45μετρα δεν τα λες λιγα για 3* ... το μαμα εχει καλα κενα παντως ..αλαλ κ ομαδουλς που θα επεφτε ..γενικα δεν ειναι για 45μ το 3*tolisr1 Paulos tasosmp. Περιμένω εντυπώσεις αν και το μαμισιο είναι καλύτερο σε αυτά τα μέτρα. Έτσι νομίζω.
Έπεσες μέσα φίλε. Χαχαχαφιλαρακιιιιι σε μαντρα απωσηρσης ψυγειον κανης δωκιμεςςςςς.shoot..shoot.
Ακριβώς όπως τα λέει και ο συνάδελφος. Τα τσοκ πρέπει να τα χρησιμοποιούμε ανάλογα την απόσταση. Τα 45 μέτρα σίγουρα δεν κολλάνε καλά με το ντεμί εκτός και αν μιλάμε για πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι.45μετρα δεν τα λες λιγα για 3* ... το μαμα εχει καλα κενα παντως ..αλαλ κ ομαδουλς που θα επεφτε ..γενικα δεν ειναι για 45μ το 3*
Μαλλον μπερδευτηκες και εχεις βαλει την ιδια τουφεκια
Αυτο βλεπω και εγω φιλε..Και στα 30 και στα 45 μετρα το μαμισιο υπερτερει εναντι του kicks...Πολύ καλή η κατανομή με το μαμά!!
Εγώ θα ήθελα να δω (ακούσω) την δύναμη κρούσης της τουφεκιάς πάνω στην λαμαρίνα και με τα δύο τσόκ....
Εχεις Δικιο Τασο...Αλλα δεν ξερω τι γινεται με την καννη μου..Οσα τσοκ εχω αγορασει εκτος τα μαμα δεν τα παει με τιποτα...Για το όπλο σου θα διάλεγα το μαμά τσοκ. Τελικά όλα καταλήγουν ότι Ιταλικό όπλο και αμερικάνικα τσοκ ΔΕΝ, μόνο Gemini
Θα το κανω Αρη..Θα ηθελα να μαθω την αποψη σου για τις συγκεκριμενες τουφεκιες..Αν μπορείς κάνε ένα κόπο κ μέτρα τα σκαγια σε κάθε περίπτωση...
eeeee τοτε κρατα τα μαμα κ μην χαλας τσαμπα $Εχεις Δικιο Τασο...Αλλα δεν ξερω τι γινεται με την καννη μου..Οσα τσοκ εχω αγορασει εκτος τα μαμα δεν τα παει με τιποτα...