοκιμή στο 1,75 mb32x34 έχει πολύ κοντινή στο αλεύρι κατανομή...... Εξάλλου βύσμα σκληρό κι ασυμπιεστο δίνει έντονα κέντρα...... Πέρα από όλα αυτά ξέρω ότι το 1,80 είναι πολύ ακόμη και αν αυτό συνδυάζεται με 686 ειδικά με αυτή τη ζέστη..... Και πάλι πήρε το 60% που είναι η τυπική απόδοση για 3*...... Το 1,5 μέτρο στην απόσταση βολής παίζει κι αυτό τον ρόλο του........
Το καλύτερο βύσμα κΑι αυτά που μου έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα στην mb32 diamante21/joovvani22/καρδαρα22/z2m.. κατέληξα όμως στο διαμάντι μου τεριαζει περισσοτεροΓια παντού είναι...
Έχω πάρει κ εγώ πολλά υδρόβια κ φάσσες...
Υ.γ η μβ32 δεν θέλει sg να ξέρεις... Εκτός κ αν δεν τον πιέσεις καθόλου....
για τουν Λαμπ'Να καταλάβαινα κ τι γράφειςπως το γράφεις κ τι εννοείς,καλά θα ήταν
Νίκο συγκρίνεις με αλεύρι και χωρίς, δεν γίνεται να περιμένεις ίδια συγκέντρωση. Το 1,80x34 και με ισχυρό καψυλιο είναι υπερβολικό για mbx32, και μόνο να αλλάξει την δόση σε 1,75 ή καλύτερα σε 1,70 ,με όλα τα υπόλοιπα ίδια θα βλέπει μεγάλη αύξηση στην συγκέντρωση.
Να μασουμει υπουγραφες να τσ διωξουμειγια τουν Λαμπ'
η τ΄φεκια παιρν΄εινα ειφταρ' μει αριστα του 10
του φουσεκ' είνει κλεισμενου μει αστερ' 6 πτυχουν
αν του φτιαξ' μει αστερ' 8 πτυχουν
κει μει 1,90 μπαρουτ' ίσους πιασ΄ του ΤΟΠ'
(όχ' την μπάλλα αριε χαμέν'!!!!! την κουρφή ουρε!)
υ.γ. τι΄ν τουτοι αριε Τζων΄!!!! μητες φουσκέκια ξέρνε να φτιαν' !!! μητες ειλληνικά να γράφνε!!!
Το έχεις δοκιμάσει κ δεν σου άρεσε το 1,75-34? Άν κ εσύ δουλεύεις 5σταδια οπότε θα έκλεισες με χαμηλότερο συγκέντρωτηρα λογικά που δεν έχω άποψη...Ζωντανευει μονο με CX2000 - To 1,70 -175 δεν το συζηταω....σαν σεταπ για εδω στο νησι...
Άρη ,για ποιο λόγο γεμίζεις 34 γρ.για παπί(βάλτο)Το έχεις δοκιμάσει κ δεν σου άρεσε το 1,75-34? Άν κ εσύ δουλεύεις 5σταδια οπότε θα έκλεισες με χαμηλότερο συγκέντρωτηρα λογικά που δεν έχω άποψη...
Το 34αρι πάντως επειδή πρέπει να έχω ρίξει κανα 4.000 σίγουρα σε βάλτο σίγουρα δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία κ κρύο... Μόνο στη ζέστη είναι υπερβολικό...
όλοι οι καλοί χωράνε δεν διώχνουμε κανέναν!Να μασουμει υπουγραφες να τσ διωξουμει
Για πιο λόγο να μην γεμίσω?Άρη ,για ποιο λόγο γεμίζεις 34 γρ.για παπί(βάλτο)
Για να βγάζει ταχύτητες στα κοτρώνια που ρίχνει ;;;Άρη ,για ποιο λόγο γεμίζεις 34 γρ.για παπί(βάλτο)
Σιγά μην ρίξω κοτρώνια στο 1,75-34 να γελάνε κ οι κορμοράνοιΓια να βγαζει ταχύτητες στα κοτρώνια που ρίχνει ;;;
Γιατί τι έχει το 34+2 αλεύρι με 450+ σε #2 ;Σιγά μην ρίξω κοτρώνια στο 1,75-34 να γελάνε κ οι κορμοράνοι
Ατσα.... Αρχίσαμε τα +2 και τα 450+ τώρα???? Μπαρούτι πόση βάζεις για να βγει αυτή η ταχύτητα?Γιατί τι έχει το 34+2 αλεύρι με 450+ σε #2 ;
137 σκαγάκια.
Λουκούμι.
Το έχεις δοκιμάσει κ δεν σου άρεσε το 1,75-34? Άν κ εσύ δουλεύεις 5σταδια οπότε θα έκλεισες με χαμηλότερο συγκέντρωτηρα λογικά που δεν έχω άποψη...
Το 34αρι πάντως επειδή πρέπει να έχω ρίξει κανα 4.000 σίγουρα σε βάλτο σίγουρα δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία κ κρύο... Μόνο στη ζέστη είναι υπερβολικό...