Τα δουλεύεις κανονικά στην αδράνεια...τουλάχιστον στην δικιά μου!Από πιεσεις πως είναι; τσιμπάει;
Είμαστε της αδρανειας...
Τα δουλεύεις κανονικά στην αδράνεια...τουλάχιστον στην δικιά μου!Από πιεσεις πως είναι; τσιμπάει;
Είμαστε της αδρανειας...
ΕεεεεΤα δουλεύεις κανονικά στην αδράνεια...τουλάχιστον στην δικιά μου!
Tribore...Πολυ σφιχτες ντουφεκιες! Εντυπωσιακές.
Εμένα είναι να μην ξεκινήσει να ρίχνει....άμα αρχίσει δεν σταματάει όσα γραμμάρια και να ειναιΕεεεε
Αμα τα ριχνει η δικια σου η δικια μου θα τα πετάει σαν στραγαλια
Να την βάζεις σε κατήφορο τότε να παίρνει φοράΕμένα είναι να μην ξεκινήσει να ρίχνει....άμα αρχίσει δεν σταματάει όσα γραμμάρια και να ειναι
Να την βάζεις σε κατήφορο τότε να παίρνει φορά
Ειναι συνδυασμός. Αποδοτικό φυσίγγι σε μια πολύ καλή καννη!Η κανη ειναι παιδια το ελος μαμαειthink
Γιάννη αν δεν σου έχει φύγει η ντουφέκια...νομίζω πως το κέντρο είναι πολύ αραιό...στα 28 γραμμάρια σε τέτοια απόσταση καλύτερα να δουλευες το δύο πιστεύω!Σας παραθέτω μια δόκιμη με 3 άστρα μαμά από BerettaA400
φυσίγγι Σπόρτινγκ 28 γρ 8 νουμερο σκαγια Ρουμελιώτη στα 40 μετρα και με 34 βαθμούς κελσίου
Νομίζω πως απαιτούν πιο σφιχτά τσοκ γενικά οι καλοκαιρινοί μήνες λόγω σκορποσκαγιασματος!Στους 34 βαθμούς είναι ζόρικες οι δοκιμές νομίζω.
εντάξει φυσίγγι σπόρτινγκ είναι όχι 34αριΣτους 34 βαθμούς είναι ζόρικες οι δοκιμές νομίζω.
Άρι σε αυτό το κομμάτι είπα πως χρειαζόταν πιο σφιχτό τσοκ...λόγω 28γραμμαριων και αυξημένης απόστασης που λόγω μειωμένου φορτίου γόμωσης θα έχεις σκορποσκαγιασμαΕγώ πάλι στη ζέστη προτιμώ τα ανοιχτά τσοκ, θεωρώ ότι δουλεύουν καλύτερα... Τρώνε λιγότερες παραμόρφωσεις τα σκαγια..
για μένα όλα τα 28αρια σχεδόν μετά τα 35 απαιτούν πιο σφιχτά τσοκ λόγω του μειωμένου φορτίου των σκαγιων...
Συμφωνώ αλλά ο χρόνος καύσης της πυρίτιδας επηρεάζεται απο την θερμοκρασία, αυτή την τουφεκιά δεν θα την έχω το χειμώνα.εντάξει φυσίγγι σπόρτινγκ είναι όχι 34αρι