Τι να δεις?η τουφεκια αυτή σκουπίζει ότι κινειταιΓιουραι speak freely 30φιλε
Ευλεθεροστομία κ πολυφωνία εκ των αρχων της Κοινότητας.
Στον πινακα εμενα μ τα λεει καλά ...θα δουμε κ στα πλιά...
Τι να δεις?η τουφεκια αυτή σκουπίζει ότι κινειταιΓιουραι speak freely 30φιλε
Ευλεθεροστομία κ πολυφωνία εκ των αρχων της Κοινότητας.
Σταμάτη είπα ότι είναι καθαρά προσωπικό όπως είπα ότι ούτε στη Μπερέτα μου άρεσε.αυτη η τουφεκια αλατιερα προσωπικά δε μ αρέσει.και στο σκοπευτήριο που το σύγκρινα με το kicks επουδενί λόγο δεν είδα στα σπασίματα τη δύναμη και την ορμή του kicks.ισως να είμαι περίεργος αλλά αυτό εμένα δε μ αρέσει.σ ένα καρτέρι αυτή η τουφεκια εμένα δε με καλύπτει.ψαχνω άλλα πραματα
Γιουράι Μπούτσεκ παλαιε πορτιερε της skoda...εγω ψαχνω να πέσει το πλι ομορφα και καλά..
Και αφου πέσει μετα παλι το ψαχνω γιατι δεν εβαλα καλο σημάδι και ειμαι λίγο όρτσα ναούμε
Γρήγορα τα χάπια ......ελα κι ειναι μονος του και θα κόψει τον κατήφορο βραδιάτικα....Γιουραι speak freely 30φιλε
Ελευθεροστομία κ πολυφωνία εκ των αρχων της Κοινότητας.
Η μπενελι έχει 1,5 εκατοστο κώνο.ο παπατσαρουχας δεν ανεβαίνει πάνω από 3,5 νομίζω.υπαρχουν άλλοι που τον πάνε στα 6 6,5 ή και παραπανωόταν λέτε συντηρητικό κώνο τι εννοείται ρε μάστορες;
πόσο ήταν πριν και πόσο πήγε τώρα;
Και εμενα ο λιακος απο 1,5 τον πηγε 5 κατα το κωστα ιδανικος ειναι ο 5εκ οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο τοπικ τοοπλο μεταμορφωθηκε στο κυνηγιόταν λέτε συντηρητικό κώνο τι εννοείται ρε μάστορες;
πόσο ήταν πριν και πόσο πήγε τώρα;
Θα σφίξει και άλλο η τουφεκιά αυτό είναι το σίγουρο....
Γιουράι Μπούτσεκ παλαιε πορτιερε της skoda...εγω ψαχνω να πέσει το πλι ομορφα και καλά..
Και αφου πέσει μετα παλι το ψαχνω γιατι δεν εβαλα καλο σημάδι και ειμαι λίγο όρτσα ναούμε
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι πέντε εκατοστά κόβει το αλεζουαρ του Λιάκου χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά....Και εμενα ο λιακος απο 1,5 τον πηγε 5 κατα το κωστα ιδανικος ειναι ο 5εκ οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο τοπικ τοοπλο μεταμορφωθηκε στο κυνηγι
Κοβει και 9...Έχω την εντύπωση ότι μέχρι πέντε εκατοστά κόβει το αλεζουαρ του Λιάκου χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά....
Πάω πάσο.....Κοβει και 9...