Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγινε δουλιτσα!
Ακομη και με τον κυλινδρο μαμα,μπορει να δουλεψει σε περπατητο!
Και στα 35μ,θα δώσει πουλια...
Προσωπικα,θα της βιδωνα το mid και θα το εμπιστευομουν....για ολα!
Ηθελα να την δω και μ'ενα ταπεινο gemini,επειδη θυμαμαι την τουφεκια που εβγαλε,προ επεμβασης....
Την αλλη φορα!:)
Ωραιοτατα Πανο!
Να την χαρεις!!
Μπραβο και στον μαστορη!
Μια χαρα ειναι το "συντηρητικό "!!
Ασε να κραταει και λιγουλακι πιεσεις...;)
Ψηλε,μου προκυπτεις εξτρεμιστης...:cool:

Last edited:
Σταμάτη είπα ότι είναι καθαρά προσωπικό όπως είπα ότι ούτε στη Μπερέτα μου άρεσε.αυτη η τουφεκια αλατιερα προσωπικά δε μ αρέσει.και στο σκοπευτήριο που το σύγκρινα με το kicks επουδενί λόγο δεν είδα στα σπασίματα τη δύναμη και την ορμή του kicks.ισως να είμαι περίεργος αλλά αυτό εμένα δε μ αρέσει.σ ένα καρτέρι αυτή η τουφεκια εμένα δε με καλύπτει.ψαχνω άλλα πραματα

Οκ δεκτό έτσι που το εξήγησες και σεβαστό. Εγώ από την άλλη μου αρέσουν τα κεντήματα. Διπλοβελονια σταυροβελονια κτλ .yel.

Γιουράι Μπούτσεκ παλαιε πορτιερε της skoda...εγω ψαχνω να πέσει το πλι ομορφα και καλά..
Και αφου πέσει μετα παλι το ψαχνω γιατι δεν εβαλα καλο σημάδι και ειμαι λίγο όρτσα ναούμε

Γιουραι speak freely 30φιλε
Ελευθεροστομία κ πολυφωνία εκ των αρχων της Κοινότητας.
Στον πινακα εμενα μ τα λεει καλά ...θα δουμε κ στα πλιά...
Γρήγορα τα χάπια ......ελα κι ειναι μονος του και θα κόψει τον κατήφορο βραδιάτικα.....sarcastic.

όταν λέτε συντηρητικό κώνο τι εννοείται ρε μάστορες;
πόσο ήταν πριν και πόσο πήγε τώρα;
Η μπενελι έχει 1,5 εκατοστο κώνο.ο παπατσαρουχας δεν ανεβαίνει πάνω από 3,5 νομίζω.υπαρχουν άλλοι που τον πάνε στα 6 6,5 ή και παραπανω

όταν λέτε συντηρητικό κώνο τι εννοείται ρε μάστορες;
πόσο ήταν πριν και πόσο πήγε τώρα;
Και εμενα ο λιακος απο 1,5 τον πηγε 5 κατα το κωστα ιδανικος ειναι ο 5εκ οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο τοπικ τοοπλο μεταμορφωθηκε στο κυνηγι

Και εμενα ο λιακος απο 1,5 τον πηγε 5 κατα το κωστα ιδανικος ειναι ο 5εκ οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο τοπικ τοοπλο μεταμορφωθηκε στο κυνηγι
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι πέντε εκατοστά κόβει το αλεζουαρ του Λιάκου χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά....

Γνώμη για αυτή τη τουφεκιά...εγώ θα την ήθελα λίγο πιο σφιχτή λόγω τσοκ φρενου(πατενταρισμενο) 3* βολή 30 μέτρα 32 γραμμάρια 8ν...πρόχειρη μεν θέλω να κάνω και πιο μακρινή
Μια χαρά είναι η τουφεκιά Δημήτρη ποιο σφιχτή μόνο με μονοβολο.

Status
Not open for further replies.
Back