Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό το τελευταίο νομίζω το έριξα στο παγκόσμιο πέρυσι σε victory challenger piston... πολύ καλό, μαλακό και αποτελεσματικό. Όσον αφορά τα 28ρια με 32αρες πυρίτιδες θα συμφωνήσω οτι είναι ειδικού σκοπού άλλα είναι και τρέλα τα άτιμα, πολύ μαλακά και συγκεντρωτικά.

Αυτό το τελευταίο νομίζω το έριξα στο παγκόσμιο πέρυσι σε victory challenger piston... πολύ καλό, μαλακό και αποτελεσματικό. Όσον αφορά τα 28ρια με 32αρες πυρίτιδες θα συμφωνήσω οτι είναι ειδικού σκοπού άλλα είναι και τρέλα τα άτιμα, πολύ μαλακά και συγκεντρωτικά.
Aυτό ναί ,το γαλάζιο .

Το ΣΚ θα ρίξω και εγώ το γνήσιο με 3*.
Θα δούμε τι θα βγάλει.
Πρόβλεψη ... Το 80% το αποκλείω από τώρα.

Νομίζω το έχω κόψει και έχω μετρήσει σκάγια. Αλλιώς θα ζητήσω άλλο ένα από τον Βάζελο :)
περνα ..σου χω κρατησει ενα ιδιο φαρμακερο....αααλλο φρουτο....

να σου πω μια ιδεα;...ξερω καρτερι κουρουνας-κορακιων του θανατα ...ψηνεσαι;..ασε τα χαρτονια και τα τσιγκια...θα λαμπαδιασουν οι κανες

Last edited:
Θα τα μετρήσω εγώ τα σκάγια αφού το ρίξω..... Σε πόσα μέτρα θέλεις να γίνουν οι δοκιμές??? 35????36, 50???? Κάτι άλλο???? Κάποιο παραπλήσιο με mb36 1,90x38 No 4 με το full στα 45 μέτρα από το στόμιο της κάνης έδωσε 60% αν αυτό βοηθάει κάπου......
Βαγγελη στησε αν θες με ΜΒ36 και cx2000 σε αστερη 1,90χ35 νο5 με Ζ2Μ18 και δες τη κανει .my man.

Λαμπη να σου πω με τα μπαικαλ που κυνηγαω δεν εχω δυσκολο εργο οτι και να τα βαλω σκοτωνουν πολυ καλα ,ΑΛΛΑ με δυο τρια βυσματα εχω δυαφορες μετρησιμες οι z2m ,jiovani και οι gt μου δεινουν μεγαλητερες ταχυτητες και πιο σφιχτες τουφεκιες ενω ας πουμε ο θωδης πολυ σφιχτες τουφεκιες αλλα χαμηλοτερες ταχυτητες ,οι ντραγγο απο την αλλη πολυ υψηλες ταχυτητες αλλα φτωχη συγγεντρωση και κατανομη ,μιλαω για δοκιμες στα ιδια φυσιγγια παντα εχω απο ολλους τους συγγεντρωτηρες σχεδον και εχω στησει την ιδια δοσολογια με ολους τους συγγεντρωτηρες που μου δινουν σωστη ογκομετρια !! Αυτο ενωουν οταν λενε οι αλλοι συναδερφοι αρμωνια στο σετ απ ,οταν κλεινω ενα φυσιγγι καινουριο δοκιμαζω 3-5-10 συγγεντρωτηρες και βλεπω πιος ειναι ο καταληλος αλλα κατα 90% ειναι καλυτεροι αυτοι που αναφερα
Γενικά συμφωνούμε ως πρός τα συμπεράσματα δεδομένου ότι αφήνεις άθικτα τα πέταλα στον z2m .
Δέν τα σπάς - διαχωρίζεις δηλαδή .

Πόσες σελίδες βλητικής ζητάει προϋπηρεσία η NASA να ξέρω?Μην διαβάζω γενικά και με περάσουν για φυτό εκεί πέρα!
Εγώ τουφεκάω με το σύστημα πλημμύρα.
Αδειάζω την αποθήκη και μετά την ξαναγεμίζω.
Έχει περισσότερο χαβά έτσι.

.very funny.

Θέλω το ίδιο φυσίγγι στα ίδια μέτρα με κύλινδρο και full.
2 τουφεκιές.

Την αποτύπωση των 3* την έχουμε.
Δεν θα αλλάξει τίποτα ... μόνο τα τσοκ.
Τι ακριβώς θέλεις να δεις με τον κύλινδρο κ το φουλ? Αν θα δώσει 50 κ ? %;;;
Γενικά με το φουλ έχεις μια μανία αλλά είναι το πιο αχρηστο τσοκ για γενική χρήση...

Τι ακριβώς θέλεις να δεις με τον κύλινδρο κ το φουλ? Αν θα δώσει 50 κ ? %;;;
Ναι.
Γενικά με το φουλ έχεις μια μανία αλλά είναι το πιο αχρηστο τσοκ για γενική χρήση...
99,9999999999% κυνηγάω με mod.
Τώρα με LM.
Καμία μανία με το full.

Ναι.

99,9999999999% κυνηγάω με mod.
Τώρα με LM.
Καμία μανία με το full.
Δεν έχω κύλινδρο κ φουλ, αν βρω θα στα ρίξω να δεις... Αν κ αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη 55 κ 85 θα δώσουν... Ωστόσο τι συμπέρασμα θα βγάλεις από αυτό?

Δεν έχω κύλινδρο κ φουλ, αν βρω θα στα ρίξω να δεις... Αν κ αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη 55 κ 85 θα δώσουν... Ωστόσο τι συμπέρασμα θα βγάλεις από αυτό?
Από ένα όπλο τίποτα.
Απλά έχω απορία για το εύρος των συγκεντρώσεων.

Από ένα όπλο τίποτα.
Απλά έχω απορία για το εύρος των συγκεντρώσεων.
Αυτό που θα δεις από το οπλο του άρη δε θα το βρεις εύκολα από αλλά μ2 έχει μια εξερετικη κάννη…(πρόβλεψη κανό από αυτά που έχω δει)

Αν τοκλείσεις με 3ο να κατέβει 58 καί το ρέλλι μετά 57.80 θάναι άλλο φυσίγγι .

Ναι μπορει να ηταν αλλο φυσιγγιο....
Ολα αυτα τα κλεισιματα 57,7 -57,8 ειτε καλως ειτε κακως τα αποφευγω...
Προτιμω το 5σταδιακο με 13 χιλιοστα κενο χωρο Λαμπη μου !!!

εικόνα_Viber_2021-03-18_05-03-52.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-18_05-04-11.jpg

εικόνα_Viber_2021-03-18_05-04-26.jpg

Ο καθε ενας μας....κυνηγαει με φυσιγγια και σεταπ που θεωρει τα καλυτερα για τον εαυτο του φιλε !!!

Status
Not open for further replies.
Back